Umutlarını Nisan Ayına Erteleyenler Buyrun Sohbete..

Ufka Yolculuk

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
6.637
En iyi cevaplar
1
3.262
698
Ankara
Bismillah diyerek başlıyoruz

Mart ayından umutluyduk ama olmadı deyip Nisan ayına yepyeni sayfa açan arkadaşlarım... Baharın en güzel ayı Nisanda Umutlarımız yeşersin... Haydi buyrun... En kısa zamanda listemizi de yapalım

Son düzenleme:
hosbulduk cnm insallah nisan da yerseririz hepimizben bu ay duble husran yasadim o yuzden nisanda merakla ve istekle bekliorum

Birtanem merhaba,beni de listeye yazarsan sevinirim,aslında 30 mart ama sen ona 1 nisan yaz canım,sizden ayrılmak istemiyorum çünkü
Sizler bana çok destek oluyorsunuz

Kızlar merhaba ben hep dedim baharda tomurcuk vereceğiz diye..
Nİsandan çok umutluyum..
BAT 2 Nisan ay başında güzel bir haber veririm inş herkese:81::81:

SIRA|İSİM|BAT|SON DURUM|..
..| BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM | | |
1| neşelikız | 1 NİSAN | |
2| gida_pinar | 2 NİSAN | |
3| kayyum | 13 NİSAN | |
4| birtanem | 14 NİSAN | |
5| pourqua | 15 NİSAN | |
6| | NİSAN | |
7| | NİSAN | |
8| | NİSAN | |
9| | NİSAN | |
10| | NİSAN | |
11| | NİSAN | |
12| | NİSAN | |
13| | NİSAN | |
14| | NİSAN | |
15| | NİSAN | |
16| | NİSAN | |
17| | NİSAN | |
18| | NİSAN | |
19| | NİSAN | |
20| | NİSAN | |
21| | NİSAN | |
22| | NİSAN | |
23| | NİSAN | |
24| | NİSAN | |
25| | NİSAN | |

Son düzenleme:

hadi bakalim bereketli bi tablo olur insallah

Yalnız kızlar benim bu ay nedense hiç umut yok içimde,hep karamsarım,geçen ay çok umut vardı içimde,mutsuzum yaaaa :-(( :18: :18:

yaş 26 cnm.onu da ekleyelim istersen...

Yalnız kızlar benim bu ay nedense hiç umut yok içimde,hep karamsarım,geçen ay çok umut vardı içimde,mutsuzum yaaaa :-(( :18: :18:

o gelicegi zamani bilio cnm o kadar stres yapip kendimizi yipratioruz bosuna hepsi olacina vario olay sonunda.eee az kalmi diyelimbnm daha adetimin 4.gunu off daha cok var

o gelicegi zamani bilio cnm o kadar stres yapip kendimizi yipratioruz bosuna hepsi olacina vario olay sonunda.eee az kalmi diyelimbnm daha adetimin 4.gunu off daha cok var

Canım haklısın kesinlikle kendimizi yıpratıyoruz,Allah'ım sağlıklı bebişler nasip etsinde bize...
Evet sen listenin sonundasın ama şimdilik canım,aslında listenin tammm ortasındasın,gelir canım o günlerde gelir merak etmeZaman geçiyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…