- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
Canım haklısın kesinlikle kendimizi yıpratıyoruz,Allah'ım sağlıklı bebişler nasip etsinde bize...
Evet sen listenin sonundasın ama şimdilik canım,aslında listenin tammm ortasındasın,gelir canım o günlerde gelir merak etmeZaman geçiyoooo
biliomusun bu ay adetimden 2 gun once erken gebelik testi yaptim pozitif cikmisti.ve adetimden 1 gun sonrada doktora gittim negatif cikti onun gebelik testinde(idrar testi) kan tetsi yapmadi yurtdisinda yasiorum ve kan testi yapmiolar burda onceden.doktordan eve gelince kanamam ve agrim oldu yani duble husran yasadim sadce sevincim 3 gun surdu yani bide bu hayal kirikliklari umutla bekleyip husran yasamalar da cabasi yani
Canım senle batlarımız çok yakın,bakalım nasıl haberler vericez nisanın başında??
Ay canım benim de başıma geldi işte aynı olay geçen ay,ben de 3-4 gün önceden test yapmıştım hemen pozitif çıkmıştı,çok şaşırmıştım ve sevinmiştik tabi eşimle.Gidip bir test daha aldım ve ertesi gün yaptım ve sonuç negatif,bida yaptım gene negatif ve sonra da adet oldum tabi,hayal kırıklıkları dediğin gibi...Ama ben normal adet oldum sen normal mi oldun peki?
Aslında ben geçen ay 25. gün regl oldum bir önceki ay 32. gün .Ben 2 nisanın 30. gün test yapma günü seçtim.Hem c.tesi ye geliyo haftasonu güzel bir kutlama yaparız eşimle inş.
Offff ne hayyaller kuruyorum daha doğmamış çocuk için
Aslında ben geçen ay 25. gün regl oldum bir önceki ay 32. gün .Ben 2 nisanın 30. gün test yapma günü seçtim.Hem c.tesi ye geliyo haftasonu güzel bir kutlama yaparız eşimle inş.
Offff ne hayyaller kuruyorum daha doğmamış çocuk için
insallah cnm ama bu testlerden daha yeni cani yanmis biri olarak ben adetim en az bir hafta gecmeden test yapmicam cunku cok uzucu oluo egerki pozitif olursa daha tutunamadan dusme olaylarida oluo cunki.tabi basarabilirsem gec yapmayi:97:
insallah cnm ama bu testlerden daha yeni cani yanmis biri olarak ben adetim en az bir hafta gecmeden test yapmicam cunku cok uzucu oluo egerki pozitif olursa daha tutunamadan dusme olaylarida oluo cunki.tabi basarabilirsem gec yapmayi:97:
Olsun canım bence hayal kurmak güzel bir şeydir,insanın içi kıpır kıpır oluyo o hayallerde,hem daha pozitif düşünmüş oluruz
Canım ben de eğer dayanabilirsem en azından adet günümde yapıcam,öyle 3-4 gün önceden yapmak istemiyorum bu sefer.Evet çok üzücü oluyo,zaten benim bu ay çok da umudum yok,yumurtlama döneminin yarısını kaçırdık yine:-(( Neyse napalım artık,bi kerede ya da iki kerede falan tututanlar oluyordur herhalde[/QUOTE
ben her ay adetten 2 3 gün önce test yapıyorum.Bir kere çatlatma iğnesi yanılttı beni idrarda pozitif çıktı sonra kanda da pozitifi gördüm ama 2 gün sonra değer düştü.Ama artık iğne vb kullanmıyorum tam gününde yapıcam testi ne erken ne sonra çok da beklemeye sabrım yok...
SIRA|İSİM|BAT|SON DURUM|..
..| BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM | | |
1| neşelikız | 1 NİSAN | |
2| gida_pinar | 2 NİSAN | |
3| kayyum | 13 NİSAN | |
4| birtanem | 14 NİSAN | |
5| pourqua | 15 NİSAN | |
6| | NİSAN | |
7| | NİSAN | |
8| | NİSAN | |
9| | NİSAN | |
10| | NİSAN | |
11| | NİSAN | |
12| | NİSAN | |
13| | NİSAN | |
14| | NİSAN | |
15| | NİSAN | |
16| | NİSAN | |
17| | NİSAN | |
18| | NİSAN | |
19| | NİSAN | |
20| | NİSAN | |
21| | NİSAN | |
22| | NİSAN | |
23| | NİSAN | |
24| | NİSAN | |
25| | NİSAN | |
Kızlar ben geçen ay çok üzerine düştüm bu bebek olayının::)Üstelik bütün belirtileri de yaşadım.Özellikle kasık ,ama olmadı kırmızılar geldi:)
Bu defa çok üzerine düşmüorum stres oldum geçen ay,bakalım bu sefer olacak mı:)
Herkese bol şans
insallah cnm bende belirti yasadim bu ay arti testim pozitifti ama ne oldugunu anliyamadan adetim gedli kimyasall gebeik yasadigimi dusunuorum.insallah burda cok coskulu bereketli bi ay gecirip,bu ayi hepimiz mutlulukla sonuclandirirz insallah bende cok istiorum cnm yaa
Ben hep hamile kalmaktan korkardım,hap kullandım 3 ay en ufak bişeyde ya hamile kaldıysam diodum:)
Şimdi bebek istioruz olmuyo :) hiç böyle olacaağını düşünmemiştim:))
cnm sen yerleşme kanamasından şüpheleniosun galiba ya da üstüne görme doğru mu hatırlıyorum,var mı bi değişiklik ya da gelişmeaynen cnm bende evlendigim zmn oleydi.yaklasik 3 yillik evliyiz 1 yil istemeistik o sure icinde bende ole dusundum simdi istioruz olmuo keske korunmasaydik diorum is isten gecti ama
cnm sen yerleşme kanamasından şüpheleniosun galiba ya da üstüne görme doğru mu hatırlıyorum,var mı bi değişiklik ya da gelişme
evt tatlim dogrusun ii hatirladin kiss masalah.evet oyle ama bnm gogus hassasiyetim gitti.ama bilmiorum cok yogun kahve akintilar yasadim bu adetimde.bilmiorum bide bnm test pozitifti yaa ondan bi fikrim yok su an ya sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?