- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
Walla canım yerleşme kanamasının az olduğunu okumuştum normal regl olabilir seninki.Normal kan testi yaptıramadın mı yurt dışındasın sanırım.
Ben de 11 martta regl olmam gerekirnen 8inde regl oldum bi de şubat 28 çektiği halde ,ilk kez böle bişey oldu,sanırım vücut beklemediğimiz şeyler yapabiliyo.Seninki de normal regl olup da bu şekilde olmuş olabilir belki:26:
evt tatlim dogrusun ii hatirladin kiss masalah.evet oyle ama bnm gogus hassasiyetim gitti.ama bilmiorum cok yogun kahve akintilar yasadim bu adetimde.bilmiorum bide bnm test pozitifti yaa ondan bi fikrim yok su an ya sence
olemi dion tatlim ya.simdi ben poziitifi gormesem suphe kalmazdi aslinda.evet yerlesme kanamasi lekelenme tarinda oluomus evet ama ustune gorme farkliymis ee sen suphelenmionmu eken olmussun senin adet nasildi peki evet bu arada ben isvicredeyim ve burda yapmiolar kan testi
biraz baktım forumlara da normal regl olup da hamile olanlar bile var ,yani miktarında renginde değişiklik olmadan yani seninki de olabilir belki canım.Bence test yap,yaptırabiliosan kan testi yaptır hatta kafan rahat etsin
evet alahin isi bu sonucta off yaa ne kadar karisik bi durum bu ayy yorucu valla.adet olmadim hamilemiyim,adet oldum yok ustunemi gordum derken bi suru tantana.cok yorucu yaa ee sen ne zamandir sitiosun bu arada bide bnm 1 yil once fln dusugum oldu hala da denioruz o da 1 buyuk aylikti adet tarihine gore hesapklarsak doktor onun icinde kimyasal gebelik dedi.ve ben yine kimyasal gebelikten supheleniorum ondan acaba bnmkiler tutunamiomu aslinda bu ay tedaviye baslicaktik esimle ama bakalim bu pozitiften sonra husrana ugradim ondan ereledim biraz kizdim yanii:93:
Senin olayı araştırıorum canım , bissürü yerde senin gibi olup hamile çıkanlar var ya.Orda neden kan testi yapmıyorlar canım ya?
Ben 6 aylık evliyim canım yeniyim ama bebek istiyoruz ,eşim çok istiyo bu zamana kdr zor tuttum:)
İlk kz geçen ay denedik olmadı ,stres oldum tabi ilk kez denioruz hemen olcak sandım:)
Bu ay da çok üzerine düşmüorum sürekli hesaplayıp gün saymıorum,bugunler de yumurtlama gunlerim bakalım bu ay olacak mı
ay cnm bnm cok tatlisin ilgin icin tskolur cnm daha erken senin icin dusunme.bilionmu duzenli iliskiye ragmen ve saglikli bi ciftse olunmasina ragmen sans 1 yilda bile %80 mis gecende gazetede okumustum
yazdıklarını okudum da seni vajinal muayene etmişler sanırım yok demişler.Olsaydı görünürdü muhakkak diye düşünüyorum canım.Ama yine de bikaç gün sonra yine bi test yap ona göre hareket et.
Bu ay soğan kürü ve ovulasyon testi almayı düşünüodum ama daha 2. deneme ve bikaç gun evde olmama ihtimalim var tam denk getiremeybilirim diye bu ay ilgilenmedim.
Sen soğan kürü fln denedin mi canım ,deneyip gebe kalanlar var çok
sorma ya o da ayri bisi.ben aslinda fortel gebelik testi var ya ondan yaptim adetimden 2 gun once ve pozitif.sonra doktora gittim adetim 1 gun gecinceydi randevum.aslinda gecen ay almistik randevu tedavi icin test yapip pozitif goruncede ertelemedi esim bide doktora gidelim die.sonra ordaki hemsire idrar testi yapti cikmadi.ve dediki idrarda en erken adetten 10 gun sonra cikar sonuc.sonra doktor dediki gel vajinal muayene yapalim ben istemedim cunku dusukler fln olmus bide bnm adetim 1 gun gecti ya varsa bile daha yerlesememistir die.doktor yapti vajinal muayene ve yok dedi bana daha adetim 1 gun gecmis ilac verio adet olmam icin.ben emin olmadim kan testi istedim yapmadi.halbuki bnm bi kere adetim 10 gun gecmisti doktora gitmistim yine ayni doktor bu arada.ve doktor su an gebelik gozukmuo ama gec dollenme olmus olabilir diyip bunda adetim 1 gun gecince kesin yok diebilio.o yuzden guenmiorum.hem olsa bile vajinal muayene de kese 5.haftada gorulebiiomus
evet cnm 1 kere deneyim dedim anca 1 gun dayanabildim midemi yakti bnm acaba denesemmitekrar ayy derken bile midem bulandi
Erken gebelik testlerine çok güvenme yanlış çıkanlar var canım.Yazdıklarını da okudum sakın umutsuzluğa kapılma.pes etme,bu kadar da kafana takma .Bunlar bile etkiliyor.Sen yine de bikaç gün snra normal bi gebelik testi yap bak ama zannnediyorum sen normal regl oldun.Eğer daha önce denemediysen ovulasyon testlerini dene ,soğan kürünü de dene.Ben özellikle bu testleri çok araştırdım kendim için.Tam yumurtlama gununu gösterdiği için tek seferde tutturanlar var.
Umutsuzluğa kapılma walla yazdıklarını okuyunca moralim bozuldu.
Sürekli kafanda bunları düşünme.
Ben de hep evedeyim ama tv izliorum film izliorum yemek fln zaman geçio ,gerçekten bu kadar takıntı yapma biraz rahat ol belki de olacak.Bu ay bunu bi dene ,Çocuk için şartlanarak beraber olma eşinle.
Oralarda arkadaşın ,tanıdığın hç kimsen yok mu canım vakit geçirirsin en azından.
Yalnız kızlar benim bu ay nedense hiç umut yok içimde,hep karamsarım,geçen ay çok umut vardı içimde,mutsuzum yaaaa :-(( :18: :18:
Canlarım topiği açtı kayboldu demeyin... Eşim izinli bugün de o yüzden giremedim.. Hepinize hoşgeldiniz diyorum ve çok güzel paylaşımlar diliyorum.. Yarında malesef pc bakıma gidecek ama pazar günü Allah'ın izniyle burdayım tekrar.. Hepinizi çok öpüyorum... Yazılarınızı okuyup listeyi güncelliycem..
Kızlar ben geçen ay çok üzerine düştüm bu bebek olayının::)Üstelik bütün belirtileri de yaşadım.Özellikle kasık ,ama olmadı kırmızılar geldi:)
Bu defa çok üzerine düşmüorum stres oldum geçen ay,bakalım bu sefer olacak mı:)
Herkese bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?