Umutlu anneler (bir dayanişma sayfasidir)

Hhhifa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
291
559
53
Selamunaleykum arkadaslarim oncelikle neden boyle bir baslik onu aciklamak istiyorum : bir kac yazi okudum arkadaslarin umutsuzluklarina sahit oldum tup bebek denemeleri veya asilama veya bebek isterken en onemli seyin umudun olmasi oldugunu ogrendim bu surecte o yuzden birbirimize destek olalim istedim ve sayfayi olusturdum umutsuz olan arkadaslarimiza destek olalim istedim bazen bazen kendimiz dusersek baska bi arkadasimiz yardim etsin diye dusundum birlikten kuvvet dogar yanyana yazilan 1 1 1 bir diye okursak bi anlami yok lakin 111 diye okursak kuvetlenir hadi 111 olalim kizlar Allahin izniyle hepimiz o cennet kokulu yavrularla kucaklasalim UMUDUMUZU KAYBETMEYELIM ...

Kendimden bahsedeyim ozaman uzun suredir bebek istiyoruz birde bebek dusugum var suan tup bebek tedavisine basladik sorunun ne oldugunu onemsemedigimden yazmiyorum bile :KK51:ama bu islemler cok uzun suruyor ve bunaldil tabikicok sukur yinede halimize iki aydir sarkiyor islemlere baslayamadim en son ust solunum rahatsizligindan anestezi alamayacagim icin vazgecildi sureci bilen bilir hem maddi hem manevi zorluklar oluyor helede bi dahaki aya kalsin dedilermi insanin umudu azaliyor iste tam bu sirada arkadaslar birbirimize destek olmaliyiz masal bile olsa duydugumuz guzel ornekleri paylasalim ki umudumuz artsin umutlu olalim ki evlatlarimiza bir adim daha yakin olalim yuzde 40 larda olan denemeleri biz 60lara cikaralim insallah

Sayfayi acali uzun zaman oldu ama yazan hic kimse yok ben halen baslayamadim tup bebek tedavisine dun gece adet basladi bugun kan testinde est ve progesterona bakilabilinir mi? Bilen var mi ?

Belki okuyan biri vardir (!) ,
Arkadaslar bugun insallah yumurta toplama islemi olacak sabah 9da alicaklar sanirim yani bana soylenen saat o gece guzelce uyudum ama simdi cok heyecanliyim 10 gun igneli tedavi oldu onceki hafta pazar gunu gonalf ile baslandi 200ıu seklinde iki yada uc gunde kontrollere gittim persembe gunu cetrotide vurmaya basladim sabahlari ve en son pztesi gunu sabah cetrotide ikindi gibi gonalf ve gece de oviritelle vurulup sonlandi sali gunu yani dun bos gecti ve bugun islem yapilacak doktora gore yunurtalarin ve degerlerin durumu iyi ben ise hic birsey hissetmiyorum yani korkudan baska yani olacak gibi gelmemesi normal mi ? Okadar cok yarim kaldi ki tedaviler ondan mi bilmem
Hayirlisi olsun insallah hepimizin hakkinda
Ve tabiki insallah hayirlisiyla kavusalim evlatlarimiza da hayirli gunler :dua:

Arkadaslar bugun insallah yumurta toplama islemi olacak sabah 9da alicaklar sanirim yani bana soylenen saat o gece guzelce uyudum ama simdi cok heyecanliyim 10 gun igneli tedavi oldu onceki hafta pazar gunu gonalf ile baslandi 200ıu seklinde iki yada uc gunde kontrollere gittim persembe gunu cetrotide vurmaya basladim sabahlari ve en son pztesi gunu sabah cetrotide ikindi gibi gonalf ve gece de oviritelle vurulup sonlandi sali gunu yani dun bos gecti ve bugun islem yapilacak doktora gore yunurtalarin ve degerlerin durumu iyi ben ise hic birsey hissetmiyorum yani korkudan baska yani olacak gibi gelmemesi normal mi ? Okadar cok yarim kaldi ki tedaviler ondan mi bilmem
İnşallah hayırlısı ile hamile kalır kavuşursunuz yavrularınıza. İnşallah çiçek açacak umutlarımız:) Ben daha tahlil aşamasındayım. Bakalım ne zaman başlayacağız tedaviye. Zamanı daha belli değil.

Merhaba sağlıklı ve çok sayıda yumurtanız toplanır inşallah :) ben de ameliyat oldum hazırlık aşamasındayım Eylülde inşallah iğnelere başlayacağız. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin evlerimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah.

rabbim yardımcınız olsun. hayırlı haberler yazın buraya inşallah. ben de önümüzdeki ay tüp bebeğe geçiyorum. biz de morfoloji sıfır malesef. rabbim hepemizin yüzünü güldürür, yuvalarımızı çocuk sesleriyle doldurur inşallah.

Tedaviniz hayirli olsun inşallah o korku hepimizde oluyor mutlaka birde negatiflerden sonra daha çok korkuyor insan
benimde 3 negatif var bu 4.denememiz ben yumurta toplama süreçlerini atlattim cok şükür transferimi oldum bugün 5.gunum
Az kaldi sonucu öğrenmeye
Rabbim bu emeklerimizin karsiligini
verir insallah

Tedaviniz hayirli olsun inşallah o korku hepimizde oluyor mutlaka birde negatiflerden sonra daha çok korkuyor insan
benimde 3 negatif var bu 4.denememiz ben yumurta toplama süreçlerini atlattim cok şükür transferimi oldum bugün 5.gunum
Az kaldi sonucu öğrenmeye
Rabbim bu emeklerimizin karsiligini
verir insallah
Masallah Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin size ve hepimize insallah guzel haberiniI beklerim

rabbim yardımcınız olsun. hayırlı haberler yazın buraya inşallah. ben de önümüzdeki ay tüp bebeğe geçiyorum. biz de morfoloji sıfır malesef. rabbim hepemizin yüzünü güldürür, yuvalarımızı çocuk sesleriyle doldurur inşallah.
Insallah Zor bir surec ama guclu olmamiz gerekiyor Allah yardimciniz olsun biraz yorucu olsada umut etmek oladar guzel bi duygu ki Allah kolaylikla bu sureci atlatmayi nasip etsin de evlatlara kavusalim insallah

Merhaba sağlıklı ve çok sayıda yumurtanız toplanır inşallah :) ben de ameliyat oldum hazırlık aşamasındayım Eylülde inşallah iğnelere başlayacağız. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin evlerimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah.
Amin insallah siz neden ameliyat oldunuz

İnşallah hayırlısı ile hamile kalır kavuşursunuz yavrularınıza. İnşallah çiçek açacak umutlarımız:) Ben daha tahlil aşamasındayım. Bakalım ne zaman başlayacağız tedaviye. Zamanı daha belli değil.
Zor bir surec arkadasim ben uzun sure bekledim tabi benden daha uzun bekleyenler olabilir ama hepsi geciyor yumurtalarim toplandi cok fazlada agrim yok Allah isteyen herkese evlat nasip etsin ama hayirli saglikli sekilde insallah

Bende kucuk gunluk olusturmusum burada guzel yurekli bi kac arkadasta ortak olup okumuslar cok tesekkur ederim hem deger verip okuyup hemde dualarinizda yer ayirdiniz bana gelelim bugunki isleme kisaca anlatmak yerine bazi arkadaslar okurda bilgi edinmek ister diye uzattigim icin kusurumabakmayin lutfen oncelikle sabah gittik sekiz bucukta hastanedeydik ilk esimi aldilar sperm vermesi icin sonra ameliyata hazirlanmam icin ameliyathanenin yaninda dinlenme odasina aldilar beni hic bir esya kalmamali ustte metalde olmasin dediler tokayi bile cikardim bi onluk birde sac icin bone verildi giyindim okadar soguktu ki cok usudum ameliyathane daha soguk aldilar oraya hem usudugum hemde heyecandan titredim ardindan damar yolu acildi serum takildi bi kac dakika icinde doktorum geldi sonrasi uyandigim zamani hayal meyal hatirliyorum biseyler soylendi ama ruyamiydi bilemedim sonra doktorum geldi 8 yumurta toplandi dedi bana az geldi cunku bu forumda daha fazla olanlari duymustum sordum doktora normal bu sayi dedi ardindan kullanacagim ilaclarla ilgili bilgi verdi ama kafam cok karisikti anlayamadigimi dusundu sanirim hemsirelerin bikgilendirecegini soyleyip gecmis olsun diip cikti biraz daha bekledim yani toplam iki saat olmustur girip cikmam . Ilk su icmemi sonra kraker yememi soylediler yedim kalktim giyindjm baya soguktu hemen eve gitmek istedim ama basim cok donuyordu izinde vermediler neyse toparlaninca hemsireler bana ilaclarla ilgili bilgi verdi bir kagida yazdi ciktik ilaclar progestan sabah oglen aksam fitil gibi kullanilacak sonra bir antibiyotige benzer ilac var bugunluk yani yarin bi iki tane daha eklenecek ama igne vurunmak yok buda guzel bi haber bence bu saatlerde biraz agri gibi batma gibi hisler var ama cok az adet agrim bile daha fazlaydi elhamdulillah cok guZel gecti insallah devamida guzel olur ...

Amin inşallah hepimiz guzel sonuclarla devam ederiz
Sizin kaç tane yumurta olustu
8 tane ama kac tanesi dollenecek bakalim yarin arayip haber verecekler duruma gorede cumartesi transfee olup olmayacagi belli olacak sizin nasildi?

8 tane ama kac tanesi dollenecek bakalim yarin arayip haber verecekler duruma gorede cumartesi transfee olup olmayacagi belli olacak sizin nasildi?
Önemli olan sayisi değil kalitesi
inşallah 1.kalite olur hepsi
Benim 23 tane toplandi 14 dollendi 11 i gelişti donduruldu 2 ay rahim dinlendirme
1 tane 1.kalite tranfer oldum 9 tane dondurulmusum var

Önemli olan sayisi değil kalitesi
inşallah 1.kalite olur hepsi
Benim 23 tane toplandi 14 dollendi 11 i gelişti donduruldu 2 ay rahim dinlendirme
1 tane 1.kalite tranfer oldum 9 tane dondurulmusum var
Masallah cnm nekadar guzelllll kaliteli olup olmadigi yarinmi belli olur embriyologlarmi soyler acaba sizin sayi cok guzelmis peki 5nci gun transferimi oldunuz peki neden iki ay dinlendirildi 1 ay yetmezmiydi acaba

Masallah cnm nekadar guzelllll kaliteli olup olmadigi yarinmi belli olur embriyologlarmi soyler acaba sizin sayi cok guzelmis peki 5nci gun transferimi oldunuz peki neden iki ay dinlendirildi 1 ay yetmezmiydi acaba
Ben taze olacaktim aslinda 23 tane toplaninca doktorum riske atmak istemedi
Su toplar diye ki daha once başıma geldi
3. Gun embriyosu transfer oldum
Kaliteli olduğu 3.gun ve 5.gün belli olur bolunmesine göre karar veriyorlar

Back
X