Umutlu anneler (bir dayanişma sayfasidir)

Rahim filmi 2 defa çektirdim ancak histeroskopiye gerek görmüyorlar. Bu ayki adetimde dondurulmuş embriyo transfer edilecek haliyle yine tutmazsa korkusu taşıyorum. Sebepsiz infertiliteyiz
Aslinda histeroskopi de tutunmasinda çok önemli rahime çizik atip embriyonun rahmi daha kolay tutunmasini sağlıyor
Ben de ilk basta istemiştim ama doktor gerek görmedi 3 negatiften sonra yapıldı

Aslinda histeroskopi de tutunmasinda çok önemli rahime çizik atip embriyonun rahmi daha kolay tutunmasini sağlıyor
Ben de ilk basta istemiştim ama doktor gerek görmedi 3 negatiften sonra yapıldı
Bunu söyledim ben de, bilimsel olmadığını, embriyo tutunmasına katkı sağladığına dair pek bi veri filan olmadığını filan söyledi. Yapmadı

Bunu söyledim ben de, bilimsel olmadığını, embriyo tutunmasına katkı sağladığına dair pek bi veri filan olmadığını filan söyledi. Yapmadı
Ben kizima o sekilde hamile kaldim negatiflerdeki doktor da 2. Transferde istemistim ayni seyi söylemişti
dondurulmuslar kalmayinca artik
yapalim en bastan baslariz dedi ve histeroskobi icin 4 bin tl istedi ben para tuzagi gözüyle bakiyorum artik
Bu doktorum ben istemeden histeroskopi rahim filmi yapmadan baslamam dedi
Ultrasanda gorunmeyen yapisiklik polip ve rahimde olusan fazla asit sivisi temizleniyor
Yani rahim temizleniyor benim doktorum tutunmada çok etkili diye anlatti tamamen inaniyorum ve guveniyorum

Ben kizima o sekilde hamile kaldim negatiflerdeki doktor da 2. Transferde istemistim ayni seyi söylemişti
dondurulmuslar kalmayinca artik
yapalim en bastan baslariz dedi ve histeroskobi icin 4 bin tl istedi ben para tuzagi gözüyle bakiyorum artik
Bu doktorum ben istemeden histeroskopi rahim filmi yapmadan baslamam dedi
Ultrasanda gorunmeyen yapisiklik polip ve rahimde olusan fazla asit sivisi temizleniyor
Yani rahim temizleniyor benim doktorum tutunmada çok etkili diye anlatti tamamen inaniyorum ve guveniyorum
Doğrudur bakalım şimdi de tuttuysa demekki faydası var

Kızlar çikolata kisti miyom poliple tüp bebek yapıldı ve tuttu sanirim polobin ve miyomun yeri de çok önemli darısı başınıza olsun inşallah
Sürekli yazıyorum hep olumlu bakın olumsuz olunca olacağı varsa da olmuyor
2. Kez doğal yollarla hamile kaldım ve inanamadim rabbim ol desin yeter ki hayırlı zamanda insallah hepimiz anne olalim evlat aşkını doya doya tadalim

Arkadaslar doktorum aradi aksam beni embriyolardan 6 tanesinin ikisi cok kaliteli 4 tanesi orta kaliteli dedi oyuzden bize sormak istemis 5nci gune gitmesini istermisiniz ve sonrasinda donduralim dedi benim rahmim dinlenirse daha iyi sonuc elde ederiZ dedi doktoruma guvendim tamam dedik esimle ama sonrasinda bi korku sardi ya embriyolarin hicbiri tutmazsa 5nci gunu goremezse diye sonra esimle konustuk baya bu tamamen nasip isi risk hepsinde var 5nci gune erisebilen Allahin izniyle daha tutunabilir oldugunu yazmislar insallah oyledir az uzuldum yinede cok sukur halimize pztesi cabuk olsa . . .

Kızlar ben de geldim aranıza 5 yıllık evli 29 yaşında yumurtası çok ama kalitesi sıfır durumda. 3 tüp bebek denemesi elde var sıfır. Artık gücüm kalmadı sanırım hiç çocuğum olmayacak bu düşünce beni öldürüyor sanırım en umutsuz ümitsiz vaka benim aranızda :(
Kardesim uzulme ben sana bisey onercem bi kac sitede gordum bu kürü yap belki faydasi olur corek otu tarcin ve kestane bali internetten arastir yumurta kalitesi icin ve bebegin tutunmasina faydali oldugunu yaziyolar bence denemekten zarar gelmez Allah yardimcin olsun gonlune gore evlatlar nasip etsin Rabbim uzulme Allah sana bu yuku verdiyse kaldirabilecek guctesin demekki sabr her derde deva gibi gelir

Ben de 29 yaşındayım 1 yıllık evliyim tek tüpüm yok alındı geçen hafta, endometriozis hastasıyım... hiç tüp denememiz olmadı geçici menopozdayım eylül ayında çağırdı doktorum. Başıma neler gelecek bilmiyorum endişeliyim heyecanlıyım korkuyorum umutsuzum karmakarışık duygular. Belki hiç anne olamayacağım bilmiyorum; vardır rabbimin bir bildiği ne diyeyim...
Insallah gonlunce plur hersey umut lazim bize uzulmek yok elbet sirasi gelicektir guzel gunlerin yeterli beklemeyi bilelim

Kızlar çikolata kisti miyom poliple tüp bebek yapıldı ve tuttu sanirim polobin ve miyomun yeri de çok önemli darısı başınıza olsun inşallah
Sürekli yazıyorum hep olumlu bakın olumsuz olunca olacağı varsa da olmuyor
2. Kez doğal yollarla hamile kaldım ve inanamadim rabbim ol desin yeter ki hayırlı zamanda insallah hepimiz anne olalim evlat aşkını doya doya tadalim
Cok guzel bi orneksiniz Rabbimizin ol dedigi seylerin hepsinin oluverdigini gostermeye Rabbim hayirli evlatlar eylesin insallah

Selam arkadaslar evet dun hastanedeydim 3 tane embriyo blostosist evresine (5.gun) ulasmis ve dondurmuslar cok sukur diger ucunu bekliyoruz dedi amane demek istedi anlamadim doktorum ikinci adetinde gel transferin baslasin dedi yine biii suuuree daha bekliycek olsam dahi keyfim yerinde cok sukur az olsada 3 tane var insallah tutar ilk seferde :KK71:rahmi dinlendirmede yapilmasi gereken bisi yokmus oylemi arkadaslar cok sistim ilaclardan acaba bazi kurleri uygulasam hatami ederim

Tedaviniz hayirli olsun inşallah o korku hepimizde oluyor mutlaka birde negatiflerden sonra daha çok korkuyor insan
benimde 3 negatif var bu 4.denememiz ben yumurta toplama süreçlerini atlattim cok şükür transferimi oldum bugün 5.gunum
Az kaldi sonucu öğrenmeye
Rabbim bu emeklerimizin karsiligini
verir insallah
Suanda baktim hamis oldugunuzu gordum cok sevindim Rabbim sihatle sizi kavustursun hayirli olsun

rabbim yardımcınız olsun. hayırlı haberler yazın buraya inşallah. ben de önümüzdeki ay tüp bebeğe geçiyorum. biz de morfoloji sıfır malesef. rabbim hepemizin yüzünü güldürür, yuvalarımızı çocuk sesleriyle doldurur inşallah.
Merhaba arkadasim tedavin basladi mi merak ettim

İnşallah hayırlısı ile hamile kalır kavuşursunuz yavrularınıza. İnşallah çiçek açacak umutlarımız:) Ben daha tahlil aşamasındayım. Bakalım ne zaman başlayacağız tedaviye. Zamanı daha belli değil.
Merhaba nasilsiniz sonuclari aldinizmi tedaviye basladiniz mi merak ettim

Back
X