Umutlu anneler (bir dayanişma sayfasidir)

Merhaba arkadaşlar..
Benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var..
Artık nedense içimde hiç umut kalmadı allah biliyor ya.. içimdeki ses sen anne olamayacaksın diyor...
Bir tüp üm alındı sol tüp temiz çıktı tek tüp le de hamile kalırsın demişti doktor ama zaman alır... Ben umutsuzum kırgınım duygularımı ifade etmekte zorluk çekiyorum artık... hayırlısı...

Merhaba arkadasim tedavin basladi mi merak ettim
Merhabalar.esimin 2. Test sonucu da kötü gelince tüp bebek merkezine gittik. Guya bu ay başlayacaktık ama icimden bir ses surekli saracogluyla gorusmemi soyledi. Yazistik bi koli gonderdi 40 gun kullandi esim. Bugun tekrar test verdi sonucu muhtemelen pazartesi ogreniriz. Eger iyilesme olduysa değerlerinle gelecek ay ki adetime başlayacağız. Ama ben hic asilama da yaptirmadim canim morfoloji sifir olunca. Belki 1 sefer asilama yaptirir sonra tup bebege geceriz. Sizin dondurulmuştu galiba. Transfer oldu mu

Tüp bebek denemem kimyasal gebelik le sonuçlandı tedavi öncesi o kadar kafama takmıyordum tedavi sonrası uyku haram oldu yarım yamalak içimde hep bi sıkıntı sanki patladım patlıcam aşırı gerginim eşimin sessizliği hiç bi çaba göstermemesi umutlarım tükendi gibi dualara sarıldım bazen tesbitlerimi çekerken olmucak neden zorluyorsun diyorum sonra rabbim sen büyüksün ol dersen olur diyip devam ediyorum hayırlısı neyse onu ver rabbim 🤲🏻😞

Merhaba arkadaşlar..
Artık nedense içimde hiç umut kalmadı allah biliyor ya.. içimdeki ses sen anne olamayacaksın diyor...
Bir tüp üm alındı sol tüp temiz çıktı tek tüp le de hamile kalırsın demişti doktor ama zaman alır... Ben umutsuzum kırgınım duygularımı ifade etmekte zorluk çekiyorum artık... hayırlısı...
Bi arkadaşım tüp bebek denedi tutmadı 2 aşılama olmadı 7 yıl uğraştı sonra tekrar tüp bebek denedi tuttu doğumunda kist çıktı yumurtalıkta sanırım üstelik patlamış ameliyat sırasında sonuçlarda pek iyi çıkmadı doğumdan bir hafta sonra yumurtalığının biri alında bir yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı 2. Çocuğunuda böyle kucağına aldı... yani üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır... Sizin hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardır ALLAH (C.C) bilir siz bilmezsiniz. -Bakara😘🤲🏻

Merhaba arkadaşlar..
UmutsuZ olmamalisin elbette zamanini bekliyordur sen simdi uzuntuyu birakip ne yapabilirim diyeugras Rabbim hayirlisiyla evlat sahibi yapsin insallah

Merhabalar.esimin 2. Test sonucu da kötü gelince tüp bebek merkezine gittik. Guya bu ay başlayacaktık ama icimden bir ses surekli saracogluyla gorusmemi soyledi. Yazistik bi koli gonderdi 40 gun kullandi esim. Bugun tekrar test verdi sonucu muhtemelen pazartesi ogreniriz. Eger iyilesme olduysa değerlerinle gelecek ay ki adetime başlayacağız. Ama ben hic asilama da yaptirmadim canim morfoloji sifir olunca. Belki 1 sefer asilama yaptirir sonra tup bebege geceriz. Sizin dondurulmuştu galiba. Transfer oldu mu
Insallah sonuclar iyi gelir ve hemen hamile kalirsin en kolay yoldan olur bu bekleyis insallah neyazikki henuz transfer olamadim ertelendi hep simdilik eylul deniliyor benimde imtihanim sanim bekleyisler nasipse olur . insallah hayirlisiyla evlatlarimiza kavusalim

Tüp bebek denemem kimyasal gebelik le sonuçlandı tedavi öncesi o kadar kafama takmıyordum tedavi sonrası uyku haram oldu yarım yamalak içimde hep bi sıkıntı sanki patladım patlıcam aşırı gerginim eşimin sessizliği hiç bi çaba göstermemesi umutlarım tükendi gibi dualara sarıldım bazen tesbitlerimi çekerken olmucak neden zorluyorsun diyorum sonra rabbim sen büyüksün ol dersen olur diyip devam ediyorum hayırlısı neyse onu ver rabbim 🤲🏻😞
Olur insallah neler duyuyoruz olanlardan elbet vakti vardir bol bol dua etmek lazim Allah sevdigi kuluna dert verirmis daha cok zikir etsin diye umutsuzluk mumine yakismaz

Evet çok şükür hamileyim 11.haftadayim artik rabbim isteyen herkese sizlerede nasip etsin :dua: dualarim sizinle inşallah sizde güzel sonuclar alacaksiniz :anneadayı:
[/QUOT
Masallahhh ne guzeldir simdi tabi bulantilar yoksa :kusmuk:o surec biraz zorlu sanirim Allah kolaylik versin cinsiyetle alakali biseyler soylendimi

Insallah sonuclar iyi gelir ve hemen hamile kalirsin en kolay yoldan olur bu bekleyis insallah neyazikki henuz transfer olamadim ertelendi hep simdilik eylul deniliyor benimde imtihanim sanim bekleyisler nasipse olur . insallah hayirlisiyla evlatlarimiza kavusalim
güzel dileklerin için çok teşekkür derim. amin inşallah tez vakitte rabbim sana, bana, cümle isteyene nasip etsin canım.
malesef sperm testini laboratuvar yanlış ölçmüş. morfolojiye hiç bakmamışlar ve diğer değerlerinde yanlış ölçüldüğünü söyleyip özür dilemişler. cuma günü tekrar test verecek malesef

güzel dileklerin için çok teşekkür derim. amin inşallah tez vakitte rabbim sana, bana, cümle isteyene nasip etsin canım.
malesef sperm testini laboratuvar yanlış ölçmüş. morfolojiye hiç bakmamışlar ve diğer değerlerinde yanlış ölçüldüğünü söyleyip özür dilemişler. cuma günü tekrar test verecek malesef
Bizim icin nekadar degerli bu testler ama calisanlar umursamiyor herkes hakkiyla calissa keske hayirlisi olsun insallah

Arkadaşlar merhabalar. eşimin daha önce milimde 45 milyon spermi vardı. 45 gün saraçoğlunun çaylarını falan kullanmıştık. test yaptırdık. milimde 3,3 milyon sperm çıktı. şok olduk. doktor cuma günü tekrarlamamızı istemişti. muhakkak bir yanlışlık olduğunu düşündük. simdiki sonucu milimde 16 milyon olmuş. ben memleketteydim. meğer eşim diş ağrısından dolayı 1000 mg lık antibiyotik kullanmış bir hafta boyunca. ve ilaç bitiminden 4 gün sonra test vermiş. antibiyotik etkisiyle düştüğünü düşünüyoruz. sizce de öyledir değil mi. ilaç kullanımı sperm değerlerini etkiler değil mi kızlar.

saraçoğluyla ilgili olumsuz düşüncelerimi hemeeen bir kenara atıp, bugün keçiboynuzu kürüne başladık. zaten laboratuvarda testimizi yorumlayan kişi de keçiboynuzu kullanın dedi. ne kadar kullanılacağı ile ilgili fikri olan var mı. biz 1 ay kullanıp diğer aya tüp bebeğe geçmek istiyoruz .

Merhaba nasilsiniz sonuclari aldinizmi tedaviye basladiniz mi merak ettim
yok başlayamadım daha. Bayram diye ağustosta başlamadılar. Dün gittim tahliller yapıldı muayene edildi uygun değilmiş başlamaya. İlaç verdi bitmesine yakın gel dedi. Bakalım ne zaman başlayabiliriz

yok başlayamadım daha. Bayram diye ağustosta başlamadılar. Dün gittim tahliller yapıldı muayene edildi uygun değilmiş başlamaya. İlaç verdi bitmesine yakın gel dedi. Bakalım ne zaman başlayabiliriz
Allah kolaylik ve sabir versin

Ilk transferimi 18 kasimda oldum bugun negatifi aldim cokta umutluydum tuttugundan hakkimizda hayirlisini bilir Rabbimiz verdigide vermedigide hayirlisidir.

Back
X