serenanes bebeğin hayırlı olsun.benim yerime de kokla bebişini.yazılarını okuyorum fırsat buldukça.allah güç versin arkadaşım.sağlıcakla kal
Serannes yazın yine süperdi.Bu yazıları word dosyasına kaydedip ileridede bakacağım.Ben de şu havlu içine mermerşah olayını duymuştum ve annemle alıp diktirmiştik iyi yapmışız.Ama anlattıklarına göre birazda beyaz yazma almak lazım omuz için.Şu süt yapan çaylarada acaba Ocak ayında başlasam mı diyorum.Malum doğum Şubat sonu.Strelizatör konusunda kararsızdım ama uygun fiyata da olsa bir tane almakta fayda var sanırım.Göğüs pompasını ameda çift taraflı olanlardan almaya karar verdim.Arkadaşım çok memnunmuş bu markadan.Sütü arttırıyormuş.Biberon Dr. Browns aldım ama acaba avent de alsaydım diye düşünüyorum.Tecrübesizlik zor anlayacağın ne yapacağını bilemiyorsun.Ama iyi ki sizler gibi arkadaşlarımız var , anlattıklarınız çok faydalı oluyor...
Asuman cığım çok teşekkür ederim, sen de biran evvel bebişini önce göbeğine sonra kucağına alırsın inşallha, allah dualarımızı kabul etsin.. yolun açık olsun arkadaşım..
Sena'cım aynı toprak gibi ben de bebek dosyasına önemli bilgiler diye kayıt açtım.verdiğiniz ve önerdiğiniz marka ürün ne varsa hepsinin kaydını orada tutuyorum.ne olur ne olmaz site kapanır bişi olur neme lazım :) Nurgül'den de ihtiyac listesini almıstım.o da aynı klasörde zamanın gelmesini bekliyor .altıncı yedinci aydan sonra almaya baslarım muhtemelen.henuz hiçbişi almadım
Bu arada Nurgül'un en son tansiyon problemi vardı umarım tamamen geçmiştir ve iyidir.
Hepinizi öpüyorum güzel anne adayları opuyorumnanaktan
esele sormam gerek yüklemek için kızlar... kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?