esel sürekli yatıyor bel ağrısı varmış sanırım... kızcağız en baştan beri genellikle yatarak geçiriyor... Allah yardımcısı olsun, ne yaptın bastın mı doktoru, diyetisyeni? kaydirigubbakcemile3
sena bekliyoruz gizemli formülünü... opuyorumnanaktan
kızlar benim de dün kan tahlilim geldi, kanama kan uyuşmazlığından olmamış, bu iyi bir haber... ama nedenini anlayamadık... neyse şuan iyiym, ağrılar da oldukça azaldı.. ayakta kalmadığım sürece sorun olmuyor... bebeğim 400 gramı geçmiş... maşallah... hihoyyyt
Tam kan tahlili de yaptırmıştım tekrardan, yine kansızım bu defa üstelik çok daha düşük... kan hapı içmeme rağmen... resmen anemik bir durum :1shok:
Pekmez içmem artık zorunlu oldu, ben ilaç içtiğim için gerek kalmaz diye düşünmüştüm, ilacı da 2'ye çıkardı Osman Hoca...
Şuan korktuğum ben bu demir hapını içmeye başladıktan sonra iştahım öyle bir açılmıştı ki, 2 tane içince nasıl doyarım onu düşünüyorum... bir de pekmez içersem şekerim yükselir mi? bir tarafı yaparken diğer tarafı yıkmayayım diyorum.. ama denemeden bilinmez tabii...
beni açlık dolu günler bekliyor.... kaydirigubbakcemile3Allah çevremdekilere sabır versin... delikafadulden laelaelaelaelae
merhaba arkadaşlar.biliyormusunuz ben çok karışık duygular içerisindeyim.eşim dün maya dan randevu aldı.inşallah 29 eylül de kapısından girmek kısmet olacak.sizler bu duyguları yaşadığınız için beni çok iyi anlarsınız.dualarınızı bekliyorum.bu merkeze de sizlerin sayesinde karar verdim.mersinde yaşamama rağmen ve çok yakınımda tüp bebek merkezleri olmasına rağmen sizlerden etkilenerek maya ya gidiyorum.babytwin özellikle sana çok teşekür ediyorum.yazdıkların beni çok duygulandırdı.allahım bebeklerini kucağına almayı nasib etsin.çok çok güzel bir anne olacaksın.görüşmek üzereopuyorumnanaktan
slm arkadaşlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize bebişlerede iyi bakın...
merhaba arkadaşlar.biliyormusunuz ben çok karışık duygular içerisindeyim.eşim dün maya dan randevu aldı.inşallah 29 eylül de kapısından girmek kısmet olacak.sizler bu duyguları yaşadığınız için beni çok iyi anlarsınız.dualarınızı bekliyorum.bu merkeze de sizlerin sayesinde karar verdim.mersinde yaşamama rağmen ve çok yakınımda tüp bebek merkezleri olmasına rağmen sizlerden etkilenerek maya ya gidiyorum.babytwin özellikle sana çok teşekür ediyorum.yazdıkların beni çok duygulandırdı.allahım bebeklerini kucağına almayı nasib etsin.çok çok güzel bir anne olacaksın.görüşmek üzereopuyorumnanaktan
slm arkadaşlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize bebişlerede iyi bakın...
merhaba arkadaşlarrr. bende hamileyimmmmm. İlk önce allaha şükürler olsun sonrada Tüm maya ekibine çok çok çok teşekkürlerr.
merhaba arkadaşlarrr. bende hamileyimmmmm. İlk önce allaha şükürler olsun sonrada Tüm maya ekibine çok çok çok teşekkürlerr.
Canbursa çok sevindim... hihoyyyt Allah tamamına erdirsin canım.. değerin kaç çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?