canım nromal doğumda da vajeni kesilyorlar... eskisi gibi doğumlar yok artık... vajen mi batın mı kesilecek deseler batın derim... kesilmekten kaçış yok anlayacağın bize... bir arkadaşımla daha konuştum epidural yaptıran, kesin kararımı verdim sayılır... o da çok memnun kalmış... bütün bunlar o an hemen unutulacak, bir bebek sesi çınlayacak sadece kulaklarımızda... :lepi:
Senacığım bu listedeki herşeyi aldın mı sen? baya birşey var da... özellikle şu süt sağma kapları makinesi ve sterilazatörü baya bir para tutuyormuş.. senin listenin orjinal halini gösterdim de eşime, gözü korktu... kaydirigubbakcemile5
Biz hadi neyse de Allah muallime sabır versin valla... :hulya:
Kolay olsun cnm inşallah. Sağlıkla bebeğine kavuş inşallah. Bütün bebek bekleyenler için. :1hug:
ne dıyooooooooooonuz..............bakın sanal mendıl actımmmmmmmmmm..........bırer tene banada atın kızlar ben napcemmmmmmmmmmmm....................ınş kızlar saglıkla gelsınlerde ınşşşşşş ...............sezeryandan yanayım...............kım ne derse desın normal dogumda zor benım yedı sekız dıkışım vardı hem ıç hemnm dış.............epıtral degılde spınal sezeryan ıst........ınş 30 gelelım konuşcam net drla............ınş..................
he valla haklısın.................bak kızlar cok oğluna sahıp çık karışmammmmmmmmmmmmm
:Saruboceq:
evet vajen kesik doğum yapan arkadaşımda da var malesef 1 hafta oturamadı kız popo üsgtüne ... ben de git gide sezaryene doğru ilerliyorum, allah mümkün mertebe acısız, ağrısız nasip etsin ne diyeyim :Saruboceq:
vereliniortak selam canim naber nasilsin bebisin nasil? uzun zamandir yazmadim bi yazayim dedim kendine ve bebisine dikat et canim
kızlar internet varr merak etmeyin ama yeni girebildim:I
nurgülcüm arzunun mu bebeği oldu slm söyle bebişini öp benim için
kızlar listeye baktım inşallah hepsinden ikişer ikişer alıcazkaydirigubbakcemile3
babaımız boşa çalışmıyo dimi
artık bugüne kadar biriktirdiklerini kızları için harcayacak allah nasip ederse
anne adayları bu arada bişey öğrendim emzirmek tamamen psikolojikmiş
sütüm yetecek deyin yetsin inşallah bebeklere
allah bol bol süt versin size
bu arada en çok süt yapan gıdalardan biri hurma
günde 5-6 tane yemek gerekiyomuş
ben şimdiden başladım valla
iyiyiz canımcım, sen nasılsın? bebiş de iyi maşallah, büyüyor teyzesi... kilolarımda artmaya başladı sanırım... sen de kendine iyi bak.. görüşürüz... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?