günaydın herkese,
nayi geçmiş olsun canım... istirahat et bence... önemli bir sorun olacağını sanmıyorum. lekelenme oması normal.
kızlar şekerim normal değerlerde çıktı... allaha şükür... yaşasın yemek yemek cokacimcoook:Saruboceq:
günaydın herkese,
nayi geçmiş olsun canım... istirahat et bence... önemli bir sorun olacağını sanmıyorum. lekelenme oması normal.
kızlar şekerim normal değerlerde çıktı... allaha şükür... yaşasın yemek yemek cokacimcoook:Saruboceq:
sevgili arkadaşlarım.öncelikte hepinize çok teşekür ediyorum.bana moral verdiniz,destek oldunuz,dualar ettiniz.bugün gebelik testi yaptırdım.ve sonuç çok şükür pozitif.artık bende hamileyimmmm.332 değerim.allahım tüm isteyen arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatsın inşallah(amin)pazartesi tekrar test yapılacak.yeniden yazarım durumları.
selam,
nasıl geçti akşamın asuman , ???
biz iyiyiz doruk cuk da iyi sanırım ki bin şükür allaha sorunumuz yok..
nurgül cüm arkadaşının yazısını keyifle okudum,, hele ki arabayı chicco almış olmama bir kat daha sevindim zemuszemus ayrıca katılıyorum ben ilk 3 ayı için fazla fazla bir şey almadım açık konuşmak gerekirse 10 tane tulum takımı almıştım mothercare den... onlar da günde 2-3 adet kirlettiği düşünülürse gelenlerle beraber 15-16 yı bulur idare ederiz diye düşünüyorum ama bu bebk bezi ve bebek krem şampuan kısmını hallettmemiştim.. arkadaşlarım Prima numara 2 nin çok iyi olduğunu söylediler, acaba eve ilk stokta kaç tane alıp koymak lazım , günde kaç tane kullanır bu veletler bak dur onu da sorayım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?