arkadaşlar, her ayın 15 i Mothercare de ürünler % 50 indirim doğruymuş, aklınızda olsun alacaklarınız kaldıysa Kasım 15- aralık 15 gibi halletmeye çalışın kızlaarrr
herkese günaydın......nasılsınız bakalım güzel anneler......ben yaklaşık bir haftadır çok ağır griptim........atlatamayınca doktra gittim serum vermemiz gerekli dedi başka ilaçlarda yazdı hiç istemediğim halde kullandım mecburen.....çok korktum bebeğime bişey olacak diye.......ama doktr bebek artık büyümüş hiç bişey olmaz dedi....kendi doktrumada verilen ilaçları sordum kullan dedi...şimdi daha iyiyim çok şükür sadece öksürük kaldı....ama öksürüğümde o kadar şiddetliki karnım acıyo bebek sanki zıplıyo içerde neyse inşllh bunuda atlatırım Allah beterinden korusun.....aman kızlar iyi bakın kendinize sakın hasta olmayın....hamileyken hastalık çok zor....ben kendime bakamazdım tabi bu durumda doğru anneme.....Allah razı olsun anneciğm bebekler gibi baktı bana.......Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin......benide anneme babama layık evlat eylesin......işte böyle kızlar....şimdi kendi evimde dinleniyorum......hepinizi uzaktan öpüyorummmmmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?