- Konu Sahibi cilekliturtam11
Merhaba. Ben lisede bir kizim. Derslerim okulum.falan.gayet iyi. Bu konu hakkinda daha once de konular acmistim. Sene baslarinda iki arkadasimla beraber dalgasina okuldaki belirledigimiz bikac cocuk hakknda konusur onlari takip falan ederdik.anlayacaginiz dalgasina bir konu. Sonra ben iclerinden birinden hoslanmaya basladim. Ama lise sonda oldugu icin ne yapicagimi bilmiyordum acikcasi. Yakinlarda oturuyor. Ama lys ye hazirlandigi icin eevden cikmiyo sanirim.okula da gelmiyo artik. Ben ona duygularimi anlatan mektup-gunluk tarzi bi defter tutmustum.onu vercektim sonra vazgectim.gidip konusuyum diyorum. Onu hic goremiyorum artik.hem ne konusucam.oyle uzun uzun anlatamam cunku daha once hic boyle duygular hissetmedm. Cok guzel degilim. Asiri sosyal de degilim( asosyal de degilim tabii.orta derece)
Simdiye kadar kimsenin bnden hoslandigini sanmiyorum.benm sevdigim cocuk da okulda cogu kisiyi tanir ama oyle yasitlarimin " populer cool " diye nitelendirdigi tip de degil. Facesinde de pek aktif degil.malum sinav donemi
. Onu bulunca defteri mi versem yiksa konussam mi.ama ne soylemeliyim. Bi kagit mi versem. Yada aglamakli bi tonla sinavinda basarilar mi dilesem. Zaten onu ne zaman gorsem ya havalara ucuyorum yada aglayasim geliyor. Direk sevdigimi mi soylesem.nolur fikir verin. O bu sene universiteye gidiyor ve bn onu kazanmaan kaybediyorum. Boylece hicbir sey yapmadan onun gitmesini izlemek istemiyorum
Simdiye kadar kimsenin bnden hoslandigini sanmiyorum.benm sevdigim cocuk da okulda cogu kisiyi tanir ama oyle yasitlarimin " populer cool " diye nitelendirdigi tip de degil. Facesinde de pek aktif degil.malum sinav donemi
. Onu bulunca defteri mi versem yiksa konussam mi.ama ne soylemeliyim. Bi kagit mi versem. Yada aglamakli bi tonla sinavinda basarilar mi dilesem. Zaten onu ne zaman gorsem ya havalara ucuyorum yada aglayasim geliyor. Direk sevdigimi mi soylesem.nolur fikir verin. O bu sene universiteye gidiyor ve bn onu kazanmaan kaybediyorum. Boylece hicbir sey yapmadan onun gitmesini izlemek istemiyorum