• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umutsuz ask hikayem:(

canım sen ona olan hislerini er yada geç söyleyeceksin bence. daha fazla içinde büyütmeden git söyle bence. aşığım seni seviyorum değilde seni yakından tanımak istiyorum de mesela. bide erkekler en normal sınav dönemlerinde olurlar. cevabı olumsuz olacaksa bile sert bi şekilde söylemez. üniversiteyi kazandığı an bi değişiyorlar nedense :) inşallah gönlünce olur herşey

ama surem cok kisitli. Bir kerelik konusmaa herseyi halletmem lazim sanirim :)

aslinda guzel fikir de.ben ona sotu soramam ki . Yani eger onunla konusacaksam yuzune bakamadan hizli hizli soyler sonra hizlica uzaklasirim yanindan :/ :(

Ama birine acilmanin en dogru yolu bu diye düsünüyorum. Canim illa senden hoslaniyorum, sana asigim gibi kelimeler kullanmak zorunda degilsin. Ozaman tabi utanirsin konusamassin. Seni yakindan tanimak isterimde diyebilirsin. kendini toparla hizlida konusma sakin sakin :)

ayyy bilemedim ki. Reddedilmek korkusu yok aslinda. Cunku hic benim.olmadi ki zaten .. Ama nasil kpnusacagimi bilmiyorum. Ben simdi yanina giderim onun. Sonra pardon der kacarcasina eve gelirim.. Kpnusamam yanii. Niye bilmiyorum ama konusam ben direk seni seviyorum diyemem. Ondan da bir isaret yok cunku benle alakasi yok vocugun. Hic tanimiyo beni .

o zaman araya sokacagın ortak bı tanıdıgındamı yok.en azından numarasını al anlat içindekileri.o zaman seninle görüşmek isteme olasılıgı daha yüksek.görüşüncede belki senden hoşlanır denemeden bilemezsin.eger karşısına cıkacak cesaretin yoksa ya facebooku filan kullan eger varsa.yada numarasını öğrenmeye calışş canım .hiç olmadı en kötü ihtimal bi kağıda yaz biriyle gönder .tabi sana ulaşması icin numaranıda yazman gerekecek o kagıda.ama en iyis senin face yada tel no aracılıgıyla dile getirmen duygularını.

o zaman araya sokacagın ortak bı tanıdıgındamı yok.en azından numarasını al anlat içindekileri.o zaman seninle görüşmek isteme olasılıgı daha yüksek.görüşüncede belki senden hoşlanır denemeden bilemezsin.eger karşısına cıkacak cesaretin yoksa ya facebooku filan kullan eger varsa.yada numarasını öğrenmeye calışş canım .hiç olmadı en kötü ihtimal bi kağıda yaz biriyle gönder .tabi sana ulaşması icin numaranıda yazman gerekecek o kagıda.ama en iyis senin face yada tel no aracılıgıyla dile getirmen duygularını.
cok guzel fikir aslinda. Faceden olmaz gibi ama numarasini bir ara bulmaya calisayim.

Ama birine acilmanin en dogru yolu bu diye düsünüyorum. Canim illa senden hoslaniyorum, sana asigim gibi kelimeler kullanmak zorunda degilsin. Ozaman tabi utanirsin konusamassin. Seni yakindan tanimak isterimde diyebilirsin. kendini toparla hizlida konusma sakin sakin :)
:) :) sakiiiin. Ayy nasil olacak ki o :) simdi numarasini bulmaya calisacagim . Onu gordugumde yanina gidip sadece adiyla seslenip ( onu tanidigimi anlasin :D ) sinavinda basarilar dileyecegim.. Tabi onu yalnizken gorebilirsem. Okula hiic gelmiyor artik :(
Sonra da faceden ekliycem

Sekerim bence ataga gec. Kaybedecek bir seyin yok, ama bu is olursa pekala kazanabilirsin.

Yani dedigin gibi zaman az, gorev zor :34:

Bence defteri verme, hemen poposunu kaldirma seviyorum, asigim bilmem ne vs vs diye.

Lakin telefonda cok hoslaniyorum, sinavdan sonra seni daha cok gormek isterim diyebilirsin bence.:34: Hemen cevap bekleme, sinav bir bitsin, kafasi bir rahatlasin sonrasi Allah kerim artik :21:

Son düzenleme:
Merhaba. Ben lisede bir kizim. Derslerim okulum.falan.gayet iyi. Bu konu hakkinda daha once de konular acmistim. Sene baslarinda iki arkadasimla beraber dalgasina okuldaki belirledigimiz bikac cocuk hakknda konusur onlari takip falan ederdik.anlayacaginiz dalgasina bir konu. Sonra ben iclerinden birinden hoslanmaya basladim. Ama lise sonda oldugu icin ne yapicagimi bilmiyordum acikcasi. Yakinlarda oturuyor. Ama lys ye hazirlandigi icin eevden cikmiyo sanirim.okula da gelmiyo artik. Ben ona duygularimi anlatan mektup-gunluk tarzi bi defter tutmustum.onu vercektim sonra vazgectim.gidip konusuyum diyorum. Onu hic goremiyorum artik.hem ne konusucam.oyle uzun uzun anlatamam cunku daha once hic boyle duygular hissetmedm. Cok guzel degilim. Asiri sosyal de degilim( asosyal de degilim tabii.orta derece)
Simdiye kadar kimsenin bnden hoslandigini sanmiyorum.benm sevdigim cocuk da okulda cogu kisiyi tanir ama oyle yasitlarimin " populer cool " diye nitelendirdigi tip de degil. Facesinde de pek aktif degil.malum sinav donemi
. Onu bulunca defteri mi versem yiksa konussam mi.ama ne soylemeliyim. Bi kagit mi versem. Yada aglamakli bi tonla sinavinda basarilar mi dilesem. Zaten onu ne zaman gorsem ya havalara ucuyorum yada aglayasim geliyor. Direk sevdigimi mi soylesem.nolur fikir verin. O bu sene universiteye gidiyor ve bn onu kazanmaan kaybediyorum. Boylece hicbir sey yapmadan onun gitmesini izlemek istemiyorum

Mektup islerine sakin girme derim ve sakin ilk konustugun gibi hoslandim muhabbetinede girme nasilsin falan diye sinav hazirliklari nasil diye konuya gir sonra zaten devami gelir hayatim ne kendini cok agirdan sat nede dunden hazirmia gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mektup islerine sakin girme derim ve sakin ilk konustugun gibi hoslandim muhabbetinede girme nasilsin falan diye sinav hazirliklari nasil diye konuya gir sonra zaten devami gelir hayatim ne kendini cok agirdan sat nede dunden hazirmia gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Qh
hmm anladim da beni tanimayan birine gidip selam sinav hazirliklari nasil demek garip kacmaz mi.
:17:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Qh
hmm anladim da beni tanimayan birine gidip selam sinav hazirliklari nasil demek garip kacmaz mi.
:17:

Araya arkadas sok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi bu çocukla hiç iletişimin yok, seni de fark etmemiş sanırım. Ben olsam ne de olsa kaybedecek birşeyim yok der risk alır ve defteri verirdim, ama sınavdan sonra yapardım bunu, lys öncesi olmaz
En azından vurucu bir hareketle ilgisini çekerdim. Gidip konuşmak çok sıradan kalabilir hiç iletişim kurmadığın birine kendini anlatmak için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X