• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutsuz bı evlılık yardm edınnn

Ne yaptın canım?son durum nedir?umarım herşey gönlünce olur..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

son durum su ki artık bu iş bitiyo aksam evde olma mumkunse dıe bana mesaj atmıs smdı de sacma sapan kafasndan bıseyler kuruyo attıgı mesajlara cvp vermıyorum ama sankı kendıne delıl olarak bana olmamıs olayları olmus gbı yazıp gnderıyo sen bana hakaret ettın dıe mesaj atmıs bana ama ben hkaret fılan etmedm aksıne o ettıkce ben sustum odaya gıttım cvp dahı vermedım ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum acaba benı mı suclamaya calısıyo kı bu adam normal deglmıs ben suanda gordm bnu ve verdgm karardan dolayı suan daha emın oldum..bnm kesın bosanmam lazım sımdıden boyleyse bunun ılerısı var ben o zaman ne yapcam..

Ne yaptın canım?son durum nedir?umarım herşey gönlünce olur..

destegın ıcın cok cok tesekkr ederım bana cok ii geldi szlerle konusmak..butun arkadaslarımı bna yasaklamıstı en yakınlarmla dahı gorusemıyordum yanı konusacak kımsem yoktu dertlesecek paylasacak akıl alacak..ama sayende sen ve senn gbı konusup bana guc veren dostlar sayesınde kendme geldım bı ysnlıstan dondm dıyebılırım resmen..umarm hersey daha ıı olur..

nasıl yanı evi terkedersem ben mı suclu oluyorum e ama kovuyo aksam geldıgınde bana sıddet uygulamayacagı ne malum ki .s

Hemen şimdi bir avukata danışabilirsin o zaman. Yasal boyutunu kesin bilmiyorum ama evi terketmek hakszı duruma düşmeye sebep olabilir diye forumda söylemişti bir kaç arkadaş. Tabi kovduğunu ve dayağı ispat edebilirsen o ayrı.

Ben zamana yayılması gerektiği ve bazı şeylerin düzelebileceğine inanmıyorum. Ve bu konuda destekleyemem seni..

Aylar sonra yıllar sonra bazı şeyler değişse ne olacak, bu yaşananlar nasıl unutulacak..

Rüzgar özür dilese de dal kırılmıştır bir kere.. Hiç bir şey hiç bir zaman eskisi olmaz sadece insan kendini kandırır..

Sevgiler,

Herşey güzel olacak tabiii...unutma her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır,hayat her zaman inişlerle dolu değil ki,bazen düşüp,bazen kalkacaksın.bazen koşup,bazen dinleneceksin..sen çok koştun,yoruldun.şimdi dinlenme ve güzel günleri bekleme vakti..rabbim yar ve yardımcın olsun..

tesekkur ederım bundan sonra beni nasıl bı hayat beklıyo bılmıyorum tek benı tedırgın eden sey bu..içim daralıyo ve butun bnlara ramen hala salak gbı acaba evı bn terketmesem mı ondan mı bı adım bklesem benı ıstemeyen haksızlık ypan o.o mu cıkıp gıtse dıe dusunuyorum salak gbı kendmı suan okdar kotu hıssedıyorum kı..işyerınde olmasam suan coktan aglamıstım..yemek bıle yıyemedım elim ayagm ttryo allahım yardım etsn bn cok kotuyum..haketmedım ya

Önce hemen bir avukatla görüş bence. Ne yapman gerektiğini o söyler. Avukat telefonu verecek birileri olmalı burada veya çevrende. Evi terkedenin o olması senin adına avantaj olur.

Bu evlilik gerçekten bitmiş. Böyle biriyle kaç gün iyi olabilirsin ki? Tedavi de paklamaz onu. Haketmediğimiz şeyler yaşayabiliyoruz. Seçiminin yanlış olduğunu sonradan anladın tabi ki.
Çocuğun olmadığı için şanslısın aslında bunun için dua et. Bu açıdan bak teselli olsun sana. Ailen yanındaysa kolay atlatırsın.

bana cektıgı mesajlar duruyo en buyuk kanıt budur dıye dusunuyorum kovdgnu bole ıspatlayablırım.diğer yazan arkadasa gelince cok mantıklı ve dgru konustun arkadasm bu konuda destek olmaz zaten yazanların hcbırı de barısmam ıcın ve bnları sındırmem ıcın destek vermedı guclu olmam ıcın destek verdıler ben bugun saglıklı bı karar alabıldıysem o arkadasar sayesınde oldu bana destek verdıler ve benm gozum acıldı resmen karanlık nı yerde bana ısık tuttular saolsnlar..neyın ne oldgnu kendı basıma ne goreblıordm nede cozeblıordum tek basıma bana agr gelmıstı iyiki paylastm ve kendme getirildm.

Herşey güzel olacak tabiii...unutma her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır,hayat her zaman inişlerle dolu değil ki,bazen düşüp,bazen kalkacaksın.bazen koşup,bazen dinleneceksin..sen çok koştun,yoruldun.şimdi dinlenme ve güzel günleri bekleme vakti..rabbim yar ve yardımcın olsun..

amin inşallah dedğin gbi güzel günler gelir bu berbat 8 ayımın sonunda..hayatımda belki de ilk defa keşke dedm ve pişman oldum.kaldı ki bu kişiyle evlenme kararımı almamdakı tek etken de beni seviyo sayıyo deger veriyo beni asla incitmez mantgydı ole alelade ask sevgı yoktu bnde benı mutlu eder uzmez basında tasır dedm bnde hoslanıyorum zamanlada bu ılgısıyle daha da severım dedm.keske o zaman bu dusuncem olmasaydı da noktayı ta o zaman koysaydm..cok işaret vardı onmde ama gormedm daha kına gunu snnem bana mecbr deglsn mutsuzsun smdi de smdı vazgec dedı ama ben her kadının da olan o sabıt fıkrıyle belkı duzelır dedm..

Önce hemen bir avukatla görüş bence. Ne yapman gerektiğini o söyler. Avukat telefonu verecek birileri olmalı burada veya çevrende. Evi terkedenin o olması senin adına avantaj olur.

Bu evlilik gerçekten bitmiş. Böyle biriyle kaç gün iyi olabilirsin ki? Tedavi de paklamaz onu. Haketmediğimiz şeyler yaşayabiliyoruz. Seçiminin yanlış olduğunu sonradan anladın tabi ki.
Çocuğun olmadığı için şanslısın aslında bunun için dua et. Bu açıdan bak teselli olsun sana. Ailen yanındaysa kolay atlatırsın.

şükür ailem yanmda arkamda ve şükür ki cocugm yok..rabbim herseyi bilio da ona gore onumuze sunuyo insallah bundan sonra karsıma cıkacak ınsanları duzgn secerım de hemen ınanıp aldanmam aynı seylerı bana yasatmazlar ınsallahh

amin inşallah dedğin gbi güzel günler gelir bu berbat 8 ayımın sonunda..hayatımda belki de ilk defa keşke dedm ve pişman oldum.kaldı ki bu kişiyle evlenme kararımı almamdakı tek etken de beni seviyo sayıyo deger veriyo beni asla incitmez mantgydı ole alelade ask sevgı yoktu bnde benı mutlu eder uzmez basında tasır dedm bnde hoslanıyorum zamanlada bu ılgısıyle daha da severım dedm.keske o zaman bu dusuncem olmasaydı da noktayı ta o zaman koysaydm..cok işaret vardı onmde ama gormedm daha kına gunu snnem bana mecbr deglsn mutsuzsun smdi de smdı vazgec dedı ama ben her kadının da olan o sabıt fıkrıyle belkı duzelır dedm..

Ah biz kadınlar...aslında rabbimizin sadece bize daha çok vermiş olduğu sabır,hoşgörü ve merhamet duygularını yalnış yerlerde kullanıyoruz.haketmeyenler etrafımızda dolu ama...off...bununla geçmiş olsun...geçecek inşallah..

Klasik kk sözünü söylüyorum malesef sana, şimdiden böyleyse.... Çok muhabbetle alakası olduğunu düşünmüyorum karakterle alakalı. Belli ki değişken bi tip, evliliği de kaldıramamış. Kurtarmak için çabalama brak o çabalasın çabalamıyosa da boşan napıcaksın

Ah biz kadınlar...aslında rabbimizin sadece bize daha çok vermiş olduğu sabır,hoşgörü ve merhamet duygularını yalnış yerlerde kullanıyoruz.haketmeyenler etrafımızda dolu ama...off...bununla geçmiş olsun...geçecek inşallah..

inşallah geçecek inşallah yine eskisi gbi hayat dolu olcam gecen üniversiteden bi arkadasımı gordum bana gozundekı yasama sevncne noldu dedı cok degsmıssın benm tendgm kubra bu degl kotu seyler mı yasadn noldu sana dedı..okadar utandm kı kendmden o an yer yarılsa da ıcıne gırsem dedım..

inşallah geçecek inşallah yine eskisi gbi hayat dolu olcam gecen üniversiteden bi arkadasımı gordum bana gozundekı yasama sevncne noldu dedı cok degsmıssın benm tendgm kubra bu degl kotu seyler mı yasadn noldu sana dedı..okadar utandm kı kendmden o an yer yarılsa da ıcıne gırsem dedım..

Tan vaktindesin,güneş doğmak üZere:)her ne olursa olsun,geçmiş gelecek...hepsi bize bişeyler öğretebilmek için..ders alabildiysen eyvallah deyip yola devam edeceksin..bakma kimsenin söylemlerine;)

Tan vaktindesin,güneş doğmak üZere:)her ne olursa olsun,geçmiş gelecek...hepsi bize bişeyler öğretebilmek için..ders alabildiysen eyvallah deyip yola devam edeceksin..bakma kimsenin söylemlerine;)

:) tesekkur ederım cok cok cok tesekkr ederım iiki tanıdm iiki konstk bndan snra herseye eyvallah :) bnca kotu seyın arkasndan umutla gulebldm :) saoln

Yanına gidebileceğin bir ailen var mı? O sana vurduğunda evi terketmeyi denedin mi hiç?
Susup oturursan kabullenmiş sayılırsın değiştirmek istiyorsan icraata geçmelisin ama düzelmiyorsa da fazla çabalama gençliğine yazık

[sıze=3]yanına gidebileceğin bir ailen var mı? O sana vurduğunda evi terketmeyi denedin mi hiç?
Susup oturursan kabullenmiş sayılırsın değiştirmek istiyorsan icraata geçmelisin ama düzelmiyorsa da fazla çabalama gençliğine yazık[/sıze]

garip bi aileyle evlenmişim evden ben gidersem eger haklıyken haksız duruma dusuyorum kadın kısmı dısarıya cıkmazmıs evı terkedemezms gıderse gerı donemezmıs vs vs vs işde ama suan durum farklı kovdu benı

bunu kendinize yapmayın lütfen şiddet gördüğünüzde sessiz kalırsanız en büyük kötülüğü kendinize siz yapmış olursunuz.

gidin bir darp raporu alın şikâyetçi olun böyle bir durumda.

garip bi aileyle evlenmişim evden ben gidersem eger haklıyken haksız duruma dusuyorum kadın kısmı dısarıya cıkmazmıs evı terkedemezms gıderse gerı donemezmıs vs vs vs işde ama suan durum farklı kovdu benı

Kocan da bunu biliyor ve kullanıyor
hem ailesi hem de kocan tarafından kıskaca alınmışsın
kimin ne dediğini umursama eğer sana böyle dayatmalar yapıyorlarsa benim de bildiğim erkek karısını el üstünde tutar incitmez şiddet uygulamaz biz de böyle biliyoruz sizin oğlunuz bunları yerine getirdi mi ki benim dört dörtlük olmamı bekliyosunuz dersin
haklıysan herşeye verilecek bir cevabın olmalı

[sıze=3]kocan da bunu biliyor ve kullanıyor
hem ailesi hem de kocan tarafından kıskaca alınmışsın
kimin ne dediğini umursama eğer sana böyle dayatmalar yapıyorlarsa benim de bildiğim erkek karısını el üstünde tutar incitmez şiddet uygulamaz biz de böyle biliyoruz sizin oğlunuz bunları yerine getirdi mi ki benim dört dörtlük olmamı bekliyosunuz dersin
haklıysan herşeye verilecek bir cevabın olmalı[/sıze]

doğru söylüyorsun bak eskiden bunlar benm de aklıma gelebilirdi ama artık oyle oldum kı beynımı kullanamıyorum resmen su basit şey bile aklıma gelmedi düşünebiliyo musun..ben baya vahim duruma düşmüşüm kendmi kaybetmişim tez zamanda özüme eski halime dönmek istiyorum off

Arkadaşla bu arada eşim dava açmıyor ve benden bekliyor sizce bunun sebebi ne olabilir neden o davayı sen açacaksın diyor

Back
X