Umutsuz Bir Aşk Yasadınız mı ???...

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
Siz hiç umutsuz bir aşk yasadınız mı kızlar :14:

Son düzenleme:
Hiçbir ihtimal yok artık onu bir daha asla göremeyecegim.
neydi kimdi bilemedim ve bilemiycem de...
geldi ve gitti...bitti....
bu hikayenin sonu böyle bitmemeliydi böyle olmamalıydı onu hiç ama hiç unutamıycam.
onu tanımayı cok istemiştim ama Allahım dualarımı kabul etmedi ..bu küçücük mutlulugu bana cok gördü.

herkes yargılayabilir;inanmaya bilir ama ben gercekten ona aşık olmustum...
ama bu ask içimde kalacak buna dayanamıyorum
ne yapacagımı hiç bilmiyorum..

hiçbir seyi haketmiyorum ben..

SİZ HİÇ UMUTSUZ BİR AŞK YASADINIZ MI KIZLAR :14:

Bi kere ney ve kim olduğuna dair fikrimiz olmayan birine beslediğimiz duyguları "aşk" olarak ifade etmek kocaman bi kavram yanılgısndan başka bir şey olmamalı.
Bunun adı ilgi, merak, hoşlantı olabilir belki ama aşk değil kesinlikle.
Belki de sizi cezbeden tarafı da tam olarak başlıkta bahsettiğiniz gibi "umutsuz" olması.
Bilinçaltımızın bize oynadığı bir oyun bu.
Zor olan,imkan dahilinde olamaynlar cezbeder bizi.
Bunu "Allahım dualarımı kabul etmedi,onu bana çok gördü" şeklinde algılamak,böyle ifade etmek son derece sakıncalı.
Allah size küsüyor,trip mi atıyo haşa?
Cüzi irademizle, bizim için hayırsız olması sebebiyle gerçekleşmeyen dünyevi beklentilerimizin duyulmadığına kanaat getiriyoruz.
Oysa hiçbir dua cevapsız kalmaz.
Farklı şekillerde bulur karşılığını.
Kaldı ki altından kalkılamayacak denli büyük bir sorun da yaşamıyorsunuz.
Hatta denilebilir ki,hiçbir yaşanmışlık yok ortada,siz "boşu boşuna" kendinize zulmediyorsunuz.

Böyle muğlak bir durumdan, sizin hiçbir şeyi haketmediğiniz gibi bir sonucu çıkarmak kendinize haksızlık değil mi?
Ne kadar yoğun yaşanmışlıklar olursa olsun, kocaman kocaman aşklar da bitebilir.
Sizin gibi düşünseydi bütün "aşıklar" hepsinin hayatı zehir olmuş ya da son bulmuş olurdu.
Şöyle bi bakın etrafınıza, kaç kişi ölmüş aşktan?
Ne yapacağınız gayet net.
Kalkıp silkelenecek ve yolunuza daha sağlam adımlarla devam edeceksiniz.

Son düzenleme:
Bi kere ney ve kim olduğuna dair fikrimiz olmayan birine beslediğimiz duyguları "aşk" olarak ifade etmek kocaman bi kavram yanılgısndan başka bir şey olmamalı.
Bunun adı ilgi, merak, hoşlantı olabilir belki ama aşk değil kesinlikle.
Belki de sizi cezbeden tarafı da tam olarak başlıkta bahsettiğiniz gibi "umutsuz" olması.
Bilinçaltımızın bize oynadığı bir oyun bu.
Zor olan,imkan dahilinde olamaynlar cezbeder bizi.
Bunu "Allahım dualarımı kabul etmedi,onu bana çok gördü" şeklinde algılamak,böyle ifade etmek son derece sakıncalı.
Allah size küsüyor,trip mi atıyo haşa?
Cüzi irademizle, bizim için hayırsız olması sebebiyle gerçekleşmeyen dünyevi beklentilerimizin duyulmadığına kanaat getiriyoruz.
Oysa hiçbir dua cevapsız kalmaz.
Farklı şekillerde bulur karşılığını.
Kaldı ki altından kalkılamayacak denli büyük bir sorun da yaşamıyorsunuz.
Hatta denilebilir ki,hiçbir yaşanmışlık yok ortada,siz "boşu boşuna" kendinize zulmediyorsunuz.

Böyle muğlak bir durumdan, sizin hiçbir şeyi haketmediğiniz gibi bir sonucu çıkarmak kendinize haksızlık değil mi?
Ne kadar yoğun yaşanmışlıklar olursa olsun, kocaman kocaman aşklar da bitebilir.
Sizin gibi düşünseydi bütün "aşıklar" hepsinin hayatı zehir olmuş ya da son bulmuş olurdu.
Şöyle bi bakın etrafınıza, kaç kişi ölmüş aşktan?
Ne yapacağınız gayet net.
Kalkıp silkelenecek ve yolunuza daha sağlam adımlarla devam edeceksiniz.

kesinlikle katılıyorum yasadığınz aşk değil
bende sizin durumunza düşmüştüm bir kez
asla benim olmayacak birine aşık olduğumu sanmıştm. gelip geçici bir seymiş
şu an gerçek aşkı yaşıyorum ve çok mutluyum.
siz sadece allahtan hayırlısını dileyin

kesinlikle katılıyorum yasadığınz aşk değil
bende sizin durumunza düşmüştüm bir kez
asla benim olmayacak birine aşık olduğumu sanmıştm. gelip geçici bir seymiş
şu an gerçek aşkı yaşıyorum ve çok mutluyum.
siz sadece allahtan hayırlısını dileyin

:44::44::44::44: tesekkürler

Konunu silmişsin perimle ama alıntılayan arkadaşlardan okudum da birini beğenmişsin karşıdan adına da aşk demişsin galiba.
Arkadaşım yanlış anlama da adamı tanımazsın etmezsin evli mi, nişanlı mı, sözlü mü bilmeden nasıl bu kadar bağlandığını iddia edersin ki?
Bunun aşk olmadığını sen de biliyorsun da boşluktan kendini oyalıyorsun bence?

niye herkes yargılıyor anlamıyor bilemiyorum.
ben asık oldum
ben beni bilmez miyim hiç.
bosluk olsaydı digerlerine karsıda hissederdim bunu
ama ask öyle basit bişey degil evet..
can sıkıntısından olmus bişey degil benimki
hislerimden EMİNİMM!..........

Sevmek için ,ne kadar zaman gerekli ? İnsan ilk görüşte sevemez mi ? Tanıdıkça,huyunu suyunu sevemez mi ? İnsan ne kadar zaman sonra özlemeye başlar . Özlemek için illa tanımak mı gerekli ? Peki ,insan ne zaman merak etmeye başlar ? Şimdi,nerede kimle,ne yapıyor diye ?

bak canım sana kesin garanti veriyorum gelip geçiyor ilk önce aşik olduğunu ve bu dünyada ondan başkası yok sanıyorsun .onu çok beğenmiş bilinç altında o ve beslediğin hayranlık ve sevgi var o yüzden aşık oldum sanıyorsun ama zamanla unutuluyo karşına başkası çıkıyo diuosun ki iyiki o olmamış şimdi bana diyeceksin bu senin düşüncen benim içimi kalbimi nerden biliceksin tecrübe diyelim lokum um=)
bak zaman geçsin haklıymışşın diyeceksin :34:şunuda unutmadan zaten o sana nasip olcaksa nasılsa ilerde karşına çıkar benden söylemesi dikkat et kendineeee:3:

niye herkes yargılıyor anlamıyor bilemiyorum.
ben asık oldum
ben beni bilmez miyim hiç.
bosluk olsaydı digerlerine karsıda hissederdim bunu
ama ask öyle basit bişey degil evet..
can sıkıntısından olmus bişey degil benimki
hislerimden EMİNİMM!..........

Sevmek için ,ne kadar zaman gerekli ? İnsan ilk görüşte sevemez mi ? Tanıdıkça,huyunu suyunu sevemez mi ? İnsan ne kadar zaman sonra özlemeye başlar . Özlemek için illa tanımak mı gerekli ? Peki ,insan ne zaman merak etmeye başlar ? Şimdi,nerede kimle,ne yapıyor diye ?

İlk görüşte aşk...
Süper bir olaydır...
Birini görür ve kalırsın öyle. Sonra bir şekilde tanışıp iletişim kurarsın,eğer birbirinize uygunsanız ilişki başlar işye o zaman "ilk görüşte sevdim" diyebilirsin.
İyi ama seninki öyle değil ki.
Görmüşsün,beğenmişsin,eee?
Yine diyorum adam evli çıkınca ağıtlar mı tutturacaksın.
Madem o kadar beğendin bu kadar bağlanmadan neden gidip bir bahaneyle konuşup tanışmadın?
13 yaşındaki kızlar gibi davranmaktan vazgeçmelisin.
Ciddi söylüyorum,eğer hala ben aşık oldum diye dayatıyorsan bir an önce kendine gelmeni,mümkünse işe girmeni,akşamları da maneviyatınla ilgilenmeni tavsiye ederim.
Gidişatın iyi değil.

Eğer kısmetinse bu adam ve bekarsa da zaten Rabbim yeniden karşına çıkarır ve bir şeyler vesile olup tanışırsın.
İnşallah da çok mutlu olursun.
Ama şu anda kendini bu kadar kahrederek hem boşuna enerjini harcıyorsun hem de Rabbimin gücüne gider,kendine dert mi arıyorsun?

İlk görüşte aşk...
Süper bir olaydır...
Birini görür ve kalırsın öyle. Sonra bir şekilde tanışıp iletişim kurarsın,eğer birbirinize uygunsanız ilişki başlar işye o zaman "ilk görüşte sevdim" diyebilirsin.
İyi ama seninki öyle değil ki.
Görmüşsün,beğenmişsin,eee?
Yine diyorum adam evli çıkınca ağıtlar mı tutturacaksın.
Madem o kadar beğendin bu kadar bağlanmadan neden gidip bir bahaneyle konuşup tanışmadın?
13 yaşındaki kızlar gibi davranmaktan vazgeçmelisin.
Ciddi söylüyorum,eğer hala ben aşık oldum diye dayatıyorsan bir an önce kendine gelmeni,mümkünse işe girmeni,akşamları da maneviyatınla ilgilenmeni tavsiye ederim.
Gidişatın iyi değil.

ya canım okadar da degil evli falan degil biliyorum tabiki.
okadar da körü körüne baglanmadım;okadar aklım basımda..
ve bu can sıkıntısından falan olan bişey degil..
duygularla ilgili bişey..
ilk görüşte askın tarifini yapmıssında bizimki neden öyle olamasın ki ?
mutlaka bizde konusup tanısacagız ve mutlu olacagız...buna inanıyorum ben..
hiç bir insan yokmu sanki bu duyguyu yasayan
birine yogun duygular yasayan insan olamaz mı sanki......
illa 10 yıl tanıyıp mı asık olmak lazım ?

bak perimlecim, mutlaka biz de konuşup tanışıp mutlu olacağız buna inanıyorum ben demişsin..ne de güzel demişsin, madem inanıyorsun o zaman artık umutsuzluk lafını hayatından çıkartıp kendine eziyet etmesen keşke..kendini boşu boşuna üzüyorsun,ben de üzlüyorum valla bu tutumuna...elinden bir şey gelmiyor bu konuda diyorsun, öyleyse ancak dua edebilirsin ya da imkan çıkarsa adım atabilirsin...ama nolur önce kendini üzmekten vazgeç...düşünmemeye çalışıp akışına bırak biraz hayatını be canım...böyle düşünmeye çalış, başka işlerle uğraşmaya çalış...allah hakkımızda hayırlısını versin diye düşün..elimizden ne gelir ki başka? biliyorsun beni de...
elbette birine çok yoğun duygular hissedebilirz ki ediyoruz da..illa 10 yıl tanıyıp aşık olmak diye bir şey de yok..sadece kendini harap etmemek bunlardan önce gelmeli..önce kendin..yarın öbür gün bir fırsat çıksa ve bir şeyler yaşasanız şu üzüldüğün günler için pişman olacaksın..

Son düzenleme:

Tabii ki sizin de öyle olabilir...
Hatta anlattığımdan çok daha güzel bir duygu bile yaşayabilirsin.
İnşallah da öyle olur.
O zaman yine diyorum. Mız mızlanmayı bırak,çocuğun yanına yanaş usul usul. Azıcık cazibeni de kullan.
Geri kalan da ona kalmış!!!

bak perimlecim, mutlaka biz de konuşup tanışıp mutlu olacağız buna inanıyorum ben demişsin..ne de güzel demişsin, madem inanıyorsun o zaman artık umutsuzluk lafını hayatından çıkartıp kendine eziyet etmesen keşke..kendini boşu boşuna üzüyorsun,ben de üzlüyorum valla bu tutumuna...elinden bir şey gelmiyor bu konuda diyorsun, öyleyse ancak dua edebilirsin ya da imkan çıkarsa adım atabilirsin...ama nolur önce kendini üzmekten vazgeç...düşünmemeye çalışıp akışına bırak biraz hayatını be canım...böyle düşünmeye çalış, başka işlerle uğraşmaya çalış...allah hakkımızda hayırlısını versin diye düşün..elimizden ne gelir ki başka? biliyorsun beni de...
elbette birine çok yoğun duygular hissedebilirz ki ediyoruz da..illa 10 yıl tanıyıp aşık olmak diye bir şey de yok..sadece kendini harap etmemek bunlardan önce gelmeli..önce kendin..yarın öbür gün bir fırsat çıksa ve bir şeyler yaşasanız şu üzüldüğün günler için pişman olacaksın..

tamam tatlım tesekkür ederim..
olucak falan diyorum umut ediyorum ama bos umut ya.:5:

Tabii ki sizin de öyle olabilir...
Hatta anlattığımdan çok daha güzel bir duygu bile yaşayabilirsin.
İnşallah da öyle olur.
O zaman yine diyorum. Mız mızlanmayı bırak,çocuğun yanına yanaş usul usul. Azıcık cazibeni de kullan.
Geri kalan da ona kalmış!!!

haklısın...
bu söylediklerini onu en son gördügümde yapmalıydım belki:44:
ona bu kadar uzak kalmamalıydım.
ne oldu sanki şimdi asla göremeyecegim kadar uzakta istesemde ulasamam.
keske o gün bana bu cesareti veren biri olsaydı:14::14:
şimdi bu kadar uzakta olusunu seyretmeye mahkum olmazdım:14:

tamam tatlım tesekkür ederim..
olucak falan diyorum umut ediyorum ama bos umut ya.:5:

deme böyle, laale arkadaşımın da dediği gibi bir daha karşına çıkarsa öyle davran ama şu an geçmişte kalmış bir durum için üzülme canım... ve bir daha karşılaşmanız için çabala..bir şeyler düşünelim hatta...

Son düzenleme:
deme böyle, laale arkadaşımın da dediği gibi bir daha karşına çıkarsa öyle davran ama şu an geçmişte kalmış bir durum için üzülme canım... ve bir daha karşılaşmanız için çabala..bir şeyler düşünelim hatta...

keske bir daha görebilseydim işte..ozaman hersey daha farklı olurdu:14:

Back
X