Umutsuz ev kadınlarındaki hangi kadına benziyorsunuz

SYBONCUK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
70
3
1
İzmir
Slm kızlar umutsuz ev kadınlarının takipçisiyimdir.eşim pek izlememi istemez ordakilerden sonra örnek alıyormuşum...film dizi olsada, olması gerekenleri yansıtıyorlar.bende bazı hareketleri hariç yaseminin ,saflığı,aşkı,yardımseverliği,kızıyla iletişimi,eşiyle konuşmaları izlerken bile gülmekten yerlere yattığım oldu......:52:titizlkmi nermin gibi,çocuklarının peşinde koşan elif mi, gülşah mı ,emel mi, izleyenler ve sevenler buyrun

Nermine hiç benzemiyorum biraz yaseminden biraz eliften var bende gülşah ve emel ı ı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nermine hiç benzemiyorum biraz yaseminden biraz eliften var bende gülşah ve emel ı ı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nermin de temizlik konusunda gerçekten takıntılı varmı öyle tipler ...erkeği çok sıkar .öyle birinin evinde rahat oturamazsın ,:17:gezemezsin.....

Slm kızlar umutsuz ev kadınlarının takipçisiyimdir.eşim pek izlememi istemez ordakilerden sonra örnek alıyormuşum...film dizi olsada, olması gerekenleri yansıtıyorlar.bende bazı hareketleri hariç yaseminin ,saflığı,aşkı,yardımseverliği,kızıyla iletişimi,eşiyle konuşmaları izlerken bile gülmekten yerlere yattığım oldu......:52:titizlkmi nermin gibi,çocuklarının peşinde koşan elif mi, gülşah mı ,emel mi, izleyenler ve sevenler buyrun

Genelde gülşaha daha çok benziyorum ama haftaya tamamen bitiyo :((

aslında dizide ne kadar yakın arkadaş olunursa olunsun sırlarını açık vermeyinceye kadar anlatmıyorlar...gerçektede güvenme dostuna dostununda dostu vardır bu söz gerçekten doğru ama bende yasemin gibi atlarım.... herkesi kendim gibi bilirim kadınlar kulubu üyesi olrk burda dertleşmek daha iyi neme lazım yakınında omzunda ağladığın insan yarın başına kalkar hayatını..

Keşke bitmeseydi izliyoduk karagülünde bugün sezon finali var :9:

karagülde süper ...ne yapalım biz kadınlarında dizişi olmasaydı olmazdı yani seviyoruz kendimizden bişeyler bulduğumuz için..kurtlar vadisini izlerken iyi:38: ama umutsuz ev kadınlarına hayırmış gözün aydın dedim benimkine:6:bitecek

karagülde süper ...ne yapalım biz kadınlarında dizişi olmasaydı olmazdı yani seviyoruz kendimizden bişeyler bulduğumuz için..kurtlar vadisini izlerken iyi:38: ama umutsuz ev kadınlarına hayırmış gözün aydın dedim benimkine:6:bitecek

Zaten bu kurtlar vadisi kaç senedir var ya sayamadım bile arka sokaklarda öyle karagül deniz yıldızı umutsuz ev kadınları bide geceleri bitmeyen şarkıyıizliyodum bitti oda :9:

Zaten bu kurtlar vadisi kaç senedir var ya sayamadım bile arka sokaklarda öyle karagül deniz yıldızı umutsuz ev kadınları bide geceleri bitmeyen şarkıyıizliyodum bitti oda :9:

deniz yıldızını hiç izlemedim ...ama kurtlar vadisini takipçisi etti bizim ailenin erkekleri sonradan sonraya bende alıştım...

Öyle çatışmalı şeyleri sevmiyorum kafam kaldırmıyo :9: kanıta bakıyorum ara sıra[/vc

canım bende keyfimden izlemiyorum her hafta perşembe günü abonesi olmuşuz izlemezsek neden izlemediniz diye telefon edecekler sanki öyleki benimki misafirliğe dahi gitmez.:3:kurtlar vadisi delisii

elifin kocasına çok kızdım okadar varlıkta yoklukta birlikte olun çocukları büyütmek için çabala sonra yeni iş yeni sevgili kadın da daha umutlu gelecek diye ,,,

sinana da yazık oldu yaaa bu arada

Back
X