• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutsuz sevgi olurmu

CERKESKIZI

AŞK'sın SEN (h+e=ayk)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.753
280
163
41
Bugun pek iyi değilim sizlerle paylasmak istedim.sevgilim yogun calistigindan dolayi pek arayip soramiyo aksamlari ama aksamlari nette görüşüyoruz bugun yogun calistigini bilmiyordum ve bi mesaj atacak kadar vakti olmadigina inanmadigimi soledim.ve onu cok kirdim.gercekten yogun calistiklarini ogrendim.bana umudu kalmadigini soledi cunku biz bu konuyu surekli konusuyoruz sizce bu iliskinin akibeti ne olur ya da iyi olmasi icin neler yapabilirm.ona cok deger veriyorum.bana yardimci olun kizlar

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bız farklı sehırlerdeyız o cok yogn ve dıkkatlı calısması gerekıyo meslegı cok agır ben uzak oldugumuz ıcın mesaj ve telefonlarda beklıyorum ılgıyı ama malesef goremıyorum bunu bı kac kez dıle getırdım ve her seferınde cozduk sanıp basa donduk tamam dedım bole kabul ettım ama bugun ona bı mesaj bıle atamayacak kadar vaktı olmadıgına ınanmadıgımı soledım kırıldı sonra pısman oldum bugunkı ısının ehemmıyetınden dolayı neredeyse onu kaybedıyodum ne yapmalıyım ben artık kaybetmk ıstemıyroum

Keşke biraz anlayışlı olsaydınız...bu kadar üstüne gitmek yerine onun yanında olduğunuzu gösterseydiniz...

Arayıp msj atamıyosa belli ki vardır sebebi,bak yoğun çalışıyomuş işte,başka ne olabilir ki eğer aranızda başka nedenlerden tartışma yaşanmıyorsa :kahve:

İlişkinizin akıbetine gelecek olursam,belli ki bu konudan çok müzdarip olmuşunuz sürekli tartışarak...tamam ilgi görmek istiyo olabilirsin ki bu çok doğal ama unutma ki yoğun bir işte görev yapıyor,eğer aksi olsaydı neden ilgisini eksik etsin ki..dimi ama...doğruya doğru :kahve:

Bence bu aralar bu konuda çok zorlamayın onu,bırakın da işini yapsın rahat rahat,arta kalan zamanlarda msn den görüşüyormuşunuz ..bununla yetinmeye çalış birazcık gülüm :delphin: yoksa çocuğun dediği gibi umutsuzluğa doğru yol alırsınız tartışa tartışa...

haklısın sımdı ona nasıl davranmalıyım cunku dırekten dondu ılıskımız yanı belkıde sımdı bıtmıs olabılırdı

haklısın sımdı ona nasıl davranmalıyım cunku dırekten dondu ılıskımız yanı belkıde sımdı bıtmıs olabılırdı

üsteleme gülüm dediğim gibi :kahve:

eğer aramıyosa neden aramadın diye dırdır etme daha çok uzaklaşır yoksa..

anlayışla karşıla azcuk cilveli ol :delphin:

aman da aman benim aşkımı çok yoruyolarmış da aşkısını arayamıyomuş felan fıstuk :delphin:

eğer sevdiğinden eminsen böyle yap...:delphin:

bencede niye aramadın diye sorun çıkarmayın bir süre kendi haline bırakın o yazmıyorsa siz yazın siz arayın.ama baktınızki kalbiniz size bu işde bir terslik var diyor.o zaman açık açık konuşun çünkü ilgi görmek özlendiğini sevildiğini hissetmek her kadının hakkı.çok konuştum diyorsun ama bu sefer farklı bir konuşma olsun.bitebileceğini hissettir

canım okuyunca yazını sanki ben yazmışım bunları dedim.bende çok yazdım hoş buraya bu tur sorunları.bizde ayrı şehirlerde yaşıyorduk.insan böyle olunca sürekli ilgi beklıyo.belkı dıyosun yanımda olsa bu kadar aramasa sormasa umursamıyacaksın.ama uzak olunca brde tek iletişim telf,netten beklenıyorsa çok zor oluyor.benim aşkımda işinde yoğun olanlardan.bende çok kavga ettim inanmadığımı söyledım tek mesaj atamıyacak kadar müsait olmadığı bana hiç mantıklı gelmemişti.neyse uzattım ama artık hiç takmıyorum.anladım ki o değişmeyecek.öyle kabul ettim.ama bunun şöylede önemli bi nedeni oldu.onunla artık aynı şehirdeyiz.sık görüşebiliyoruz.umarım hakkınızda hayırlısı olur

hep aynı nedenle kavga ediyorsunuz heraldeki nerdesyse bitiyodu diyosun madem seviyorsun o zaman olduğu gibi edecek sabredeceksin başka çaresi yok.

canım anlayışlı ol.işini oluruna bırak..
bazen ben bıle oyle yogun oluyomkı kafamı kaşıyacak vaktım olmuyor...
işi oluruna bırak. dırdırcı hesapçı olma ...
sevgısınden emınsın sonuçta

Vallaha ben sana hak veriyorum güzelim!:delphin:

Böyle mesafeli iliskilerde bir mesaji bir telefonu dört gözle bekliyor insan!a.s

Isi cok yogun cok agir olabilir ama bir mesaj atip "Günaydin askim nasilsin bugün" demek cokta zor birsey degil kanimca...:delphin:

Sen ona zaten anlayis gösteriyorsun öyle degilmi??fisfisfis

Yerinde olsam fazla üzerine gitmem ve bende fazla arayip sormam, sen onu kaybetmekten korkacagina o seni kaybetmekten korksun....:kahve:

canım yogun oldugunu ogrendıgınde uzuldugunu soylersın ozur dıleyıp gonlunu almaya calıs...
ılgılen...sevdıgını soyle...egr sorun tek yogunluksa oda afeder...sende uzerıne fazla gıtme...ısallah yoluna gırer

Farklı şehirlerde ilişki yürütmek gerçekten çok zor oluyor bunu tecrübelerime dayanarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim..Benzer durumları bende yaşadım..Ben dayanamadım bitirdim..Varlığıda yokuluğuda birdi benim için o kadar ilgisizdi tamam yoğun çalışıyorum diyo haklı belki de ama gün içerisinde bir 5 dk boşluğuda olur insanın..Senin ondan beklentilerini çok iyi anlayabiliyorum..Ben dedim ya dayanamadım bitirdim diye..Bu aşamada tercih senin ya çok seviyorum bitmesin deyip onu bu şekilde kabulleneceksin(eğer kabul edersen hazır ol sancılı bir dönem olacak) ya da sende bu ilişkiyi bitireceksin..
Yazdıklarından anladığım kadarıyla bitirmek istemiyosun o zaman daha fazla onun üzerine gitme..Bırak o vakit bulsun da seni arasın sen neden aramadı ya da ne zaman arayacak diye düşünme

Yanlış adamla birliktesin.Sen ilgiyi seven bir bayansın ama erkek arkadasınla hem ayrı sehirlerde yasıyorsunuz hem de yogun calıstıgı icin ( ! ) sana ilgi gösteremiyor ( ! ) bu ilişkide zaten bir gelecek yok.Habire bu konular konuşulacak.Bir erkek ne kadar yoğun olursa olsun canı istediginde bal gibi allem edip kullem edip sevgisini mutlaka gösterir.Boşa maval okumasın yoğunluğunu bahene edip.WC ye gitmiyor mu? yemek yemiyor mu? cay içmiyor mu? altı ustu bir mesaj.İlişkinizi bilmiyorum ama eminim ki ilişkinizin basında seni tavlamaya calısırken bu yogunlugun esamesi yoktu ortada.Her sartta aramıs,mesaj atmıstır.Kendine asık ettikten sonra "yogunum canım..."bahaneleri...ilgiyi seven bir bayanın ilgilenmeyi seven bir beyle birlikte olması mantıklıdır.Onu böyle kabul etmeye calısıp sinirlerini bozma.Ruhunun ihtiyaclarını karsılayacak biriyle birlikte olmalısın,ruhunu turlu bahanelerle ac bırakan biriyle değil.

Back
X