- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Allahım ol desin yeter ki canım, doktordur kürlerdir bunların hepsi vesile.aynen canım aynen sanki kendiliğinden oluyor allah vermedikten sonra olmuyor yani sıkıntın olsada vermiyor olmasada . benim arkadaşım vardı eşinde sıkıntılıydı doktor kesinlikle çocuğunuz olmaz dedi tüp bebek yapın gidin felan demiş bayağı moralleri sıfır oldu ondan sonra başka doktora gittiler eşi ilaç kullandı ertesi ay kız hamile kaldı şuan da 5 haftalık düşün yanş onlarda bi sene felan uğraştılar vermeyen rabbim vermiyor
Canim inşallah iyi haberi ver bize de tamam mı merakta bırakmaBende daha önceki aylarda klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama fayda etmedi malesef. Bir problem olmadığını söyledi doktor. Ama rahim filmi çekicem tüplere bakıcam dedi. Bende 2 aydır gitmiyorum doktora. Bu ayda adetim dün bitti belime yakı yapıştırdım. Ve süt buharı yaptım. 1 hafta daha devam ettim. Benim yumurtlamam erken oluyor biraz.Bakalım sonucu merak ediyorum artık beklemedeyim 10 ocakta adet olcam
gecmiş olsun canım sıkıntı neydi sizde.. bizde tüp bebege baslıcaz nasıpse ocak sonunda.. (bende birkez yaptım ama içemedim valla bitki çayı bile içemiyorum ki kaldı onu içebileyim )tabi doğrudur canım benim bi arkadaşım vardı bekar daha oda adet düzensizliği vardı o yğzden içti çok faydalı dedi bana ne varsa akıyor temizleniyor dedi sende dene dedi çocuk için içenler var dedi ve sonuçta hamile olanlar var dedi ben bi kere içtim tiksindim içemedim ama bu ay denemek istiyorum sonuçta herşeyi deniyoruz doktorların verdikleride bazen olmuyor tutmuyor mesela klomen ilacı klomeni kullandıktan sonra yumurta çatlamazsa kist yaparmış bu yüzden doktorun çatlatma iğnesi vermesi gerekiyormuş ama bana vermedi iğne felan bende kist oluştu
doğru diyosun canm tedbir kuldan takdir Allah tan işte..Allahım ol desin yeter ki canım, doktordur kürlerdir bunların hepsi vesile.
Canım bende klomen+catlatma iğnesi kullanmıştım geçen aykinde 3 yumurtam oluştu en büyüğü catlamadi kist olmuştu üstünde durmadım, o aydan sonra doktora gitmedim. Zaten Doğu ilindeyiz sürekli ilaç verip gönderiyorlar adam gibi teknoloji felan yok test yok, batıya gidince daha detayci hastanelere gidicem soğan kürü de ibrahim Saraçoğlunun tavsiyesi aslında bilemedim şimdi baktabi doğrudur canım benim bi arkadaşım vardı bekar daha oda adet düzensizliği vardı o yğzden içti çok faydalı dedi bana ne varsa akıyor temizleniyor dedi sende dene dedi çocuk için içenler var dedi ve sonuçta hamile olanlar var dedi ben bi kere içtim tiksindim içemedim ama bu ay denemek istiyorum sonuçta herşeyi deniyoruz doktorların verdikleride bazen olmuyor tutmuyor mesela klomen ilacı klomeni kullandıktan sonra yumurta çatlamazsa kist yaparmış bu yüzden doktorun çatlatma iğnesi vermesi gerekiyormuş ama bana vermedi iğne felan bende kist oluştu
Allahım ol desin yeter ki canım, doktordur kürlerdir bunların hepsi vesile.
Canım bende klomen+catlatma iğnesi kullanmıştım geçen aykinde 3 yumurtam oluştu en büyüğü catlamadi kist olmuştu üstünde durmadım, o aydan sonra doktora gitmedim. Zaten Doğu ilindeyiz sürekli ilaç verip gönderiyorlar adam gibi teknoloji felan yok test yok, batıya gidince daha detayci hastanelere gidicem soğan kürü de ibrahim Saraçoğlunun tavsiyesi aslında bilemedim şimdi bak
doğru diyosun canm tedbir kuldan takdir Allah tan işte..
o günü sabırla bekliyorummmmmmmaynen rabbim ol ver olur ruha üfleyecek vede bizimde içimizde onun mucizesini taşıyacağız ora pıt pıt atacak
gecmiş olsun canım sıkıntı neydi sizde.. bizde tüp bebege baslıcaz nasıpse ocak sonunda.. (bende birkez yaptım ama içemedim valla bitki çayı bile içemiyorum ki kaldı onu içebileyim )
o günü sabırla bekliyorummmmmmm
Bizede nasip olur inşaAllahayy çok tatlı bunlar ya çok duygulandımm :'(
Bizede nasip olur inşaAllahkolay hamile kalabilenler ne kadar sukretseler azdir
canım yakı dediğin nedir süt buharı nasıl yapılıyor ne işe yarıyor
aynen canım hemen hamile kalan arkadaşım çok vede çok şikayetçiler bende diyorum yatın kalkın şükredin sonuçta uğraşmadan rabbim verdi değerini bilin diyorum artık
Yakı eczanelerde satılan bi tür bant. bel ağrısı,kas ağrısı için yapıştırırlar genelde. ama hamile kalmak isteyen kadınların bellerinde açıklık filan varsa gideriyormuş. İşte bir umut deneyeyim dedim. Süt buharıda yarım litre sütün içine yarım demet maydonozu sapıyla beraber kaynatıyosun ve buharına oturuyosun. Kapalı tüpleri açıyormuş.
ondan bende alayım canım peki o dediğin süt buharı ne zaman yapılıyor
kaç gün yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?