umutsuz vaka

Allahım ol desin yeter ki canım, doktordur kürlerdir bunların hepsi vesile.

Canim inşallah iyi haberi ver bize de tamam mı merakta bırakma

gecmiş olsun canım sıkıntı neydi sizde.. bizde tüp bebege baslıcaz nasıpse ocak sonunda.. (bende birkez yaptım ama içemedim valla bitki çayı bile içemiyorum ki kaldı onu içebileyim )

Canım bende klomen+catlatma iğnesi kullanmıştım geçen aykinde 3 yumurtam oluştu en büyüğü catlamadi kist olmuştu üstünde durmadım, o aydan sonra doktora gitmedim. Zaten Doğu ilindeyiz sürekli ilaç verip gönderiyorlar adam gibi teknoloji felan yok test yok, batıya gidince daha detayci hastanelere gidicem soğan kürü de ibrahim Saraçoğlunun tavsiyesi aslında bilemedim şimdi bak

aynen canım doğrudur imkanlar yer mekan insanın elinin kolunu bağlıyor. ibrahim saraçoğlunun aynen ben ona yazdım soğan kürü yeterli değil felan dedi ekstra kür önerdi 3 tane aşama var ama çok pahalı bi tane kür 200 tl diğeri 260 tl üçüncüye bakmadım artık bende soğan kürü deneyim bari dedim napim

gecmiş olsun canım sıkıntı neydi sizde.. bizde tüp bebege baslıcaz nasıpse ocak sonunda.. (bende birkez yaptım ama içemedim valla bitki çayı bile içemiyorum ki kaldı onu içebileyim )

canım bizdeki sorun açıklanamayan infertelite sanırım çünkü doktor bayağı inceledi baktı sıkıntı yok dedi klomen verdi 2 yumurta gelişmiş hatta birden fazla yumurtan var dedi ama arkadaşlar rahim filmi çektir dediler oda çok pahalı sonucta bunların hepsi bahanede iste bizimki Rabbimden umut

Bizede nasip olur inşaAllah kolay hamile kalabilenler ne kadar sukretseler azdir

aynen canım hemen hamile kalan arkadaşım çok vede çok şikayetçiler bende diyorum yatın kalkın şükredin sonuçta uğraşmadan rabbim verdi değerini bilin diyorum artık

canım yakı dediğin nedir süt buharı nasıl yapılıyor ne işe yarıyor

Yakı eczanelerde satılan bi tür bant. bel ağrısı,kas ağrısı için yapıştırırlar genelde. ama hamile kalmak isteyen kadınların bellerinde açıklık filan varsa gideriyormuş. İşte bir umut deneyeyim dedim. Süt buharıda yarım litre sütün içine yarım demet maydonozu sapıyla beraber kaynatıyosun ve buharına oturuyosun. Kapalı tüpleri açıyormuş.

Ben rahim filmi de cekildim onda da sıkıntı yok ama sonuç bu, inşallah sen cektirirsen sonuç alırsın canım

ondan bende alayım canım peki o dediğin süt buharı ne zaman yapılıyor
kaç gün yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…