- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Sorma aynı durumdayiz. Yine bi umutla beklerken geldi bugün kırmızılar :/
Allah yardımcımız olsun canim, inşallah hayırlısı ile bizde bi gün anne olacağız
Ayniymis o zaman günlerimiz. Soğan kürü yapacak mısın, ben adetin 8. Günü başlayacağımaynen canım benimde dün geldi sinir oldum ama 3 gün erken geldi bende anlamadım
Ayniymis o zaman günlerimiz. Soğan kürü yapacak mısın, ben adetin 8. Günü başlayacağım
Ben bu ayı hazırlık olarak geçireceğim eşim il dışında olacak çünkü, bi dahaki ay artıkaynen yapmayı düşünüyorum benim adetim kısa sürüyor zaten pazartesi tamamen temizlenmiş olurum o zaman başlarım diye düşünüyorum
Ben bu ayı hazırlık olarak geçireceğim eşim il dışında olacak çünkü, bi dahaki ay artık
Amin canım benim burdan yine haberleşelim. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebeklere hamile kalırız
Ay sorma ya benim daha dün çocukluktan bi arkadaşım noldu senin bebek işi dedi, bende dalgaya vurdum beceremiyoz biz bi tutturamadik dedim. Benim hemen tutuyor biz ikinciyi erteledik siz daha durun vs demeye başladı. Allah vermedikten sonra yapacak birşey yok inşallah planlarınız tutar dedim. Çok sinir bozucu, gerçekten sanki bizim elimizde gibi. Sanki kendisinin olduğu için bi havalara girme durumları beni sinir ediyor
kızlar sogan kürü bazılarında kist yapıyor diye duydum dikkat edin
evet canm benım bı arkadasım yapıyodu bu kürü kız çok düzenli yapıyodu sonuna kadar içiyodu tiksinmeden çay gibi. ona ragmen gecmemıştı kistleri. öncedende amelıyat felen olmuş sanırım. bende öyle duyunca korktm açıkcası. ama fayda verdiğide vardır mutlaka da.. işteaaaaa gerçekten mi ben onu hiç duymamıştım :/
evet canm benım bı arkadasım yapıyodu bu kürü kız çok düzenli yapıyodu sonuna kadar içiyodu tiksinmeden çay gibi. ona ragmen gecmemıştı kistleri. öncedende amelıyat felen olmuş sanırım. bende öyle duyunca korktm açıkcası. ama fayda verdiğide vardır mutlaka da.. işteaaaaa gerçekten mi ben onu hiç duymamıştım :/
evet canm benım bı arkadasım yapıyodu bu kürü kız çok düzenli yapıyodu sonuna kadar içiyodu tiksinmeden çay gibi. ona ragmen gecmemıştı kistleri. öncedende amelıyat felen olmuş sanırım. bende öyle duyunca korktm açıkcası. ama fayda verdiğide vardır mutlaka da.. işte
Bende daha önceki aylarda klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama fayda etmedi malesef. Bir problem olmadığını söyledi doktor. Ama rahim filmi çekicem tüplere bakıcam dedi. Bende 2 aydır gitmiyorum doktora. Bu ayda adetim dün bitti belime yakı yapıştırdım. Ve süt buharı yaptım. 1 hafta daha devam ettim. Benim yumurtlamam erken oluyor biraz.Bakalım sonucu merak ediyorum artık beklemedeyim 10 ocakta adet olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?