Umutsuz vakayım

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Elhamdulillah sagligim yerinde, karnim tok sirtim pek ama mutsuzum.
Cok kucuk bir yerde yasiyorum universiteyi bitirdim ama yasadigim yerde kasiyer olarak bile is bulamiyorum. Dugunume daha neredeyse 1 yil var nisanlimla farkli sehirlerdeyiz 12 saat mesafe var aramizda aydan aya anca gorusebiliyoruz. Tum arkadaslarim bir sekilde mesgul ya isiyle ya esiyle ya cocuguyla, kimsem yok yapayalnizim. Dugun hazirligi yapamiyorum cunku herseyi nisanlimin yasadigi sehirde yapacagiz alisveris ordan olacak vs ... kitap oku film izle evcil hayvan, yemek yap hepsi bir yere kadar... nisanlimin yanina evlenmeden gitmeme ailem izin vermiyor ... bunaldim bunaldim bunaldim patliyorum, en zoruda yalnizlik hissi, dogru durust arkadasim yokmus okul bitince anlasildi bu, nisanlim desen uzakta.. her gunum birbirinin ayni, her gun zaman gecirmeye calismaktan yoruldum usandim
ben cok mutsuzum arkadaslar, kim bana ne diye yardimci olabilir bilmiyorum ne icin actim bu konuyu bilmiyorum sadece icimden bunu soylemek geliyor cok mutsuzum

Cok kucuk bir yerde yasiyorum universiteyi bitirdim ama yasadigim yerde kasiyer olarak bile is bulamiyorum. Dugunume daha neredeyse 1 yil var nisanlimla farkli sehirlerdeyiz 12 saat mesafe var aramizda aydan aya anca gorusebiliyoruz. Tum arkadaslarim bir sekilde mesgul ya isiyle ya esiyle ya cocuguyla, kimsem yok yapayalnizim. Dugun hazirligi yapamiyorum cunku herseyi nisanlimin yasadigi sehirde yapacagiz alisveris ordan olacak vs ... kitap oku film izle evcil hayvan, yemek yap hepsi bir yere kadar... nisanlimin yanina evlenmeden gitmeme ailem izin vermiyor ... bunaldim bunaldim bunaldim patliyorum, en zoruda yalnizlik hissi, dogru durust arkadasim yokmus okul bitince anlasildi bu, nisanlim desen uzakta.. her gunum birbirinin ayni, her gun zaman gecirmeye calismaktan yoruldum usandim
ben cok mutsuzum arkadaslar, kim bana ne diye yardimci olabilir bilmiyorum ne icin actim bu konuyu bilmiyorum sadece icimden bunu soylemek geliyor cok mutsuzum
iş bulamıyorsan çeşitli kurslara katıl ya da kendin iş imkanını oluştur.İlkokul çocukları için dersler verebilirsin ya da etüt yaptırabilirsin onlara ders koçu gibi takip de edebilirsin evden yapılan işler de var internet üzerinden alıp evde yapıyorsun bunlar hem oyalar hem de düğün öncesi maddi olarak bir nebze de olsa destek olur sana

İş bulabilirsin.Bugün çıkmaz yarın olur.Mutlaka bulunur.Boş zaman en değerli zamandır.Yabancı dilin yetersizse yabancı dil kursuna gidebilirsin.İleride faydasını görürsün.

İş bulabilirsin.Bugün çıkmaz yarın olur.Mutlaka bulunur.Boş zaman en değerli zamandır.Yabancı dilin yetersizse yabancı dil kursuna gidebilirsin.İleride faydasını görürsün.
Kasiyer olarak dahi iş bulamadığı küçük bir yerde ingilizce kursu ne arar? o_O

İşin zor konu sahibesi. Bir yıl dişini sıkacaksın. Yapacak bi şey yok. Ya da kpss'ye falan hazırlanacaksın eğer atanmak, çalışmak gibi bi derdin varsa.

insallah evliliginde ve yeni hayatinda istedigini bulursun . Bana kalirsa orada is aramaya basla

Kasiyer olarak dahi iş bulamadığı küçük bir yerde ingilizce kursu ne arar? o_O

İşin zor konu sahibesi. Bir yıl dişini sıkacaksın. Yapacak bi şey yok. Ya da kpss'ye falan hazırlanacaksın eğer atanmak, çalışmak gibi bi derdin varsa.
İş bulmak farklı birşey,kurs farklı bir şey.10 haneli bir köyde yaşamıyorsa ki öyle bile olsa yakın merkez ilçelerde kurs vardır.Hiçbirşey olmasa devletin kursşarı var hemen hemen her yerde.

sabır et cnm allah elbet bi yol açar sana.kendini geliştir. başka yerlerde is aramaya başla bence

İsmek gibi devlet ya da belediyelerin ücretsiz kurslarına gidebilirsiniz. Böylece kafanız dağılmış olur hem de yeni arkadaşlar edinirsiniz.

Nişanlı kızsın; eline bir iğne iplik alıyorsun. çeyiz yapmaya başlıyorsun. can sıkıntın da gider...
Eğer ben bunları yapamam dersen de; bence yabancı dilini geliştirmeye bak..
2. hatta 3. dilini öğren. Yabancı filmler, diziler izle..
Spora başla.. Yoğa yap.. Boş boş oturma, bir şeylerle uğraş..

Birşeyler öğren. Kendi evin olacak. Kek, börek yap. Değişik yemekler dene. Pratiklik kazanırsın. Onun dışında dil öğren. Kendine faydalı ne olursa yap işte.

blog açabilirsin yemek pasta makyaj ürünleri üzerine olabilir
bakarsın tıklana tıklana reklam almaya başlarsın
burada da ilan et biz de bakalım:)
ya da düğün şekeri nikah kına süsü vs hazırlayabilirsin şehirlerarası da yollanıyor hem güzelce paketlenince

Dil öğren. Sonuçta gideceğin ilde çalışma imkanın olacak ve daha donanımlı olmak için 1 sene dil öğren.

İş bulmak farklı birşey,kurs farklı bir şey.10 haneli bir köyde yaşamıyorsa ki öyle bile olsa yakın merkez ilçelerde kurs vardır.Hiçbirşey olmasa devletin kursşarı var hemen hemen her yerde.
36.000 nüfuslu bir ilçede doğup büyüdüm. Şu an il merkezindeyim ve büyüdüğüm ilçedeki üniv. mezunu arkadaşlarım ingilizce kursu için il merkezine geliyorlar. Çok gelişmiş ilçeler yok değil ama genel olarak durum bundan ibaret. O açıdan söylemiştim. En fazla halk eğitimin açtığı kurslar oluyor onlarda verimli olmuyor dil konusunda (dikiş nakış, bilgisayar, aşçılık falan hariç).

bu bol bol boş olan vaktinin tadını çıkart.ileride hem evlilik hem iş hem çocuk inan bu günlerini mumla arayacaksın.
nasıl tadını çıkartayım diye soruyorsun haklısın ama inan boşluğun bile tadı ayrıdır.sen yeter ki tadını çıkartmak iste

bu bol bol boş olan vaktinin tadını çıkart.ileride hem evlilik hem iş hem çocuk inan bu günlerini mumla arayacaksın.
nasıl tadını çıkartayım diye soruyorsun haklısın ama inan boşluğun bile tadı ayrıdır.sen yeter ki tadını çıkartmak iste

Ben olsam bende boyle derdim ama bi gelir kaynagi yokki? Her sey parasiyla. Konu sahibi calismiyor.

Ben olsam bende boyle derdim ama bi gelir kaynagi yokki? Her sey parasiyla. Konu sahibi calismiyor.
zaten küçük şehirdeyim dediği için illa gez toz para harca demek değil tabiki de.evlenince ünv mezunu da zaten illa çalışır ve çocukda olduktan sonra inanın hiç bir şey yapmadan evde boş boş otursam diyeceği günler çok olacaktır.
hatta belki de bir kpss hazırlık kitabıyla kendini inzivaya çekip seneye kpss den iyi bir puanla atanabilir bile.

Bencede en mantıklısı kpss çalışmak hem sıkıntıdan daha iyi çalışırsın hem kafan dağılır.

Back
X