Arkadaslar 29 yasindayim bir bucuk yasinda bir oglum var esimle birbirimizi severek evlendik.esim makyajdan suslenmekten hoslanmaz ona göre guzelligin tek ölçütü zayif olmak.gelgelelim ben hicbir zaman zayif bir kiz degildjm ne tanistigimizda ne iliskimizde nede simdi .boyum 173 kilomda 70 civatlariydi.oysa dogumdan sonra cok ciddi rahatsizliklar gecirdim yoğun bakımda kaldim ameliyat oldum uzun süre tedavi falan.su an tam 92 kiloyum.kendime olan saygimi yitirdim.eskiden esim bana aşık aşık bakardi cok zayıf olmamama rağmen asikti bana sacima yuzume kokuma ne bileyim iste.simdi ise yuzume doğru düzgün bakmiyor bile kilo vermem konusunda beni uyarıyor hergün diyete başlıyorum ama hergün bi noktada bozuyorum mutsuz oldukca kendimi yemeğe veriyorum.esimle aramizda görünmez bile diyemiycem görünür bir duvar var artık cok uzaklastik birbirimizden.bir hafta sonra bayram ve biz memlekete gidicez ben ne giyicem napicam gene.kenndime saygim kalmadi.eakiden esim beni kaybetmekten cok korkardi simdi ise ben onu kiskaniyorum deli gibi.zaman gectikce o karizmatiklesti bense bir zavallı kadın moduna girdim.yaziyorum yazıyorum ama.kim ne diyecekki bana bogazimi tutmam lazim dimi ama yapamıyorum icimi dökmek istesim.herkese Teşekkürler
Esim bi sure oldukca anlayisliydi ama ben sistikce sistimki ben dogumada aynen bu kilo ile girmistim.bilmiyorum esim konusinda ne dusunecegimi açıkçası ama bu halimden önce kendim mutsuzum zaten.beni en cok uzen şey sifirlamis iradem maalesef aklim fikrim yemekte.bilmiyorum eskiden olsa bende seven hersekilde sevmeli derdim ama artık bu bakış açısını utopik buluyorum kendi adıma. Esim istemiyor apacikki .gecen soyledim ben senin icin yanlış terfihim dedim senin gibi kilo takıntısı olan biri o zamanlar bile balık etli olan bir kızı sevmemeliydi dedim.hersyeden once kendim icin istiyorum ama olmuyor sanki kendimi tuttukca daha cok yiyesim geliyor.birde safra kesemde alındı o zamandan beri metabolizmam cok yavasladi sanirim bu yüzden kolo vermem daha uzun sürecektir buda beni hep zorluyor.kafam allak bullakCiddi rahatsızlıklar geçirmişsin eşinin sana anlayışlı olması gerekirdi .
Kilolarından mutsuzsan bir uzman desteği alarak ve spor destekli sağlıklı bir şekilde kilo verip eşini utandırabilirsin .
Sadece kendin için istemelisin.
Esim bi sure oldukca anlayisliydi ama ben sistikce sistimki ben dogumada aynen bu kilo ile girmistim.bilmiyorum esim konusinda ne dusunecegimi açıkçası ama bu halimden önce kendim mutsuzum zaten.beni en cok uzen şey sifirlamis iradem maalesef aklim fikrim yemekte.bilmiyorum eskiden olsa bende seven hersekilde sevmeli derdim ama artık bu bakış açısını utopik buluyorum kendi adıma. Esim istemiyor apacikki .gecen soyledim ben senin icin yanlış terfihim dedim senin gibi kilo takıntısı olan biri o zamanlar bile balık etli olan bir kızı sevmemeliydi dedim.hersyeden once kendim icin istiyorum ama olmuyor sanki kendimi tuttukca daha cok yiyesim geliyor.birde safra kesemde alındı o zamandan beri metabolizmam cok yavasladi sanirim bu yüzden kolo vermem daha uzun sürecektir buda beni hep zorluyor.kafam allak bullak
Arkadaslar öncelikle hepinize teşekkür ederim cevaplarinizdan dolqyi.Benım kocamla sıkıntım yok fakat bu yıl acayıp bı yaşlılık sendromuna gırdım..
Bundan cıkışıda dıyette buldum.
Kılolu değilim ama daha zayıf olup daha genç olmak istiyorum..
Bunun içinde dukan diyetine basladım..
1 haftadır yapıyorum 4kilom gıttı..
Ac kalmadan veriyorsun kiloları..
Tartıda eksıldıkce motive oluyorsun..
Ama sekersizlik canıma okuyor o ayrı!
Küçük bi öneri, oruç tutabiliyosanız tutun derim. Nefisle mücadele için daha iyi bir yöntem olamaz bu ay bi fırsat aslında aşırılıklardan kaçmak kötü alışkanlıklardan kaçınmak kurtulmak için.Arkadaslar 29 yasindayim bir bucuk yasinda bir oglum var esimle birbirimizi severek evlendik.esim makyajdan suslenmekten hoslanmaz ona göre guzelligin tek ölçütü zayif olmak.gelgelelim ben hicbir zaman zayif bir kiz degildjm ne tanistigimizda ne iliskimizde nede simdi .boyum 173 kilomda 70 civatlariydi.oysa dogumdan sonra cok ciddi rahatsizliklar gecirdim yoğun bakımda kaldim ameliyat oldum uzun süre tedavi falan.su an tam 92 kiloyum.kendime olan saygimi yitirdim.eskiden esim bana aşık aşık bakardi cok zayıf olmamama rağmen asikti bana sacima yuzume kokuma ne bileyim iste.simdi ise yuzume doğru düzgün bakmiyor bile kilo vermem konusunda beni uyarıyor hergün diyete başlıyorum ama hergün bi noktada bozuyorum mutsuz oldukca kendimi yemeğe veriyorum.esimle aramizda görünmez bile diyemiycem görünür bir duvar var artık cok uzaklastik birbirimizden.bir hafta sonra bayram ve biz memlekete gidicez ben ne giyicem napicam gene.kenndime saygim kalmadi.eakiden esim beni kaybetmekten cok korkardi simdi ise ben onu kiskaniyorum deli gibi.zaman gectikce o karizmatiklesti bense bir zavallı kadın moduna girdim.yaziyorum yazıyorum ama.kim ne diyecekki bana bogazimi tutmam lazim dimi ama yapamıyorum icimi dökmek istesim.herkese Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?