Bundan 1,5 ay öncesine kadar ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyordum.2 yıllık evliyim her şey temmuz ayında kontrol amaçlı kadın doğum doktoruna gitmemle başladı.Tahlillerde fsh ve prolaktinim yüksek çıktı(fsh 10.81 prolaktin 35 civarıydı)Doktor bir dahaki ay tahlilleri tekrarladı sonuç yine aynı fsh 11 küsür.Doktorun benimle ilgilenmedi bile dediği şey senin normol yolla çocucuğun olmaz tüp bebek merkezine git.Söylediği sözler gerçekten çok canımı acıtmıştı.Doktora inanmak istemedim nede olsa özel hastane dedim ama başka doktora gidip gerçeklerle de yüzleşmek istemedim.Doktor işini şubat ayına kadar rafa kaldırdım.Şubat ayında devlet hastanesine gittim fsh 7 prolaktin 59 çıktı .Doktor prolaktin haricinde sonuçlarımın iyi olduğunu prolaktin içinse dostinex verdi.Tahlilleri başka bir yerde bir dahaki ay yaptırmamı söyledi.Bir daha ki ay yine tahlil ve benim fsh 14 yine dünya başıma yıkıldı.[Prolaktinim 14 e düşmüş.)Sonuçları kendi doktoruma gösterdim onunda bana söylediği zaman kaybetme tüp bebek merkezine git.Bu arada prolaktin yine 30 olmuş.Gerçekten çok üzüldüm ama sonra kendi kendime olsun ne yapalım her şey Allah tan dedim. Eşimle yaz aylarında tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik.Ama ben bu arada boş durmadım internetten araştırma yaptım ve mucize hayıt suyu ve testere dişli aslan pençesi ile tanıştım.Hayıt tohumunu sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığına yakın olmak üzere ezdim ve üzerine kaynak su ekleyip 10 dk. ağzı kapalı demlendirip içtim.Testere dişli aslan pençesinide akşam üzeri 1 tutam alıp üzerine kaynak su ekleyip 10 dk. ağzı kapalı demlendirip içtim.Öğle yemeklerinden sonra 1 tane bebe aspirini içtim.Her gün Meryem suresini okudum.Babam benim için 4444 tane salat-ı tefriciye okudu.Evet kızlar benim için Yüce Rabbim tarafından mucize oldu ve ben 1 ay sonra hamile
olduğumu öğrendim(Allahıma sonsuz şükürler olsun)1,5 ay öncesi 31 martta hastane bahçesinde dünyam yıkılmış şekilde ağlayan ben dün bebeğimin kalp atışlarını duydum
.Kızlar gerçekten umutsuzluğa kapılmayın herşey Allahtan bol bol dua edin.İnşallah yüce rabbim bu mutluluğu isteyen kim varsa nasip eder