- Konu Sahibi madeofhonor
-
öncelikle başın sağ olsun.yavrun cennetin bir kuşu olmuş.cennetin kapısında seni bekliyor o günahsız seni almadan cennete girmez.inşaallah allah sana bu sabrın ve isyan etmeyişinden dolayı sağıklı sıhhatli hayırlı evlat ihsan eder.sen imtihanını geçmişsin arkadaşım bu şekilde metanetinle.bunu veren meleğinede kavuşturur inşaallah.ben 9 haftalık meleğimi yeni kaybettim ama ümidim var vakti gelince kucağıma alıcam inşaallah.bir su damlasında yaratan allahım bebeğimize de kavuşturur inşaallah.hep karamsar olmanın ağlamanın hiç birimize faydası yok.birbirimize sabrı tavsiye edince ümitsizliğe düşmeyizalkisalkisalkis
bende erken doğumla kaybettim oğlumu...herşey bitti yaşayamam dayanamam diyordum.121 gün odaya kapatım kendimi kimseyle görüşmedim.umutsuzdum allahıma sığındım.3 ay sonra hamile kaldım.korktum ağladım hastanelerde yattım ama yavrum 15 aydır kollarımda çok şükür.
her zaman umut vardır allahın izniyle.....
allahım bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma gani gani sabır versin..
bende 3 melek annesiyim hatta 4 diyebilirm sonuncusu kimyasal gebelikti..
6 yıllık evliyim ve şimdide hamile kalmak mücadele ediyorum..
allahım inşallah hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..hayırlısıyla hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah....
asla isyan etmedim her defasında allahım bunu böyle yazmış deyip rabbime sığındım..
ama bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarımı okuyunca içim daha bir umutla doluyor...
oyyyyyyyyy canım benim ayşeeeem yol arkadaşım...çok saol paylaştığın için inşallah rabbim en kısa zamanda bizede sağlıklı bebişler nasip eder...allahım bebğinle sana sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah...öncelikle Allah sabır versin canım arkadaşım...
ben 19 yaşında yaptığğım evliliğimin 3. ayında bebeğime hamile kaldım ve gerçekten tecrübesiz bir anneydim büyük heyecanalarla bebeğime hazıırlıklar yaptım ve doğum yapacağım gün geldi...
sezeryanla doğurdum gayet sağlıklı fakat biraz zayıf bir bebeğim vardı,hiç bir sorun yokken 1 günlükken bebeğimi kaybettik....
genç yaşta bu bana gerçekten ağır gelmişti hep niye diye soorup durduk doktorları hemşireleri hastaneyi ve kendimizi yargıladık durduk ama şu varki olanın önüne geçilmiyor kaderde ne varsa o yaşanıyordu...
Rabbim onu yanına almıştı aslında bu daha güzel bişeydi...
kendimi toparlar toparlamaz ilk aklıma gelen tekrar bebek yapmaktı
doktorlar sezeryanlı olduğum için 2 yıl beklemem gerektiğini söyledi....
bir çok yerde sezeryanlı olupta 3-4 ay sonra hamile kalanları duyduğum için 6 ay sonra bebek istedik
fakat bu seferde olmuyordu çünkü ben kendimi çok yıpratmıştım herzaman çok düzenli olan adet döngüm bozulmuştu tedavi ilaçlar falan derken stresimi yendiğim ay yeniden hamile kaldım....
vee buda vefat eden bebeğim gibi kızdı bu haberi aldığım an eşimle göz göze geldik
kızımıza yeniden kavuşuyorduk....
9 aylık bir süreç yeniden başlamıştı fakat hep tedirgin geçti eşim üstüme çok titriyordu,herşeyi çok ince eleyip sık dokuyorduk ama bu bana çok zarar verdi,her bebeğini kaybeden psikolojisinde olduğu gibi sanki bu bebeğimede bişey olacakmış korkusu vardı...
veeee bu süreç sonunda tekrar bebeğimi kollarıma aldım !
bana onu ilk gösterdikleri an gözyaşlarıma hakim olamadım gerçektende o an bütün korkularım gitti ve rabbim bana bir güç verdi şimdi meleğim 2 aylık onunla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
yinede ilk bebeğimi unutmuyorum o benim imtihanım rabbim onun ömrünü bu kızıma versin...
bebeğini kaybedenlerede büyük umut olsun,sadece inanın.... inanç herşeyi yenmenize yeter...
35+1 günlük bebeğimi cumartesi günü kaybettiğimi öğrendim.Pazar günü sezaryanla alındı...evet içim yanıyor,evet onu çok özlüyorum ama baktım ki bu acıyı benim gibi yaşayan çok insan var ve herkes toparlanmak yerine acısı taze tutmaya çalışıyor..Bu konuyu bu yüzden açtım kızlar,üzülüyoruz,yeninden aynı şeyi yaşayacağımızdan korkuyoruz ama neden ısrarla UMUT HİKAYELERİNİ GÖRMEZDEN GELİYORUZ?Sizden ricam bebeğini kaybeden ama ikinci bebeğini sağlıkla kucağına alan güzel annelerin hikayelerini bizimle paylaşıp güzel günlerin bizi beklediğini anlatmaları...Karamsar olmak yok,umutsuzluk yok...Hadi bakalım bekliyoruz mutlu sonla biten hikayeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?