Umutsuzluk Yok!!

öncelikle başın sağ olsun.yavrun cennetin bir kuşu olmuş.cennetin kapısında seni bekliyor o günahsız seni almadan cennete girmez.inşaallah allah sana bu sabrın ve isyan etmeyişinden dolayı sağıklı sıhhatli hayırlı evlat ihsan eder.sen imtihanını geçmişsin arkadaşım bu şekilde metanetinle.bunu veren meleğinede kavuşturur inşaallah.ben 9 haftalık meleğimi yeni kaybettim ama ümidim var vakti gelince kucağıma alıcam inşaallah.bir su damlasında yaratan allahım bebeğimize de kavuşturur inşaallah.hep karamsar olmanın ağlamanın hiç birimize faydası yok.birbirimize sabrı tavsiye edince ümitsizliğe düşmeyizalkisalkisalkis

bende erken doğumla kaybettim oğlumu...herşey bitti yaşayamam dayanamam diyordum.121 gün odaya kapatım kendimi kimseyle görüşmedim.umutsuzdum allahıma sığındım.3 ay sonra hamile kaldım.korktum ağladım hastanelerde yattım ama yavrum 15 aydır kollarımda çok şükür.
her zaman umut vardır allahın izniyle.....

allahım bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma gani gani sabır versin..
bende 3 melek annesiyim hatta 4 diyebilirm sonuncusu kimyasal gebelikti..
6 yıllık evliyim ve şimdide hamile kalmak mücadele ediyorum..
allahım inşallah hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..hayırlısıyla hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah....
asla isyan etmedim her defasında allahım bunu böyle yazmış deyip rabbime sığındım..
ama bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarımı okuyunca içim daha bir umutla doluyor...

aminn canım benim inşallah allah hepimize birgün o mutluluğu yaşatacak...ve dediğine katılıyorum umudun varolabilmesi için telkinede ihtiyacımız var ve malesef damdan düşenin halinden damdan düşen anlar...

sizleri ve hikayelerinizi bu topikte görmek o kadar güzelkiii...allahım bebeğinle sana uzun sağlıklı bir ömür versin ve darısı bize olsun inşallah..

gamzeli bu bir imtihan unutma canım belki çok daha güzel şeyler seni bekliyordur belki ikiz annesi olacaksın hı:lepi:inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve bu sefer kucağına alırsın bebişini(yada bebişlerini:))

öncelikle Allah sabır versin canım arkadaşım...

ben 19 yaşında yaptığğım evliliğimin 3. ayında bebeğime hamile kaldım ve gerçekten tecrübesiz bir anneydim büyük heyecanalarla bebeğime hazıırlıklar yaptım ve doğum yapacağım gün geldi...
sezeryanla doğurdum gayet sağlıklı fakat biraz zayıf bir bebeğim vardı,hiç bir sorun yokken 1 günlükken bebeğimi kaybettik....
genç yaşta bu bana gerçekten ağır gelmişti hep niye diye soorup durduk doktorları hemşireleri hastaneyi ve kendimizi yargıladık durduk ama şu varki olanın önüne geçilmiyor kaderde ne varsa o yaşanıyordu...
Rabbim onu yanına almıştı aslında bu daha güzel bişeydi...

kendimi toparlar toparlamaz ilk aklıma gelen tekrar bebek yapmaktı
doktorlar sezeryanlı olduğum için 2 yıl beklemem gerektiğini söyledi....
bir çok yerde sezeryanlı olupta 3-4 ay sonra hamile kalanları duyduğum için 6 ay sonra bebek istedik
fakat bu seferde olmuyordu çünkü ben kendimi çok yıpratmıştım herzaman çok düzenli olan adet döngüm bozulmuştu tedavi ilaçlar falan derken stresimi yendiğim ay yeniden hamile kaldım....
vee buda vefat eden bebeğim gibi kızdı bu haberi aldığım an eşimle göz göze geldik
kızımıza yeniden kavuşuyorduk....
9 aylık bir süreç yeniden başlamıştı fakat hep tedirgin geçti eşim üstüme çok titriyordu,herşeyi çok ince eleyip sık dokuyorduk ama bu bana çok zarar verdi,her bebeğini kaybeden psikolojisinde olduğu gibi sanki bu bebeğimede bişey olacakmış korkusu vardı...
veeee bu süreç sonunda tekrar bebeğimi kollarıma aldım !
bana onu ilk gösterdikleri an gözyaşlarıma hakim olamadım gerçektende o an bütün korkularım gitti ve rabbim bana bir güç verdi şimdi meleğim 2 aylık onunla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
yinede ilk bebeğimi unutmuyorum o benim imtihanım rabbim onun ömrünü bu kızıma versin...
bebeğini kaybedenlerede büyük umut olsun,sadece inanın.... inanç herşeyi yenmenize yeter...

oyyyyyyyyy canım benim ayşeeeem yol arkadaşım...çok saol paylaştığın için inşallah rabbim en kısa zamanda bizede sağlıklı bebişler nasip eder...allahım bebğinle sana sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah...

canım önemli değil rabbim burda bebeklerini kaybetmiş tümm anneleri tekrardan bebeklerine sağ salim kavuştursun

çok zor bebek sahibi olup kaybetmek.. bebek sahibi olamamk hepsi zor..allah yardımcımzı olsun

ashkk amin inşallah...
bugün bir arkadaşımla görüştüm...fakültden sınıf arkadaşımdı...insan başına gelmeyince bilmiyo işte..meğer arkadaşım bu bebeğinden önce 3 bebeğini düşük yada erken doğum yüzünden kaybetmiş...şuan 15 aylık bir oğlu var,nasıl tatlı anlatamam...alın size bir umut hikayesi daha:)

merhaba arkadaşlar
bende bir melek annesiyim. cennet kuşum o benim.7 haftalıktı ve klomen ile hamile kalmıştım.herşey bambaşkaydı.ama olmadı bebeğim tutunamadı.ilk başlarda zor geldi tabi. kolay değildi ama sonra dedim verirken iyide alınca mı kötü silkin ve kendine gel. çok şükür ki canıma birşey olmamıştı ve onu veren Allahım korunma süresi bitince bize tekrar verecek...

benim umut hikayem yok ama annemin ve abimin eşinin var. annemin 4bucuk aylık bebeği düşmüş ve şimdi 3 cocuğu var.abimin eşinin de 7-8 haftalık bebeği düştü ve 6 ay sonra sonra ilk kızına hamile kaldı şimdide 2 tane ay parçası gibi kızları var. Allahın izni ile bizlerinde tez zamanda sağlıklı ve mutlu bebekleri olacak.

ben de 36 haftallıkken kordon dolanması sonucu kaybettim meleğimi
Allah ın takdiri bizden daha çok sevmiş
ama başsaglıgına gelenler o kadar teselli ettilerki beni ben de ilk bebeğimi kaybettim kızım da kaybetti gelinim de kaybetti hiç üzülme eşin de sen de sağol Allah nasip eder yine dediler
yengemin annesi tam 10 çocuk kaybetmiş başka bir yengemişn gelininin tam 9 çocugu ya ölmüş ya da düşmüş şimdi 3 çocugu var
tek biz değiliz bol bua edelim hayırlısuyla sağlıklısıyla uzun ömülüsüyle bebişler nasip eder yine

Tabiki umutsuzluk yok. Bir gün hayalini kurup ta gerçekleştiremediğimizherşeyi Allah inşallah bize nasip eder. O kullarını yüreğini biliyor. Bir gün inşallah hastahanede bizlere de üzerine bebek olan çiçekler gelecek. Ağlayarak değil elimizde bebeğimizle çıkacağız hastahaneden. Bebek şerbetleri kokacak evlerimiz. Göğüslerimizdeki sütler geri gitmeyecek. Başımıza kırmızı kurdelaları gülerek takacağız. Çok şüKür Alllahım diyeceğiz. Loğusasın denildiği zaman bana loğuda demeyin evladım kara toprakta demicez. Uyumasını izleyeceğiz yanımızdaki evladımızın. Topraktaki evladımızın adını anarak sana emanet Yarabbim diyeceğiz Allahım Emirim sana emanet.Emirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Sönmeyen yangınım annem. Öbürkü dünyada bakın dicem sizlere Emirim beni buldu. Buluştuk onunla oh beeeee bitti hasret. sonra sizleri görücem herkes evladına sıkı sıkı sarılmış. Diyeceğiz ki gördük mü arkadaşlar Allah iki yerde de yüzümüzü güldürdü. Kalbimiz yanan kalbimiz artık mutlu olacak. Bizler bu hayatta sınavda olan anneleriz. ÇOK ŞÜKÜR

Hanedanemir ; içimi sızlattın resmen.Rabbim meleklerinizi yeniden nasip eder sizlere ve tüm isteyenlere.Sağlıkla, uzun ömürlü ve hayırlısıyla inş.Sabredin sabredelim tek çare bu ve ümitleri kırmak yok.Arkadaşlarında dediği gibi tek bi insanın başına değil hepimizin başına gelebiliyor bunlar.Dayanması çok zor amarabbimizin emri işte elden ne gelir ki.

Teolog; canım sabah resmen şok oldum bunu beklemiyodum Rabbim sanada tüm arkadaşlara da sabrını bol versin.

Bende 8 haftalık bebeklerimi aldırdım kalpleri atmıyodu, ikizlerdi.sizin ki kadar büyük olamasada acım, inank i çok iyi anlıyorum sizi.Rabbim tekrar nasip etsin inş hepimize.Dualarımız kabul olsun inş...

hanedanım nasıl güzel yazmışsın...
teocum keşke aramızda olmasaydın ama hoşgeldin canım benim...rabbim sabrımızı verecek ve inşallah karşılığınıda...

ben artık Allah ın izniyle hayırlısıyla tez zamdanda sağlıklısıyla bir bebek sahibi olabilşmek için ikincisine hazırlanıyorum meleklerimiz artık cenettte
made cim sana maşallah diyorum moral olarak çok iyi geldin bana
candaşım sana da Allah inşallah hayırlısı ile tekrar kizi nasip eder
tabi bana da:)

teo cum; Canım geldim şimdi.

Rabbim yeniden hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü bebekler nasip eder sana ve tüm kaybı olan arkdaşlarla beraber isteyenlere.
Sonuçta bi yerden başlama gerek.Yaşanılan şey güzel olmasada hayat devam ediyor.Tabi herkeasin fikrine saygı duymak gerek o da ayrı.Bende olsam aynısını düşünürdüm senin gibi.Ve düşünüyorumda.Bi bebeğin tesellisi, yne bi bebek sanırım.İnş 2.lerde güzellik olur dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…