- Konu Sahibi madeofhonor
-
canım inşallah böyle güçlü devam edersin ama ben inanamıyorum şuan idrak sorunu yaşıyosun gün geçtikçe insanın içine ölebi oturuyo ki ne umut kalıyo nede tekrar mutlu olabilme düşüncesi ben ocakta 34 haftalık kızımı kaybettim 3 gün yaşadı sadece mayısta tekrar hamile kaldım onuda dört buçuk aylık kaybettim artık ne umudum kaldı nede tekrar yaşamaya gücüm inşallah yaşayıp tekrardan sağlıkla kucağına alıp güçlü insanlar buraya yazarda bizimde içimizde bi nebzede olsa umut yeşeririr rabbim hepimize sabır versin
Merahba arkadaşlar...
Ben ilk bebeğimi 37+5 te 15 mart 2009 da karnımda kaybettim...Sezeryanla bebeğimi aldılar...Canım oğlumu hiç göremedim...Ve oğlumu hiç ama hiç unutmadım , onu çooook seviyorum ve bir gün onunla kavuşacağımı biliyorum...Allah cennette bana sonsuz evlat sevgisini yaşatacak...
Umutsuzluğa kapılmadım , aylarca , günlerce dua ettim Allah bana sağlıklı bir bebek versin diye...Sezeryanımdan 5,5 ay sonra kızıma hamile kaldım...Kızımı 22 nisan 2010 da 36+2 de sağlıkla kucağıma aldım...Şu anda kızım 4 ay 8 günlük...Allahıma binlerce şükürler olsun ki melek yüzlü,melek huylu bir kızım var...
Lütfen umutsuzluğa kapılmayın,çok zor biliyorum ,zaman hiç geçmeyecek diye düşünüyorsunuz...Ama zaman çabuk geçiyor ve bir bakmışsınızki bebeğiniz sağlıkla doğmuş , kucağınızda...
Allah bütün melek annelerine en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder inşallah...Aminnn...
İşteee buuuuuuu:lepi:Melekcim sana çok teşekkür ediyoruz ihtiyacımız olan bu işte...Allah bizede nasip etsin inşallah...Kızın ve sanada uzun sağlıklı,mutlu bir yaşam diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?