- Konu Sahibi madeofhonor
-
tabi ki candaşım bir bebeğin tesellisi yine ikinci ile olur inşallahteo cum; Canım geldim şimdi.
Rabbim yeniden hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü bebekler nasip eder sana ve tüm kaybı olan arkdaşlarla beraber isteyenlere.
Sonuçta bi yerden başlama gerek.Yaşanılan şey güzel olmasada hayat devam ediyor.Tabi herkeasin fikrine saygı duymak gerek o da ayrı.Bende olsam aynısını düşünürdüm senin gibi.Ve düşünüyorumda.Bi bebeğin tesellisi, yne bi bebek sanırım.İnş 2.lerde güzellik olur dilerim...
Ayenen öyle canım arkadaşım.İkinci için güçlü kuvvetli olmak gerek.tabi ki candaşım bir bebeğin tesellisi yine ikinci ile olur inşallah
ben artık bebeğim cenette diyorum ikinicisine hazırlaıyorum kendimi hiç iştahım olmasa da zorlayarak yiyorum pekmez süt yumurta ne varsa tüketmeye calışıyorum
kocişim de diyor toparla kendini artık seni çok özledim diye:),
ne yapalım hayat devam ediyor Allah bugünleri aratmasın daha büyük acılar yaşatmasın
Gecen sene 19 haftalık oğlumu kaybettim bende çok zor günler geçirdim altı ay bekledim ve yeniden hamileydim.ama çok sürmedi düşük yaptım. doktor beklememe gerek kalmadığını bir ay sonra normal bi sekilde hamile kalabileceğimi söyledi ama bende artık umut yok, arada bir umut olsa bile heyecan yok hep korku var içimde...bunalımdaydım ne zamandır..
Ya çok sağolun kızlar... Öyle bir anımda karşıma çıktı ki bu konu ilaç gibi geldi.. daha başlığını görünce bile yüreğime su serpildi sanki... İnşallah herşey güzel olacak artık buna inanıyorum...
UMUTSUZLUK YOK!!
umutsuzluk ok canfezam:)
bende kaybettim ama umudum devam ediyor:)
Size UMUTSUZLUK YOK DEMİŞTİM!!DÖRT HAFTALIK HAMİLEYİM KIZLAR...RABBİM MİNİĞİMİ GÖNDERDİ ÇOK ŞÜKÜR...ALLAHIM SONUNUDA GÖRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH,SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALAYIM,UZUN ÖMÜRLÜCE...Gebeliğimle ilgili gelişmeleri size yazıcam,lütfen inanın kendinizi bırakmayın ve bol bol dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?