• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umuttepe koü tüp bebek sürecim

mevakus

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
143
27
18
Arkadaşlar tüp bebeğe karar verdiğimde çok araştırmama rağmen sürecin nasıl işlediğini rapor için neler gerekli olduğunu çok bi yerde bulamadım diğer arkadaşlarıma yol olsun diye burdan konu açarak anlatmak istiyorum.
Öncelikle en büyük şart 3 yıl evli olmak sonrasında adetinizin 2. Yada 3. Günü online işlemlerden randevu al kısmına girip INFERTILITE-Tüp bebek ilk başvuru kısmına randevu alın adetinize denk getirmek genelde kolay oluyor çünkü burda hep açık randevu var o gün aç karnına gidin kan vericeksiniz ve vajinal ultrason yapıyorlar. Randevuyu aldığınız güne eşinizede muhakkak ürolojiden randevu alın çünkü sperm testi için önce eşinizde kan vericek kan sonuçları çıkınca yine sistemden sperm testi için randevu oluşturabilirsiniz. Ben şuan sürecin bu kısmındayım. Ayriyetten sizden istenen başka belgelerde var onuda resim olarak eklicem orda yazanlarıda toplamanız gerekiyor. Birde benim çok aradığım bilgi Emek hocanın özeline randevu almak oldu randevular genelde perşembe sabah 9 da açılıyor ister sistemden ister arayarak randevu alabilirsiniz bazen cuma sabahlarıda açılıyor ben perşembe sabah değil cuma sabah alabildim aramanızı tavsiye ederim. Adetimin 2. Gününe emek hocaya randevu olmadıgı için zaman kaybetmemek için diğer kısımdan randevu alıp kan ve ultrasonu hallettim sizde öyle yapabilirsiniz pazartesi gününede emek hocaya randevu aldım ve ilk defa görüşücem.Benim sürecim şuan burada ilerledikçede burdan tekrar eklemeler yapıcam🙏
( Daha önce aşılama yaptıysanız muhakkak yaptığınız hasteneden aşılama yaptırdığınıza dair evrakları alın)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 5
Back