Umuttepe tüp bebek süreci

tubmus0710

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2025
11
1
1
28
Umuttepe üniversite emek hoca da tedavi gördüm. 3. Gün 5 embriyom donduruldu. 2 si iyi kalite 3 ü orta kalite denildi. Gayet iyi embriyolog kararı hocalar en iyi karara göre hareket ediyorlarmış. Ohss geçirdim o yüzden olabilir. Benzer süreç yaşayanlar oldu mu?

Merhabalar. Benim de 3 tane 3.gün embriyomun dondurulması kararını verdik bugün. Opu öncesi progesteron değerim biraz yüksek çıktığı için hoca taze transfer yapmak istemedi.

Evet öyle söylüyor hoca. Vücut kendi döngüsüne girsin bi dedi. 3 de az geldi bana ama ihtiyacımız olan 1 tanesi aslında diye modumu yükseltmek istiyorum :) Sizin ne zaman planlanan transfer dönemi?

Evet öyle söylüyor hoca. Vücut kendi döngüsüne girsin bi dedi. 3 de az geldi bana ama ihtiyacımız olan 1 tanesi aslında diye modumu yükseltmek istiyorum :) Sizin ne zaman planlanan transfer dönemi?
Normal de adet olunca gel denildi ama ben 2. Adeti beklemek istiyorum çoğu hekim öyle tavsiye ediyormuş

Yaa öyle mii. Benim doktor da 2.reglini olunca gel dedi evet. Bekleyelim ya. Sms doktor beni ilk reglde çağırsa hemen giderdim muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…