• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üni arkadaşımdan Gösterilmeyen misafir perverlik yanlışmı anladım

Sayenizde ogrendim bu sozu. Ne güzelmiş. Teşekkür ederim.
ben misafiri sevmiyorum hele ki böyle kusur arayanını
ben birinin evine gittiğimde ne yapmış ne etmiş evinde ne var ne yok umrumda dahi olmaz
varsa isterse getirir istemezse getirmez
ama gelen misafirler hep bunlara dikkat ettiği için çağırmak bile gelmiyor içimden
ben daha çok aileden ziyade bekar yada öğrenci misafiri ağırlamayı seviyorum
çünkü onların gereksiz eleştirisi yok ve rahatça oturabiliyorum
benimde çok sevdiğim bir sözdür
o yüzden hayatım da da böyle olmaya çalışırım

29 sayfa olunca konuya bakayım dedim veeee şok oldum. Siz önünüze kırmızı halı falan mı serilmesini bekliyordunuz. Kadın yemek hazırlamış kek beklermiş. Abur cubur koymuş. Belki çocukların hoşuna gider diye düşündü, belki önemli Bi işi çıktı hay Allahım ya. Çantalar banyoya koyulabilir çünkü altları pis oluyor. Eşi kitabı fırlatabilir, bazen üşendiğim de ben kalkmadan fırlatırım yani kumanda olsun kitap olsun.. Neler gözünüze çarpmış ya. PES

Ewet banyoya koymasi sacma ama onu bize degil arkadasina sakayla karisik nie buraya koydunki die sorabilirdin kafası dalgin olabilir kek mevzusuna bisey diyemiorum nie ki yapmak zorunda mi yemegini ikram etmis cayinida vermis aburcubur seylerede gerek yoktu bence insan bole seylere takilir mi arkadasimin evine gidince gerektigi yerde ben kalkip demlerim çayı nie insanlardan beklenti icine giriorsunuz ki

Bir de gelmiş "Bana gelirse ben de ona öyle yapıcam" falan diyor, kadın onunla bir daha görüşmek isteyecek mi bakalım? Valla yok yemek yedik de köfte hazır köfteydi, yok kek yapmamış, yok banyoya el çantamı koymuş (adı üstünde el çantası eline almayıp kenara attıysan kadının da yeri yoksa napsın) diye misafirliğe değil 5 yıldızlı resort otele gittiğini sanıp hizmet bekleyen tipleri ne misafirliğe alırım ne de bir daha görüşürüm. Cidden bu nankörlük ya şunların lafını etmek ne kadar ayıp.

Bir de gelmiş "Bana gelirse ben de ona öyle yapıcam" falan diyor, kadın onunla bir daha görüşmek isteyecek mi bakalım? Valla yok yemek yedik de köfte hazır köfteydi, yok kek yapmamış, yok banyoya el çantamı koymuş (adı üstünde el çantası eline almayıp kenara attıysan kadının da yeri yoksa napsın) diye misafirliğe değil 5 yıldızlı resort otele gittiğini sanıp hizmet bekleyen tipleri ne misafirliğe alırım ne de bir daha görüşürüm. Cidden bu nankörlük ya şunların lafını etmek ne kadar ayıp.
Misafirlik yaptığı evde de suratsız dolaştıysa, huzursuzluk yarattıysa zaten arkadaşı görüşmek istemeyecektir. Bir de arkadaşı için normal olan şeyleri ona yapınca intikam falan alacağını sanıyor :KK53:
Arkadaşı nankörlüğünü fark etmediyse de üzülürüm onun adına...

konu sahibini haklı bulanlar,kaçırdığınız bir nokta var yalnız.

konu ilk açılırken,kekten bahsedilmiş.yani bütün sorun çayın yanına çıkartılan, hazır abur cuburlar.yemek yapılmış,.gerçi sonradan yapılan yemeğe de kulp bulunmuş ama(hazır olduğu özellikle belirtilen,sivas köftesi,sebzeli tavuk,pilav,cacık.)bunları yiyen insanın ,kek yiyecek halimi kalır?
Akşam yemeği menüsü ne zaman geçti kaçırdım

Tavırları iyiydi Allahtan ondan dolayı kararsız kaldım neden böyle yaptı üzüldüm soğudum birden bir daha da gitmem

Ay ne yorumlar okudum şaştım kaldım ama benim gibi düşünen arkadaşlara teşekkürler ben ısrarlar üzerine gittim elim boş gitmedim evine hediye aldım çocuğuna aldım tatlı götürdüm evinde yardım ettim menüyü sormuş biri ısrarla hazır Sivas köfte sebzeli tavuk pilav cacık çorba
durumları gayet iyi ve arkadasım beceriklidir yapar bana laik görmemiş ama o geldiğinde misafir nasıl ağırlanır gösterecem bi daha da görüşmem eşimi zorla götürdüğüme pişman oldum

Akşam yemeği menüsü ne zaman geçti kaçırdım

alıntıladığım 2. paragrafta bahsetmiş.

Back
X