- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 994
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
En son bebeği olan bi arkadaşım bütün unibaby ürünlerinden memnun kaldığını söyledi. Ben de daha yeni ıslak pamuk mendilinden aldım 1 koli. Bir de bebeğimin kıyafetlerini unibaby deterjanıyla yıkadım memnun kaldım. Ama şampuan bebe yağı vs. mustela aldım canım onun için de çok iyi yorumlar var.Kıyafetleri yıkamada başladım yarın nasipse odasi gelip kurulacak.uni baby deterjan aldım ilk bikaç ay yumuşatıcı düşünmüyorum kokusuz ve kalıntısız geldi. Catlaklarim içinde uni bebek yağını aldım oda sizlamayi hemen kesti başka memnun kalan var mı stok yapmak istiyoruz ıslak mendil sampuan vs ona göre
Islak Mendili ve samouaniIslak mendil bende aldım. Su ve pamuk olanından. Oğluma da şampuanını kullandım. Hala makyajımı yıkamak adına kullanırım. Ben deterjanını kullanmadım genelde sabun tozu kullandım yumuşatıcı olarak iyi düşünmüşsünüz en azından 3 aylıktan sonra çok az miktarda kapağın çeyreği kadar kullansanız yetiyor.
Sizden dolayi şikayetvara baktım ıslak mendil ve sampuani cok şikayet almış. Denemicem. Sleep yenidogan ıslak mendil aldım hiç koku yok bir deneyin isterseniz indirimde suan. Şampuan için fikrim yok maalesef herhalde dalin alirim klasige kacipBir dönem yenidoğan mendilini kullandık , çok memnundum . Sonra Eczacıbaşı satın aldı ve icerigini değiştirdi . Bir sürü kimyasal var icerikte uzun süredir kullanmıyorum . İçeriği temiz , parfümsüz marka bulsam alıcam .
Bu arada yumuşatıcı kullanmamanızı öneririm , sırf kimyasal . Minicik bebeği o kokulara maruz bırakmayın lütfen . Yumuşatıcılar hakkında biraz araştırma yaparsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsiniz .
Ona en güzel gelen sizin kokunuz olacaktır .
Islak Mendili ve samouani
Sizden dolayi şikayetvara baktım ıslak mendil ve sampuani cok şikayet almış. Denemicem. Sleep yenidogan ıslak mendil aldım hiç koku yok bir deneyin isterseniz indirimde suan. Şampuan için fikrim yok maalesef herhalde dalin alirim klasige kacip
Şampuanını kullanıyordum güzeldi. Ama bebeyağının kokusunu çok sevmedim. Cansıns bana daha güzel geliyor. Yenidoğan ıslak mendili çok güzeldi. Ama o da gereksiz phalıKıyafetleri yıkamada başladım yarın nasipse odasi gelip kurulacak.uni baby deterjan aldım ilk bikaç ay yumuşatıcı düşünmüyorum kokusuz ve kalıntısız geldi. Catlaklarim içinde uni bebek yağını aldım oda sizlamayi hemen kesti başka memnun kalan var mı stok yapmak istiyoruz ıslak mendil sampuan vs ona göre
Bende öyle istiyordum ama sonradan zorda kalmaktan çekiniyorumBebek doğmadan ve ürünleri denemeden önce stoklamamanızı öneririm. Bebeğinizin o ürüne karşı alerjisi olabilir çünkü. Birkaç kişiden piyasadaki en iyi bezi stokladıklarını ancak bebeklerinin ürüne alerjisi olduğunu ve boşu boşuna o kadar masraf yaptıklarını duydum. Bence araştırın ama stoklamayın, ne olur ne olmaz.
Kıyafetleri yıkamada başladım yarın nasipse odasi gelip kurulacak.uni baby deterjan aldım ilk bikaç ay yumuşatıcı düşünmüyorum kokusuz ve kalıntısız geldi. Catlaklarim içinde uni bebek yağını aldım oda sizlamayi hemen kesti başka memnun kalan var mı stok yapmak istiyoruz ıslak mendil sampuan vs ona göre
Anlayamadim sampuaniniziDeterjan yikadiktan sonra yumusatici gozune sirke koyup duruluyorum tekrar. Yumusativi kullanmayin . Kimyasal vucutla temas ediyor. Hele simdiki bebeklerde allerji ve egzema artisini goz onune alirsak. Sirke hem mikrop oldurucu. Uni baby islak mendil havlu kullandim. İlk aylar ilik su yaptim ona batirip siliyordum. Hem soguk olmadin diye hem kimyasaldan azda olsa ariniyor. Sampuan 99 sampuan kullandim tamamen bitkisel kokusu hos ve az. Hala onu kullaniyoruz .
İsmi 99 sampuan .vucut ve sac sampuani. Yesil sampuan badem yagi zeytin yagi . Kimyasal yok icinde yenidogan sampuani yaziyor. Netten alirsaniz biraz daha ucuz bide sadece sacina az suruyorum idare ediyor epey zaman. Birde On gun sampuan surmeyin . Yada surecekseniz haftada bir kere. Sonra haftada bir kere. Konagin sebebi sampusnlar. Ve cok iyi durulayinAnl
Anlayamadim sampuaninizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?