Uni baby urunlerini kullanan var mi

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
994
73
Kıyafetleri yıkamada başladım yarın nasipse odasi gelip kurulacak.uni baby deterjan aldım ilk bikaç ay yumuşatıcı düşünmüyorum kokusuz ve kalıntısız geldi. Catlaklarim içinde uni bebek yağını aldım oda sizlamayi hemen kesti başka memnun kalan var mı stok yapmak istiyoruz ıslak mendil sampuan vs ona göre

Islak mendil bende aldım. Su ve pamuk olanından. Oğluma da şampuanını kullandım. Hala makyajımı yıkamak adına kullanırım. Ben deterjanını kullanmadım genelde sabun tozu kullandım yumuşatıcı olarak iyi düşünmüşsünüz en azından 3 aylıktan sonra çok az miktarda kapağın çeyreği kadar kullansanız yetiyor.

En son bebeği olan bi arkadaşım bütün unibaby ürünlerinden memnun kaldığını söyledi. Ben de daha yeni ıslak pamuk mendilinden aldım 1 koli. Bir de bebeğimin kıyafetlerini unibaby deterjanıyla yıkadım memnun kaldım. Ama şampuan bebe yağı vs. mustela aldım canım onun için de çok iyi yorumlar var.

Bir dönem yenidoğan mendilini kullandık , çok memnundum . Sonra Eczacıbaşı satın aldı ve icerigini değiştirdi . Bir sürü kimyasal var icerikte uzun süredir kullanmıyorum . İçeriği temiz , parfümsüz marka bulsam alıcam .
Bu arada yumuşatıcı kullanmamanızı öneririm , sırf kimyasal . Minicik bebeği o kokulara maruz bırakmayın lütfen . Yumuşatıcılar hakkında biraz araştırma yaparsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsiniz .
Ona en güzel gelen sizin kokunuz olacaktır .

Islak Mendili ve samouani
Sizden dolayi şikayetvara baktım ıslak mendil ve sampuani cok şikayet almış. Denemicem. Sleep yenidogan ıslak mendil aldım hiç koku yok bir deneyin isterseniz indirimde suan. Şampuan için fikrim yok maalesef herhalde dalin alirim klasige kacip

Bebek doğmadan ve ürünleri denemeden önce stoklamamanızı öneririm. Bebeğinizin o ürüne karşı alerjisi olabilir çünkü. Birkaç kişiden piyasadaki en iyi bezi stokladıklarını ancak bebeklerinin ürüne alerjisi olduğunu ve boşu boşuna o kadar masraf yaptıklarını duydum. Bence araştırın ama stoklamayın, ne olur ne olmaz.

Dalin oğlumda allerji yaptı. Johnsons baby ve unibaby de sorun yaşamadım. Sma faha çok unibaby kullandım

Bazı çocuk ürünlerinde maalesef petrol bile var . İçeriğe dikkat etmeye çalışıyorum . Dalin zaten çok yoğun kokulu değil mi ?
Teşekkür ederim ıslak mendile bakıcam .

Şampuanını kullanıyordum güzeldi. Ama bebeyağının kokusunu çok sevmedim. Cansıns bana daha güzel geliyor. Yenidoğan ıslak mendili çok güzeldi. Ama o da gereksiz phalı

Bende öyle istiyordum ama sonradan zorda kalmaktan çekiniyorum

Ben stokladim canim. Deterjanini kullandim cok hosuma gitti. Şampuanlari islak mendilleri flan hep tavsiye uzerine aldim

Ben karnim icin Johnson's Baby Bedtime bebek yagini kullaniyorum catlagim yok.

Deterjan olarak Dalin'in sivi deterjan ve yumusaticisini alicam. Henuz yikamaya baslamadim.

Bez Prima. Islak mendil de Pampers Prima stokladim. Ilk kullanim icin Molfix gobek bagi oyuntulu aldim.

Deterjan yikadiktan sonra yumusatici gozune sirke koyup duruluyorum tekrar. Yumusativi kullanmayin . Kimyasal vucutla temas ediyor. Hele simdiki bebeklerde allerji ve egzema artisini goz onune alirsak. Sirke hem mikrop oldurucu. Uni baby islak mendil havlu kullandim. İlk aylar ilik su yaptim ona batirip siliyordum. Hem soguk olmadin diye hem kimyasaldan azda olsa ariniyor. Sampuan 99 sampuan kullandim tamamen bitkisel kokusu hos ve az. Hala onu kullaniyoruz .

Anl
Anlayamadim sampuaninizi

Anl

Anlayamadim sampuaninizi
İsmi 99 sampuan .vucut ve sac sampuani. Yesil sampuan badem yagi zeytin yagi . Kimyasal yok icinde yenidogan sampuani yaziyor. Netten alirsaniz biraz daha ucuz bide sadece sacina az suruyorum idare ediyor epey zaman. Birde On gun sampuan surmeyin . Yada surecekseniz haftada bir kere. Sonra haftada bir kere. Konagin sebebi sampusnlar. Ve cok iyi durulayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…