- 21 Ağustos 2014
- 249
- 97
- 38
eski okuldan kayıt silinmeyince yenisine kayıt yaptıramazsınız.lise diplomanızı almanız gerekir.yani diğer okulla ilişkileriniz tamamen kesilir.
Yani dondurmaktan kastınız bu oluyor değil mi? Ben de böyle biliyordum ama sizin mesajlarınızda 'dondurursun' diye okuyunca 'Acaba o okuldaki hakkımdan vazgeçmeden yapabilir miyim?' diye düşündüm bir an.

Bu sene ne istediğim şehir ne istediğim üniversite değil başlayacağım yer. Ailemin dibinde olacağım ama okulum çok kaliteli.
 Bu sene ne istediğim şehir ne istediğim üniversite değil başlayacağım yer. Ailemin dibinde olacağım ama okulum çok kaliteli. Özel de olmasa iyiydi ama ne yapayım.
 Özel de olmasa iyiydi ama ne yapayım. 

)
)
 . Eğer Fen Bilgisi Öğretmenliği falan düşünürseniz puanları oldukça düşük. Gelme ihtimali yüksek ama sınıf öğretmenliğine güvenmeyin. Hatta seçeneğiniz çok olursa yazmayın derim. Tabi siz bilirsiniz. İnşAllah Çok güzel bir yer olur. İnsanın sevmediği/ısınamadığı bir bölümde okumasının ne de kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Bu arada kaç doğumlusunuz? Merak ettim de.:)
. Eğer Fen Bilgisi Öğretmenliği falan düşünürseniz puanları oldukça düşük. Gelme ihtimali yüksek ama sınıf öğretmenliğine güvenmeyin. Hatta seçeneğiniz çok olursa yazmayın derim. Tabi siz bilirsiniz. İnşAllah Çok güzel bir yer olur. İnsanın sevmediği/ısınamadığı bir bölümde okumasının ne de kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Bu arada kaç doğumlusunuz? Merak ettim de.:) Sen ?
 Sen ?

İstersen diyebilirsin tabii ama çok da büyük değilim hani.
 İstersen diyebilirsin tabii ama çok da büyük değilim hani. 2 yaşçık
2 yaşçık