üni okurken sınava girmek

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
kızlar bu sene üniversitede ingilizce hazırlık okudum bölüm iktisat.Bu yıl 1.sınıf olucam fakat aynı anda hukuk için tekrar sınava hazırlanmayı düşünüyorum çünkü içimde kalan bir bölüm oldu.Fakat ikisi aynı anda nasıl olucak hiç bilmiyorum yavaş yavaş çalışmalara başlamayı düşünüyorum haftaya kitap almaya gidicem.Kararım kesin ama acaba kendşme iş mi çıkarıyorum diyede düşünüyorum zaten 2.yılımda kazanmıştım şimdi tekrar aynı stresler korkutuyo sizlerin düşüncesini merak ediyorum şimdiden teşekkürler

kaç yaşındasınız..
çok istiyorsanız eger okulunuzu 1sene dondururun en mantıklısı

İngilizce iktisat rahat bir bölüm değil bilirsin, madem bu kadar istiyorsun dene şansını ama çok bunalmazsın İnşallah.

Aynı anda 2 bölüm okunmuyor diye biliyorum ama :26:

Bildiklerimi şöyle sunayim daha yeni üniversiteye yerleşip ilk sene olduğundan dolayı okul puanin yariya düşecek bu 1, sevdiğin istediğin bölüm neyse onu okumalisin bende o derde düştüm gittim gida muhendisligi okudum biraktim bu sene tekrar tercih yapacagim. Hem Üniv dersleri hem sinav çok zor oluyor Allah yardimcin olsun.

Sınavının üzerinden 1 öğrenim yılı geçtiği için okul puanın düşmez diye biliyorum. Bence şansını denemelisin. Yaş geçtikçe, yeni şeyler öğrenmeye başladıkça algı açılıyor. Önceden anlamadığın ya da çok zorlandığın şeyleri daha kolay anlıyorsun. O yüzden zorlayacağını sanmam. Üniversiteye hazırlanırken hiç bir şekilde anlamadığım matematik konularını ikinci sınıftayken başkalarına öğretiyordum. Sınava girdiğimde yapsaydım onları derece yapardım muhtemelen. Derslerinle birlikte zor olur tabi ki ama kolay ne var ki?

okul puanında bir sorun olmaz çünkü aradan bir sene geçmiş.hangi ilde istediğine bağlı.anadolu da bir yerde okumak istiyorsan eğer tekrar girebilirsin bence.ilk sene dersler o kadarda ağır olmuyor.

ben 2011 de Üniv.e yerleştim 2012 de girdim kestiler,arkadaş da öyle zannettim ben.

ben 2011 de Üniv.e yerleştim 2012 de girdim kestiler,arkadaş da öyle zannettim ben.
Arkadaş 1 yıl hazırlık okumuş,sınava girinceye kadar 2 yılı doluyor zaten,o yüzden puan kesilmez,

Son düzenleme:
Geçen yıl yerleştim bu yıl bida girdim souçlar açıklandı obp düşmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…