Üniforma şeysi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız tövbe de Allah korusun katil mi olcan :KK70: :KK70: bu arada senin beyaz önlüğün daha çok yakisiyordur eminim kuzuumm💃
Valla ben markete de olsa o şekilde hayatta gitmem esimle,önce üstünü değiştirir sonra gideriz yoksa kriz gecirebilirim bende silahla taramasam da:KK70:

bı konu vardı ya üyenin eşi askerdi,karşı dairede öğrenci kizlar kalıyordu(üniforma seven :confused:) tabi konu sahibi yüz göz olmuştu kızların biriyle karşı komşunun eşini beğeniyorum üniforması çok yakisiyor dediğini duydu diye:eek:o geldi aklıma sen hepsini tarıycam fln diyince kendine hakim ol sen aman diyim:KK70:
Çiçeğim hatırlıyorum o konuyu hatta adam o karşı dairedeki kızla konu sahibini aldatmıştı :olamaz:Ben de pek üniformalıyken bir yere gitmemeye çalışıyorum ama bazen zorunlu kalıyoruz. Hem gitmesek ne olacak adam iş saati içinde hep üniformalı. Allah'tan eşim saftır bu tip konularda bakıldığını falan fark etmiyor, güvenim tam. Biz de genciz ben 25,eşim 26 yaşında ama gençliğin çoğunluğu bir tuhaf. Gecenin 2'sinde üniformalı erkekleri seksi buluyorum diye konu açacak kadar :KK70:

Burda da motorsikletleri olan yunus polisler var ...Bir bakan bir daha bakar 😬 Ama havalar egolar tavan tabi.bide çapkınlık sözkonusu olunca amaaaan yakisikli olsa ne yazar diyorum ve vazgeciyorum 😅

Ahahah geçen bir yerde yazmıştım. İdeal erkeğim dövmeli, köpek sahibi, latin dansı yapan bir doktor bey :KK70:
Kırk kere daha yazsam olur mu acaba?

Çok zorda kalırsam latin dansı şart değil taviz verebilirim.
Dövmeyi de beraber yaptırırız.
Köpek sahibi olmasa da olur, benimkileri sevsin yeter.
Ne kaldı geriye, doktor olsun :KK70: :KK70:

hadi inşaşallahhhh olsun

benım bu saatten sonra olmaz da kocaya küpe takıyorum idare ediyoruk :KK53::KK70:

ben de nişanlım da bankacı olduğu için artık alıştım vallahi takım elbiseye

tamam ilk başta cooldu ama sonradan sıradanlaşmaya başladı hergün aynı tip görünce. :KK12:

E manzara o yanlış mıyım djdjdj ikimizde doktor adayıyız :KK76: neyse alt kısmını en iyisi ben evde giydireyim dışarıda olursa tabi seveni çokmuş sjgjdjsk

Arkadaş sürüyle dkskjdhs
Yok doktorcu cok cikmadi rahat olun ahsba

Öğrenciyseniz yas kurtarmaz beni :( asistanlariniz icin falan aklınizda olayim ama :D

Üniformalar bir bana çekici gelmiyor heralde. Erkek dediğin çıplak olur :KK70: :KK70:

Sevgilim bu aralar pilotluk diye tutturdu. Pilot üniformasını çekici bulan varsa vazgeçireyim adamı :KK70:Pilotlar erken ölüyomuş falan derim sonuçta yaşamayı seviyodur ikna olur:KK53:

Eşim de üniformalı subay ama üniformasini sevemedim hiç:KK53: sivil daha iyi kızlar bence 😁

O adam seni almaz yalnız öyleleri el değmemiş gül goncası ister, ilk benim olsun ister
Bu nasıl bi laf böyle? Kendi hemcinsinizi bu kadar ezmeye çalışmayın. Birisiyle beraber olununca gül goncasi olunmuyor yani. Hala böyle düşünceler var anlayabilmiş değilim

Bu nasıl bi laf böyle? Kendi hemcinsinizi bu kadar ezmeye çalışmayın. Birisiyle beraber olununca gül goncasi olunmuyor yani. Hala böyle düşünceler var anlayabilmiş değilim
Evet hala bu düşünceler var ve çoğunlukta, normalleştirmeye çalışmayın lütfen

Ayrıca ben hemcinsim için değil her iki cins için de aynı şeyi düşünüyorum

Nesi anormal ? Madem sizin icin normal değil gelip burda konu sahibini kıracak üzecek yada rencide etmeye çalışacağınız yorumunuzu kendinize saklayın
Ben de size aynı şeyi söylüyorum,siz de kendi düşüncenizi kendinize saklayın ,ben konu sahibine yazdım

Ben de size aynı şeyi söylüyorum,siz de kendi düşüncenizi kendinize saklayın ,ben konu sahibine yazdım
Kusura bakma sen burda istediğin lafı söylerken görmemiş gibi gecelimmi? Kimse kimsenin konusuna yorum yapmak zorunda degil. Eger senin fikrin boyle degilse yorum yapmazsin olur biter. Sen hakkını laf sokmaktan yana kullanmışsın bende yaptığın ayıbı hatırlatmaktan yana kullanıyorum

Kusura bakma sen burda istediğin lafı söylerken görmemiş gibi gecelimmi? Kimse kimsenin konusuna yorum yapmak zorunda degil. Eger senin fikrin boyle degilse yorum yapmazsin olur biter. Sen hakkını laf sokmaktan yana kullanmışsın bende yaptığın ayıbı hatırlatmaktan yana kullanıyorum
Size göre normal bana göre anormal, bizim toplumumuzda çoğu kişiye göre anormal ve bir kişiyi sırf yatağa atmak için burda günlerce taktik alan kişiye söylediğim çok normal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X