Üniforma şeysi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size göre normal bana göre anormal ve bizim toplumumuzda çoğu kişiye göre anormal ve bir kişiyi sırf yatağa atmak için burda günlerce taktik alan kişiye söylediğim çok normal
Kimseyi yargılamak size düşmedi ki o kişinin hayatına yorum yapma hakkını size kim veriyor acaba ? Önce bunu bi düşünün. Siz ve sizin gibi düşünenler düşüncelerinizi kendinize saklayin. Isteyen istediğiyle istediğini yapar bu sizi çokta ilgilendiren bi durum değil. Toplumumuzda daha büyük sorunlar var madem topluma geldi olay gidip onlarla ilgilenin kim kiminle ne yapıyor onlarla degil en azından burada laf kalabalığı olmaz

Burası bir platform ve herkes olumlu şey yazmak zorunda değil, bir kişi burda konu aciyorsa olumsuz düşünceleri göze alması gerekir, tek doğru sizin dogrunuz değil, ben doğru bildiğimi yazarım sen doğru bildiğini yazarsın, siz buranın sahibi degilsiniz, sizin kadar herkesin yorum yapmaya hakkı var, buranın bekçisi gibi beğenmediğinizi kovamazsınız, düşüncemi kendime saklamıyorum, olumlu olumsuz her daim ortaya koyuyorum, çok istiyorsanız siz saklayın belki tursusunu kurarsınız 😉

Ayrıca benim düşüncemi küçümseyip yargılama hakkını size vermiyorum, kendini kaf dağında gören hanfendi ! . (Nokta)

Burası bir platform ve herkes olumlu şey yazmak zorunda değil, bir kişi burda konu aciyorsa olumsuz düşünceleri göze alması gerekir, tek doğru sizin dogrunuz değil, ben doğru bildiğimi yazarım sen doğru bildiğini yazarsın, siz buranın sahibi degilsiniz, sizin kadar herkesin yorum yapmaya hakkı var, buranın bekçisi gibi beğenmediğinizi kovamazsınız, düşüncemi kendime saklamıyorum, olumlu olumsuz her daim ortaya koyuyorum, çok istiyorsanız siz saklayın belki tursusunu kurarsınız 😉
Sizin anlayacağınız tarzda konuşurdum ama ban yemek istemiyorum. Istediğiniz lafi istediginiz yere cekmeyede çalışmayın. Olumlu olumsuz farklı sizin kullandığınız tabirler cok farkli daha bunun algılamasını yapamiyorsunuz. Neyse daha fazla size vakit ayiramayacagim. Size bu pis dusuncelerinizle mutluluklar :KK25:

Sizin anlayacağınız tarzda konuşurdum ama ban yemek istemiyorum. Istediğiniz lafi istediginiz yere cekmeyede çalışmayın. Olumlu olumsuz farklı sizin kullandığınız tabirler cok farkli daha bunun algılamasını yapamiyorsunuz. Neyse daha fazla size vakit ayiramayacagim. Size bu pis dusuncelerinizle mutluluklar :KK25:
Tüm söylediklerinizi size iade ediyorum, algılamam da aklım da zekam da yerinde şükür, benim size ayıracak hiç vaktim yok, zaten habire yazan da sizsiniz, hadi bakalım :KK24:

Kimseyi yargılamak size düşmedi ki o kişinin hayatına yorum yapma hakkını size kim veriyor acaba ? Önce bunu bi düşünün. Siz ve sizin gibi düşünenler düşüncelerinizi kendinize saklayin. Isteyen istediğiyle istediğini yapar bu sizi çokta ilgilendiren bi durum değil. Toplumumuzda daha büyük sorunlar var madem topluma geldi olay gidip onlarla ilgilenin kim kiminle ne yapıyor onlarla degil en azından burada laf kalabalığı olmaz
Keşke hiç karşılık vermeseydiniz. Konu sahibi dahil kimse kendilerini kaale almıyor çünkü, yok yere ban yemişsiniz :(
Taktik aldığı eski konusu da nasıl içine oturduysa hanfendinin fırsat beklemiş başka konuda laf atmak için :D He deyin geçin valla parmaklarınızı yormanıza değmiyor.

hahahah şu siteye bir göz gezdir derim aradığını buradan bulabilirsin :KK70::KK70:
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke hiç karşılık vermeseydiniz. Konu sahibi dahil kimse kendilerini kaale almıyor çünkü, yok yere ban yemişsiniz :KK43:
Taktik aldığı eski konusu da nasıl içine oturduysa hanfendinin fırsat beklemiş başka konuda laf atmak için :KK70: He deyin geçin valla parmaklarınızı yormanıza değmiyor.
Ay sorma bosu bosuna banı yapıştırdı mune :D neyse bu konuyu uzatmicam yoksa 3 günlük ban gelecek :D

Şuan benimki çok tipsiz galiba diye düşünüyorum.
Üniformalı haliyle gezmelerimizde de hiç öyle ben yanındayken bakanı falan hissetmedim.
Haa eşime sorsanız görevdeyken tanışma teklifi almışlığı var.
Evliyim dedim diye geriniyor.
Kıskanayım diye anlatsa da yazık hiç oralı olmuyorum :D
Benim tepki şu: Kız güzel miydi? Ooo hadi iyisin! :D

Ozel tim olacak hatta yuzde maske vucut yapmis erkeklere yakisiyor bizden gecti artik :KK45: hepsi kardesim:KK53: oglumu yonlendireyim de ileride uniforma giyecegi meslek edinsin bari kizlarin gozdesi olsun:KK45:

Sanırım yok bende düşündüm de. Kimse alınmasın ama asker ve polis antipatim var zaten. Pilot vs de i ih çekmiyor. Ama takım elbise candır :D

Benimki 26 lık evlilerden Allahtan ama bekar evli dinlemeyen de o kadar çok ki üniforma merakına :işsiz: Çok tuhaf. Bu meraklıları polis, askerle evlendirip 1 hafta üniforma yıkatıp ütületmek gerek bakalım kalıyor mu hala merak, hala göze hoş gelmeye devam ediyor mu :deli:

Onların üstüne Bi de kışın denetleme zamanı bir günde yıka,kurutmaya çalış ütüle.

16 ay göreve yolla bekle.Tayini de yurtdışına çıksın gideme :D psikolojim bozuldu,üniformasız olsaydı keşke eşim

Onların üstüne Bi de kışın denetleme zamanı bir günde yıka,kurutmaya çalış ütüle.

16 ay göreve yolla bekle.Tayini de yurtdışına çıksın gideme :KK70: psikolojim bozuldu,üniformasız olsaydı keşke eşim
Kuzum eşin polis mi asker mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X