Herkes merhaba öncelikle. Bu sene üniversiteyi kazandım şuan 1.sınıftayım ailemin yaninda okuyorum. Güzel bir bölümü kazandım ama arkadaş ortamım hakkında sorunlar yaşıyorum. Çok kalabalık bir grubum var ve kafama uygun biri pek yok. Seneye sınıflar değişecek ve ben pekte yakın hissetmediklerimle aynı sınıfta olacağım.Sınıflar kalabalık pek samimi bir ortam yok yani herkes kendi grubuyla takılıyor. Merak ettiğim bu kalabalık amfi tarzı sınıflarda derslerin işlendiği ortamlarda gruplar değişir mi, yani herkes 1.seneki grubuyla aynen devam ediyor mu, yoksa ilerki senelerde değişmeler yaşanıyor mu? Ve tek gezsem ilerki senelerde sizce insanlar bakar mı bu niye tek diye? 2. ya da 3 sınıfta bu grup grup takılma mevzuları azalıyor insanlar daha bireysellesiyor diyin lütfen gerçekten yoruldum :)
Öyle mi diyorsunuz tanışabilir miyim sizce 2.sınıfta falan yeni insanlarla herkes aynı grubuyla devam etmez dimiHickimse üni ye başladığı insanlar la üni yi bitirmez
Ya zaten birinci sınıflar koloni halinde gezerler birinci sınıf olduğu ordan anlaşılır zaten yani en azından bizim okulda böyleydi sonra grup sayişi en fazla 3 te kalıyorÖyle mi diyorsunuz tanışabilir miyim sizce 2.sınıfta falan yeni insanlarla herkes aynı grubuyla devam etmez dimi
her üniversite hayatı farklıdır
kimi yalnız takılır
kimi ilk samimi olduğu grupla devam eder
kimi de sonradan farklı arkadaşlar bulur
bunun bir standardı yok
önemli olan ise; sen kendin, bir süre sonra bu soruların hiçbirini önemsemiyor olacaksın!
değiştirmek isterseniz illaki değiştirirsiniz. Yanlız şu da var, birden pat diye olmaz. Zamanla diğer gruplardaki sosyal insanlar ile aranızı ısıtın. Onları bir yere çağırın ya da çay kahve ısmarlayın. Tabiiki onlarda size ısmarlar ve çağırır. Bu şekilde çevre genişletme çalışması yapabilirsiniz. Ve evet hiç kimse üniyi başladığı arkadaşlarıyla bitirmez kolay kolay. O gruplar 10 sefer değişir.
Artık akışına bıraktım bu sene bu grubumla hayat nereye sürüklerse oraya gideceğim gibi görüyor ama işte gelecek seneleri taktım kafama. Ya kimseyle tanışamazsam herkes ayni grubuyla da devam ederse ne yapicam 3 sene diye. Tek kalmak çok korkunç bir şeymiş gibi yazıyorlar bu internette 2.sınıfta tek kalmaya karar versem 3 sene boyunca kafa dengi bir kişi bile bulamazsam diye paranoyağa bağladım. Sizin nasıldı universitede arkadaş ortamınız biraz deneyimlerinizden bahsetsenizTek takıl boş
ver. Nerde çokluk orda b*kl*k. Tek olmak herzaman iyidir. Zamanla 1 kafa dengi bulup omunla bitirirsin üniyi.
Önceleri grup halinde gezerdik. Sonra ev arkadaşımla takıldım. 11 sene dir hala görüşür konuşuruzArtık akışına bıraktım bu sene bu grubumla hayat nereye sürüklerse oraya gideceğim gibi görüyor ama işte gelecek seneleri taktım kafama. Ya kimseyle tanışamazsam herkes ayni grubuyla da devam ederse ne yapicam 3 sene diye. Tek kalmak çok korkunç bir şeymiş gibi yazıyorlar bu internette 2.sınıfta tek kalmaya karar versem 3 sene boyunca kafa dengi bir kişi bile bulamazsam diye paranoyağa bağladım. Sizin nasıldı universitede arkadaş ortamınız biraz deneyimlerinizden bahsetseniz
ilginc bizim zamanimizda uni. kazanmak cok zordu bakiyorum simdi herkes universiteli olmusHerkes merhaba öncelikle. Bu sene üniversiteyi kazandım şuan 1.sınıftayım ailemin yaninda okuyorum. Güzel bir bölümü kazandım ama arkadaş ortamım hakkında sorunlar yaşıyorum. Çok kalabalık bir grubum var ve kafama uygun biri pek yok. Seneye sınıflar değişecek ve ben pekte yakın hissetmediklerimle aynı sınıfta olacağım.Sınıflar kalabalık pek samimi bir ortam yok yani herkes kendi grubuyla takılıyor. Merak ettiğim bu kalabalık amfi tarzı sınıflarda derslerin işlendiği ortamlarda gruplar değişir mi, yani herkes 1.seneki grubuyla aynen devam ediyor mu, yoksa ilerki senelerde değişmeler yaşanıyor mu? Ve tek gezsem ilerki senelerde sizce insanlar bakar mı bu niye tek diye? 2. ya da 3 sınıfta bu grup grup takılma mevzuları azalıyor insanlar daha bireysellesiyor diyin lütfen gerçekten yoruldum :)
Bende bu sene 1nci sinifim bir takim sorunlar bende yasadim ama sonra farkettim ki bir grubun icinde yer alinca yok oluyorum. Simdi yakin bir arkadasimla berabriz inan bana bir arkadas grubuna ihtiyacin yokHerkes merhaba öncelikle. Bu sene üniversiteyi kazandım şuan 1.sınıftayım ailemin yaninda okuyorum. Güzel bir bölümü kazandım ama arkadaş ortamım hakkında sorunlar yaşıyorum. Çok kalabalık bir grubum var ve kafama uygun biri pek yok. Seneye sınıflar değişecek ve ben pekte yakın hissetmediklerimle aynı sınıfta olacağım.Sınıflar kalabalık pek samimi bir ortam yok yani herkes kendi grubuyla takılıyor. Merak ettiğim bu kalabalık amfi tarzı sınıflarda derslerin işlendiği ortamlarda gruplar değişir mi, yani herkes 1.seneki grubuyla aynen devam ediyor mu, yoksa ilerki senelerde değişmeler yaşanıyor mu? Ve tek gezsem ilerki senelerde sizce insanlar bakar mı bu niye tek diye? 2. ya da 3 sınıfta bu grup grup takılma mevzuları azalıyor insanlar daha bireysellesiyor diyin lütfen gerçekten yoruldum :)
ya bunlar bu kadar hesap kitap yapilacak meseleler değil rahat ol. nasil rahatsan öyle davran. iyi anlastigin birileri varsa takil yoksa tek ol kime neHerkes merhaba öncelikle. Bu sene üniversiteyi kazandım şuan 1.sınıftayım ailemin yaninda okuyorum. Güzel bir bölümü kazandım ama arkadaş ortamım hakkında sorunlar yaşıyorum. Çok kalabalık bir grubum var ve kafama uygun biri pek yok. Seneye sınıflar değişecek ve ben pekte yakın hissetmediklerimle aynı sınıfta olacağım.Sınıflar kalabalık pek samimi bir ortam yok yani herkes kendi grubuyla takılıyor. Merak ettiğim bu kalabalık amfi tarzı sınıflarda derslerin işlendiği ortamlarda gruplar değişir mi, yani herkes 1.seneki grubuyla aynen devam ediyor mu, yoksa ilerki senelerde değişmeler yaşanıyor mu? Ve tek gezsem ilerki senelerde sizce insanlar bakar mı bu niye tek diye? 2. ya da 3 sınıfta bu grup grup takılma mevzuları azalıyor insanlar daha bireysellesiyor diyin lütfen gerçekten yoruldum :)
Bende senin gibiyim arkadas buldum bulmasina da kanim bi turlu isinamadi onlara..Zaten okul disinda da hic gorusmuyoruz gelin gezelim diyorum hicbiri yanasmiyor.Ben bi de sehir disinda okuyorum hem ailemin yoklugu hem de insanlara isinamama kendimi cok yalniz hissediyorum resmen depresyona girdim her gun agliyorum
zamanla alışırsın ki lise değil bu bir grupla takılma olayı farklı farklı arkadaşlıklar da edinHerkes merhaba öncelikle. Bu sene üniversiteyi kazandım şuan 1.sınıftayım ailemin yaninda okuyorum. Güzel bir bölümü kazandım ama arkadaş ortamım hakkında sorunlar yaşıyorum. Çok kalabalık bir grubum var ve kafama uygun biri pek yok. Seneye sınıflar değişecek ve ben pekte yakın hissetmediklerimle aynı sınıfta olacağım.Sınıflar kalabalık pek samimi bir ortam yok yani herkes kendi grubuyla takılıyor. Merak ettiğim bu kalabalık amfi tarzı sınıflarda derslerin işlendiği ortamlarda gruplar değişir mi, yani herkes 1.seneki grubuyla aynen devam ediyor mu, yoksa ilerki senelerde değişmeler yaşanıyor mu? Ve tek gezsem ilerki senelerde sizce insanlar bakar mı bu niye tek diye? 2. ya da 3 sınıfta bu grup grup takılma mevzuları azalıyor insanlar daha bireysellesiyor diyin lütfen gerçekten yoruldum :)
zamanla alışırsın ki lise değil bu bir grupla takılma olayı farklı farklı arkadaşlıklar da edin
zamanla alışırsın ki lise değil bu bir grupla takılma olayı farklı farklı arkadaşlıklar da edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?