Üniversite bırakma

Ben 25 yasindan sonra tekrar universite okumus bi insanim.

Yasimdan dolayi hicbi zorluk yasamadim,siz hele daha kucuksunuz ,yasinizi kafaniza takmayin.Ben hic pisman olmadim,siz de olmazsiniz.

Stresinizi,kaygilarinizi kontrol altina almaniz lazim,ayni seyleri tekrar yasamamak icin once bu sorununuzu halledin,sonrasi zaten kendiliginden gelir.

Kaydinizi sildirmeyin ama.

Kesin karar verirsem bir psikolog ile gorusmek istiyorum zaten en onemli olanda odur pisman olmayacagimiz kararlar vermek onuda bilemiyoruz haliyle yasayip gormek gerek sanirim bende birakmaya yakinim tesekkurler

İş bulmamak artık neredeyse her alanda geçerli. Bence bırakma. Ama yaşın da genç. İş için değil de hayallerin içinse bir an önce daha fazla maddi manevi yorulmadan kararını ver ve bir an önce üniversite sınavına tekrar hazırlan. Hayırlısı olsun.

Bencede iside bahane mi ediyorum napiyorum ustte bir uye soylemisti. Hazirlanasim var ama ben hazirlanipta tekrar yapamamaktan korkuyorum sonucta burdaki arkadaslarimda 2ye gecmis olacaklar cok koyar insana

Bencede iside bahane mi ediyorum napiyorum ustte bir uye soylemisti. Hazirlanasim var ama ben hazirlanipta tekrar yapamamaktan korkuyorum sonucta burdaki arkadaslarimda 2ye gecmis olacaklar cok koyar insana

Okulu bırakmayın o zaman bu sene. Ancak kafanız genel olarak okula değil sınava yoğunlaşsın. Gerekirse birkaç dersiniz kalsın sıkıntı etmeyin. Joker olarak dursun yani kaydınız devam etsin ama asıl işiniz sınava hazırlanmak olsun.

Kesinlikle cok mantikli boyle yapabilirim bikac dersim kalsin sagolun

Kesinlikle cok mantikli boyle yapabilirim bikac dersim kalsin sagolun

Rica ederim. Ben birkaç senelik mezunum iş hayatına da atıldım ama öğrencilerin deneme sınavlarını çözüyorum tekrar gireceğim. Sizin daha çok çok erken. Geç kalmayın deneyin varsın olmasın, yapmadım demezsiniz. Yolunuz açık olsun.

Bilgisayarla yan dal falan yapabilirsin, yabanci dilini gelistirip Turkiye'de ya da yurtdisinda staj-is yapabilirsin. Is analisti, data analisti her sektorde olan meslekler banka, gida, online oyun firmalari falan oo hoo ay bilemedim bana buradan bakinca o kadar da onu kapali gelmedi bolumun. Ayrica issizlik tum mesleklerde var artik. Son olarak, umarim sececegin alanda basarili olursun :)

Yapabileceğinizi inanıyorsanız sene kaybetmekten korkmayın. Benim ikinci üniversitemde sınıf arkadaşlarımla aramda 12-13yaş vardı, hiç problemde olmadı. Gayet keyifli anılarla dolu ve başarılı bir öğrencilik geçirdim.Ama keşke yıllar önce cesaret edip bölüm değiştirseydim dediğim çok olmuştur.

Vaaaow cidden aradaki yas farkina hayran kaldim aslinda bende keske dememek icin birakmak istiyorum tek sorunum kendime inanmamak kendime guvensem 1dk durmam zaten :) yasitlarim seneye son sinifa geciyolar artik

Hahaha boyle bakinca banada pek fena gelmedi dogrusu. Ama bolum cok zor ya oyle ortalama kasip yan dal alip birde ordaki derslerde basarili olup ugrasacagimida sanmiyorum adam gibi olsin bir tane olsun :)
Dil konusunda cook hak veriyorum onu kesin halletcem zaten sagolun

Sizi okudukca umut doldum gercekten hala giriyor olmaniz deneme cozmeniz falan banada bi ışık oldu aslinda yas mevzusunada takiliyordum iyi oldu tesekkur ederim :)

Bölümünü sevdiysen değiştirme

Çünkü neredeyse bütün mesleklerde var bu durum

Ben istatistikten nefret ederdim, sosyal bilimler için istatistik, psikometri falan görmüştük

Hala masterda, doktorada bırakmayacak peşimi

Ayrıca bir sürü insan tanıyorum bilimsel alanda, istatistik bilmeyip de araştırmaların analizlerini istatistikçileri yaptıran

Türkiyede de pek bilen yok, bence çok kolay nakite çevirilebilecek bir meslek

Ben bir istatistikçi ile çalışmak isterdim, yaptığım analizleri garantilemek için :)

Sen istatistik bölümünde okuyorsun ve bilgisayar mühendisliği senin puanından oldukça yüksek daha önce alamadığın puanı bu yıl alabilecek misin onu çok iyi düşün.

Sen istatistik bölümünde okuyorsun ve bilgisayar mühendisliği senin puanından oldukça yüksek daha önce alamadığın puanı bu yıl alabilecek misin onu çok iyi düşün.

Iste bende onu merak ediyorum vari yogu ortaya koymak lazim benimde kendime guvenemedigim nokta tam olarak bu.

Ama calisincada yapilamayacak bisey yok evelallah direk pes etmek istemiyorum da dediginizi bende cok dusunuyorum yapamam diyede birakamiyorum zaten :)

Iste bende onu merak ediyorum vari yogu ortaya koymak lazim benimde kendime guvenemedigim nokta tam olarak bu.

Ama calisincada yapilamayacak bisey yok evelallah direk pes etmek istemiyorum da dediginizi bende cok dusunuyorum yapamam diyede birakamiyorum zaten :)

şimdi 1.si ilk başta aldığın maaş okuduğun üniversitenin sosyal statüsüyle eş değer . sonra bence bu sene çıkma seneye çık bu sene kafanı vs dağıt otur adam gibi dil öğren sonra üi1. sınıftayken okulu bırakırsın bu sene bırakınca okul puanın düşüyor işin daha zor olur :)

Okul puanim dusmuyor bu sene 1deyim zaten gecen yil hazirlik aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…