Üniversite bırakma

Vaaaow cidden aradaki yas farkina hayran kaldim aslinda bende keske dememek icin birakmak istiyorum tek sorunum kendime inanmamak kendime guvensem 1dk durmam zaten :) yasitlarim seneye son sinifa geciyolar artik
ben 83 luyum sınıf arkadaşlarım 95li hiç pişman olmadım tekrar okuduğuma... Hatta sınıfta bi 5 kişilik grubumuz vardı, beraber bir yıl erken bitirdik, okul 3 yıla bitti çok şükür. Sizde iyi düşünün kararlıysanız hayallerinizin peşinden gidin bence...

Yeniden hazırlanma son sene kpss yap iyi bir memurluk kazanırsan iyi de bir maaşın olur. Merkez bankasına da girebilirsin bu durum senin becerine bağlı.

Yeniden hazırlanma son sene kpss yap iyi bir memurluk kazanırsan iyi de bir maaşın olur. Merkez bankasına da girebilirsin bu durum senin becerine bağlı.

Surekli ygs ile ugrastigim icin hemen kpss hazirlanmak istemiyorum bir sure ozelde calismak istiyorum. Aslinda istedigim kendimi gelistirip ozeldede alacagim rakamlari arttirmak sonucta devlette sabit alirken ozelde gelistirme imkanimiz oluyor. Zaman gecince kpss girip devlete gecmeyi dusunuyorum

Ama tekrar okumak cok guzel ve cok farkli bir tecrubedur. Sonucta zaten universite bitirmis oluyorsunuz tekrar girmissiniz. Ben henuz adam akilli bir yere girip bitiremiyorum bile

Yas farkinida biraktim artik tek korkum okulu biraktigim zaman ygsden iyi bir netice alamamak. Bu sefer sil bastan her sey baslar ve pskilojim bunu kaldirabilir mi hic bilmiyorum.

Suan bile surekli dusunmekten vucudum reaksiyon veriyor her tarafimda kirmizi damar benleri cikmaya basladi siz dusunun halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…