Üniversite bunalımı 2

Sizin yaşadıklarınız baya büyük şeyler. Çok geçmiş olsun. Desteğiniz için de çok teşekkür ederim. İnsan Bi tuhaf oluyor böyle şeyler karşısında. Entrika falan hiç sevmeyen bir insanım.Onlardan da beklemezdim açıkçadı

Bu insanlar hayatımda olmasa da olur zaten ama bu kadar adice bi şey yapma gereği duymuş olmaları beni üzüyor. Adam gibi istemiyoruz seni de çık işin içinden
Demezler arkadandan konuşmaya anca yüzleri var yüzüne diyemezler çünkü cesaretleri yok çünkü suçlu olmadığını biliyorlar sırf diğeride onları dışlamasınlar diye seni dışlamışlar seninle sorunları bile yok :)

Kuzum inan var böyle şeytanlar bide bunları yapanlar 4 senelik arkadaşlarımdı düşün :) saf ve iyi niyetli olmamın karşılığını aldım ama sonra kendimede kızdım bu kadar saf olmama iyi niyetli olmama onlar için fedakarlık yapmama falan saflığım karşılığı sonra akılllandım zate kimse için değmezdi sınırlarım var artık aşırı samimi olmamayı öğrendim :) Umarım çabuk unutursun onları daha birsürü insan var elbet iyi biri denk gelir sanada ama aşırı samimi olma sınır koy ve az arkadaşın olsun mümkünse 1 tane falan 3 kişilik arkadaşlıklarda daima bozulmalar oluyor .:)

Aynen öyle zaten o kıza kızmıyorum ama diğerleri ile arkadaştık insanın Bi duruşu karakteri olur

Aynen öyle zaten o kıza kızmıyorum ama diğerleri ile arkadaştık insanın Bi duruşu karakteri olur
Kuzum böyleleriyle malesef karşılaşacağız hayatta inan çok cins insanlar var yeri gelince seni satanda olur senin sattığında sana kötülük yapanda olur senin kötülük yaptığında o yüzdden kabullenip devam et olayları sonra nasılsa zman geçtikçe unutursun umarım güzel bir hayatın olur

Üniversiteler tatil olmadan hemen önce oldu olay. Ama yazacak gücü anca bulabildim çünkü ağır bir şok geçirmiştim.
Hayatta daha ne şoklar göreceksin. Dilerim görmezsin ama her geçen yıl insan cok kazık yiyor ve çok şey öğreniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…