değil. Çoğu öyle olsa da bir kısmı öyle değil.Üniversitede arkadaşlıkları çıkar üzerine kurulu
lardan oluşuyor.omurgasız
Üniversiteler tatil olmadan hemen önce oldu olay. Ama yazacak gücü anca bulabildim çünkü ağır bir şok geçirmiştim.Valla ne diyeceğimi bilemedim. Kalabalık gruplarda olur böyle şeyler bana normal geliyor o yüzden. Biraz daha büyüyünce bunların kafaya takılmayacak şeyler olduğunu anlayacaksınız.
O değil de neredeyse bir aydır evdeyiz, bu insanlar doğum günü toplantılarını nassı yapıyor?
Üniversiteler tatil olmadan hemen önce oldu olay. Ama yazacak gücü anca bulabildim çünkü ağır bir şok geçirmiştim.
Grupta bir tek benim dışlanmış olmam ve bunu instagramdan öğrenmem. Abartılı mı bilmiyorum ama ben bu şekilde tepki verdimAbartılı bir tepki değil mi bu?
Bu insanlar hayatımda olmasa da olur zaten ama bu kadar adice bi şey yapma gereği duymuş olmaları beni üzüyor. Adam gibi istemiyoruz seni de çık işin içindenSen sana yakışanı,onlarda kendine yakışanı yapmış,kendinle gurur duymalısın ..
Aynen katılıyorum...onlar da birgün birbirlerine karşı ikiyüzlülük yapmaya başlayacaklar...alırsın haberlerini bak gör...boşver kaybeden onlar...Bu insanlar hayatımda olmasa da olur zaten ama bu kadar adice bi şey yapma gereği duymuş olmaları beni üzüyor. Adam gibi istemiyoruz seni de çık işin içinden
Onlara bel bağlama gibi bir durum yok. Sorun şu doğum günü kızının en yakın arkadaşı benim. Ve kıza benim için senin doğum gününe gelmek istemedi deniliyor. Ve ayrıca bizde bu kadar önemli olaylar hep beraber organize edilir. Ben gruba yazdığımda biz kendi aramızda kutlayacağız deselerdi asla böyle bir tepki vermezdim.Grup arkadaşlıkları bence sağlıklı değil çünkü insanlarda gobegı bir kesilme gibi beklenti yaratıyor
sizde yarattığı gibi
Herkes aman aman çok iyi anlaşmaz sadece tolere eder
N kişisi ve siz birbirinizi tolere edemedıgınıze gore grup çoktan bozulmuş ama siz arkadaşlarınızla ayrı ayrı da gorüşebilirsiniz n olmadan
o da sizi sevmedıgı için sizden ayrı bir kutlama tercih etmiş kızlarda çoğunluğa uymuş
çok kafaya takılacak şeyler değil hatta hiç değil
Gun geçirmeye bakın o kadar
Mutlu olmaya bakın ben olsam bu olaydan dolayı arkadaşlığımı kesmem
aynı şekilde n olmadan devam ederim üni bitince de zaten aman aman çok gorüşemezsiniz hayat telaşı malum
Ee olmuş yapacak bir şey yok o kullandıgım deyım zaten bel bağlama anlamına gelmıyorOnlara bel bağlama gibi bir durum yok. Sorun şu doğum günü kızının en yakın arkadaşı benim. Ve kıza benim için senin doğum gününe gelmek istemedi deniliyor. Ve ayrıca bizde bu kadar önemli olaylar hep beraber organize edilir. Ben gruba yazdığımda biz kendi aramızda kutlayacağız deselerdi asla böyle bir tepki vermezdim.
Ne bileyim ben babamı kaybetmenin şokunu iki üç günde falan atlattım. Üzüntüm geçmedi tabi ki ama öyle elim kolum tutmayacak halde de değildim. Arkadaşlarım dışlasa güler geçerdim herhalde. Bence fazla abartılı. Böyle hayatı kendinize zorlaştırırsınız. Arkadaş ya, ne kadar etkileri var ki hayatımızda?Grupta bir tek benim dışlanmış olmam ve bunu instagramdan öğrenmem. Abartılı mı bilmiyorum ama ben bu şekilde tepki verdim
Kuzum var böyleleri koyun sürüsü bunlar diğerinin arkasına dizilirler seni dışlarlar bende yaşadım yalan yere iftira atılmıştı herkes diğerinin arkasına geçti beni suçladılar hiçbirşekildede kanıtlamama rağmen inanmadılar beni sevmemişler kısaca kimsede savunmamıştı beni bayağı kötü bir travma yaşadım onlar yüzünden yaşayan anlar. Sonra polise gittim falan mosmor oldular ağızları kapandı dedikodumu yapamadılar dahaDaha önceden de konu açmıştım. Üniversitede arkadaşlıkları çıkar üzerine kurulu diye. Ama hiç beklemediğim olaylar oldu.çok samimi olmasa da 5 kişilik bir arkadaş grubumuz vardı.Ama,aralarındaki N kişisi benden nefret edip gizliyormuş.Ben yurt değiştirdim bu yüzden çevrem de biraz genişledi.Bu N kişisi gruptaki herkesi benim hakkımda bizden uzaklaştı konuşmuyor bizle şeklinde doldurmuş.Umrumda olmadı açıkçası çünkü o hariç hepsiyle görüşüyorum. Ama, sonra aralarında en yakın hissettiğim arkadaşımın doğum günü yaklaşınca ben gruba kutlama yapalım Bi mekanda diye mesaj attım. Kimse geri cevap vermedi. Ben de kutlamak istemiyorlar diye düşündüm. Doğum günü akşamı instagramda bizim grubu gördüm doğum günü kutlamasında. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Benim olmadığım ayrı grup açmışlar ordan konuşmuşlar.Ben de ortak wp grubuna omurgasızlar yazıp ayrıldım. Doğum günü kızının suçu yok ona sürpriz yapmışlar o da beni sorunca yalan söylemişler gelmek istemedi diye. Sonra o benim için olan biteni öğrendi. Grubu N kurmuş ve madqueen gelirse olay çıkar demiş. Diğerleri de sessiz kalmış. Beni en çok diğerlerinin iki yüzlülüğü incitti.Ve ben kızla konuşmamaya rağmen tüm organizasyonlara davet ediyordum grubun huzuru bozulmasın diye.Kendimi aşırı aptal yerine koyulmuş hissediyorum.Ve inanın ben kıza hiçbir şey yapmadım.Ama o her fırsatta benden nefret ettiğini belli ediyordu.Ben de ben yanlış Anlıyorumdur diye düşünüyordum. Çünkü inanın bunları yapması için bir neden yok.Sadece ben kızın karakterinden pek hoşlanmıyorum( onun nedeni de çok kibirli olması) bu yüzden samimi olamıyordum.Bana Bi akıl verin.Diğerleri neden izin verdi böyle bir şeye?
Babanız nur içinde yatsın inşallah. Elim kolum tutmadı şeklinde değil de olay hiç olmamış gibi davrandım. Olanı değiştiremem oysa. Şimdi hepsini sildim açıkçasıNe bileyim ben babamı kaybetmenin şokunu iki üç günde falan atlattım. Üzüntüm geçmedi tabi ki ama öyle elim kolum tutmayacak halde de değildim. Arkadaşlarım dışlasa güler geçerdim herhalde. Bence fazla abartılı. Böyle hayatı kendinize zorlaştırırsınız. Arkadaş ya, ne kadar etkileri var ki hayatımızda?
Grupta bir tek benim dışlanmış olmam ve bunu instagramdan öğrenmem. Abartılı mı bilmiyorum ama ben bu şekilde tepki verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?