Annem babam daha doğrusu herkes öyle dedi. Ama puan olarakta iyiler kötü üniversiteler değiller falan diye yazdım. Mecburdum daha doğrusu. Bir sonraki seneye girmem zaten. Bu puanlada açıkta kalmam istemem. Kendimi mecbur hissettim :44:keşke yazmasaydın inşallah gelmez
ama genelde istenmeyen yerler gelir yaa inşallah bu sefer farklı olur :26:
bende tercih mağduruyum. severek okudum ama şimdi iş alanım sekreterlikten ibaret. yıl kaybetmeyim diye 2 yıllık okudum keşke 1 sene daha sıksaymısım da fakülteye girseymişim. öğretmen olmak istiyordum olmadı. insanın içinde bi yerlerde kalıyor hep. şimdi girip okuyayım desem yaşım 21 mezun oldum derken 25 olurum. aileme de bi o kadar mahçup olmak var hayırlısı herşeyin. bi yerden sonrası da nasip...
bende tercih mağduruyum. severek okudum ama şimdi iş alanım sekreterlikten ibaret. yıl kaybetmeyim diye 2 yıllık okudum keşke 1 sene daha sıksaymısım da fakülteye girseymişim. öğretmen olmak istiyordum olmadı. insanın içinde bi yerlerde kalıyor hep. şimdi girip okuyayım desem yaşım 21 mezun oldum derken 25 olurum. aileme de bi o kadar mahçup olmak var hayırlısı herşeyin. bi yerden sonrası da nasip...
biz öğretmen olduk da ne oldu canım 4 yıl kpss ye girdim bu sene 85 küsür aldım yine de atanamıyorum elinizdekinin kıymetini bilin bence mutlu olmaya odaklanın her mesleğin kendine göre güzellikleri var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?