Üniversite dondurma ve uzatma :((

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
29
Arkadaşlar merhaba bölümüm 4 senelik ama bazı sağlık ve ailevi sebeplerden ötürü sadece birinci sinifi geçtim ve iki sene üst üste devamsızlıktan kaldım.Birinci siniftan almam gereken alttan bir dersim var.Bu sene de dondurdum okulu seneye devam edecegim.Ama okulum üç sene daha fazla uzamış olacak ve yedi senede bitirecegim.Bu dondurdugum sene bu yedi sene içerisinde sayılıyor mu?Yoksa dondurdugum icin 6 sene de mezun olmus gibi mi görülürüm sistemde?Benim için önemli çünkü eger yedi sene içinde mezun olmazsam okuldan atılma durumum var :(

Arkadaşlar merhaba bölümüm 4 senelik ama bazı sağlık ve ailevi sebeplerden ötürü sadece birinci sinifi geçtim ve iki sene üst üste devamsızlıktan kaldım.Birinci siniftan almam gereken alttan bir dersim var.Bu sene de dondurdum okulu seneye devam edecegim.Ama okulum üç sene daha fazla uzamış olacak ve yedi senede bitirecegim.Bu dondurdugum sene bu yedi sene içerisinde sayılıyor mu?Yoksa dondurdugum icin 6 sene de mezun olmus gibi mi görülürüm sistemde?Benim için önemli çünkü eger yedi sene içinde mezun olmazsam okuldan atılma durumum var :KK43:
Dondurduğun süre sayılmaz diye biliyorum ama emin değilim.

Bence o sure icindedir. Yani 7 yil olur sanki BENCE yani.. cunku ben de yukseklisans yapiyorum ve suremin sonuna geldim. Bu donem son benim icin. Bi bebegim var ve cok zorlaniyorum 2 ayda tez yazmaya calisicam falan. Enstituyu aradim dondurma vs olmaz artik kaydin silimir tamamlamazsan dediler. Demek ki onun da yapilablmesi icin surenin genis genis olmasi gerekiyor.. :/

Bence o sure icindedir. Yani 7 yil olur sanki BENCE yani.. cunku ben de yukseklisans yapiyorum ve suremin sonuna geldim. Bu donem son benim icin. Bi bebegim var ve cok zorlaniyorum 2 ayda tez yazmaya calisicam falan. Enstituyu aradim dondurma vs olmaz artik kaydin silimir tamamlamazsan dediler. Demek ki onun da yapilablmesi icin surenin genis genis olmasi gerekiyor.. :/
Hangi yıl kayıt oldunuz yüksek lisansa ? Ben de daha tez yazmadım da , acaba benim de son dönemim olabilir mi :(

öğrenci işlerine sorun. uygulamayı en iyi onlar bilir. telefonla da sorabilirsiniz gitmenize gerek yok.

Anladim. Cok tesekkürler :(

Back
X