• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite hastanesi 3. aşılamayı yapmadan tüp bebek diyor :(((

ELALI

biriciğim, canım kızım...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
7.031
19
158
Arkadaşlar Merhaba,

Hazirandan önce 2 negatif aşılamam olmuştu. Bu ay 3. aşılamamı yaptıracaktım adet oldum sonunda. Az önce hastaneyi aradım ve bana 3. aşılamayı yapmayacaklarını ve direkt tüp bebeğe geçebileceğimizi sölediler. Ben tüp bebeği sene başı gibi düşünüyodum, işten ayrılmam gerekir diye...
Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ben 3. aşılamayı yapmak istiyodum...
Sizce 3. aşılamada şansım olabilir mi (onuda ancak ücretli olarak yapıyolarmış, rapor falan yazmıcaklarmış), yoksa acele olarak tüpemi geçeyim, bugün lekelenmem var en geç yarın olurum. Kafam çok karıştı bana bi akıl verin lütfen...

Arkadaşlar Merhaba,

Hazirandan önce 2 negatif aşılamam olmuştu. Bu ay 3. aşılamamı yaptıracaktım adet oldum sonunda. Az önce hastaneyi aradım ve bana 3. aşılamayı yapmayacaklarını ve direkt tüp bebeğe geçebileceğimizi sölediler. Ben tüp bebeği sene başı gibi düşünüyodum, işten ayrılmam gerekir diye...
Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ben 3. aşılamayı yapmak istiyodum...
Sizce 3. aşılamada şansım olabilir mi (onuda ancak ücretli olarak yapıyolarmış, rapor falan yazmıcaklarmış), yoksa acele olarak tüpemi geçeyim, bugün lekelenmem var en geç yarın olurum. Kafam çok karıştı bana bi akıl verin lütfen...
merhaba canım bence aşılamanı 3 e tamamlayıp rapor aldıktan sonra tüp bebeğe geç ilk önce kafan bukadar karışıkken mikroya girme iyi bir merkez bul sakinleş kulandığın ilaçları vücut atsın biraz zaman tanı kendine umarım ilk seferde başarılı olursun

merhaba ben marmara üniversitesinde tedavi görmekteyim 3 aşılama yaptım sonuc negatif evet ssk yeni kanunlara göre artık 2 aşılama yapıyor bence sevin biran önce tüp bebeğe gececegin için cünkü aşılamada sonuc almak cok zor biran önce tüp bebege gec cünkü aşılama vakit kaybı

merhaba canım bence aşılamanı 3 e tamamlayıp rapor aldıktan sonra tüp bebeğe geç ilk önce kafan bukadar karışıkken mikroya girme iyi bir merkez bul sakinleş kulandığın ilaçları vücut atsın biraz zaman tanı kendine umarım ilk seferde başarılı olursun

Canım kararımı verdim 3. aşılamayı ücretli olarak yaptırıyorum. Bugün kontrole gittim çok şükür kistim yok yarın iğnelerime başlıyorum...
Mikroyu dediğim gibi sene başı gibi yapmayı düşünüyoruz Allah nasip ederse...
Allah hakkımızda hayırlısı versin, hiç birimizin kollarını boş bırakmasın inşallah (amin)

merhaba ben marmara üniversitesinde tedavi görmekteyim 3 aşılama yaptım sonuc negatif evet ssk yeni kanunlara göre artık 2 aşılama yapıyor bence sevin biran önce tüp bebeğe gececegin için cünkü aşılamada sonuc almak cok zor biran önce tüp bebege gec cünkü aşılama vakit kaybı

Almina bende marmara üniversitesi hastanesine gidiyorum...
Kontrolden az önce geldim, 3. aşılama yaptırıyorum. yaa bilemiyorum belkide 3. aşılamanın zorunlu olmaması kimine göre iyi olabilir ama çalıştığım için iş problem oluyo tüp bebek için uzunca bi zamana ihtiyacım var, büyük ihtimalle işten çıkıcam ama şu aralar bu sözkonusu olamaz...
3. aşılama yaptırcam diye okadar söledim ki bunda da vardır bi hayır içimden yapmak geliyo, Hakkımızda hayırlısı olsun başladık bi kere...

Sen ne yapıyosun tüp bebekmi yaptırıyosun, belkide seni görmüşümdüryerimseniben

evet canım ben tüp bebeğe gectim.suan transferim 6 günü merakla bekliyorum.İnşallah aşılamanda 3 kerede tutar

evet canım ben tüp bebeğe gectim.suan transferim 6 günü merakla bekliyorum.İnşallah aşılamanda 3 kerede tutar

Hadi bakalım cnm sonucunu bende merakla bekliyorum...
İnşallah meleğin (yada meleklerin) sıkıca tutunmuştur sana
İnşallah dediğin gibi benimde aşılamam tutar ama pek ümitli değilim açıkçası hakkımda hayırlısı olsun ne diyelim...
Güzel haberlerini bekliyorum

kızlar bu 3. aşılamayı yapmadan rapor çıkartınca maliyeti ne oluyor lütfen yazarmısınız ben bayramdan hemen sonra aşılama yaptırcaktım böyle olursa direkt tüp bebeğe geçeriz

kızlar bu 3. aşılamayı yapmadan rapor çıkartınca maliyeti ne oluyor lütfen yazarmısınız ben bayramdan hemen sonra aşılama yaptırcaktım böyle olursa direkt tüp bebeğe geçeriz

Canım ben aşılamalarımı SSK'lı olarak yaptırdığım için maliyeti ne olur bilmiyorum...
SSK'lı olarak yaptırdığında sadece ilaçların %50sini ödüyosun.

Hadi bakalım cnm sonucunu bende merakla bekliyorum...
İnşallah meleğin (yada meleklerin) sıkıca tutunmuştur sana
İnşallah dediğin gibi benimde aşılamam tutar ama pek ümitli değilim açıkçası hakkımda hayırlısı olsun ne diyelim...
Güzel haberlerini bekliyorum

canım ben bugün cok güzell haber aldım hamileyim sevincten cıldırmak üzereyim.Darısı szin basınıza.İnsallah seninde aşılaman tutar.:))))

canım ben bugün cok güzell haber aldım hamileyim sevincten cıldırmak üzereyim.Darısı szin basınıza.İnsallah seninde aşılaman tutar.:))))

Ayyy cnm benim çok ama çokk sevindim:teytey::teytey::teytey:
Allah böle bi mutluluğu benimle birlikte tüm isteyenlere nasip eder inşallah:Saruboceq:
Allahım kucağına almayıda nasip etsin cnm çok çok tebrik ediyorum, sabah sabah ilaç gibi geldi bu haber bana...
Kendine çok dikkat et cnm :1hug:

Back
X