Hangi şehirdesin??Işte bahsettiginiz olay gibi olaylar duydum ben de genel olarak özel hastanelerle ilgili. Ha istisna vardır illaki . Bir de ben bayan dr olsun istediğim için sayı ister istemez düşüyor. Maddi durumumuz doğuma bile yetmeyecek belki sadece ilk zamanlarda eşim de ben de özel olsun istiyorduk ama duyumlar aldıkça bana da bebeğime de cebimize de yazık demeye başladık. Bilemiyorum ya çevremde hiç doğum hikayelerini dinleyebilecegim kimse yok annem anlatıyor taaa ne zamanki mevzu artık öyle değildir diyor bilmiyorum :/
Manisa da oturuyorumHangi şehirdesin??
Benim öyle bir şansım da yok.Evet üniv. hastaneleri tam teşekküllü ama ilgi beklediğim kadar olmayacak sanırım. Bilemiyorum galiba üniv lere yonlencem ben de. Peki zordu su yönü kötüydü dediğiniz bişey var mi üniv hastanelerininBu aralar benimde kafamda aynı sorular...galiba bende üniversitede doğum yapacağım.benim doktorum özel hastanede çalışıyor aynı zamanda üniversitede anabilim dalı başkanı.nerede doğum yapmak isterSeniz oraya gelirim dedi.şimdilik normal doğum olacak gibi .34. Haftadayim.ilk doğumumu da başka bir üniversite hastanesinde yapmıştım.tam teşekküllü olmasından dolayı tercihim oluyor üniversite.
CANım sor soruştur hepsinin şartlarını öğren öyle karar ver. Büyük şehirlerde rezalet daha fazla oluyor . Bence iyidir oradaki devlet hastanesiManisa da oturuyorum
Benim öyle bir şansım da yok.Evet üniv. hastaneleri tam teşekküllü ama ilgi beklediğim kadar olmayacak sanırım. Bilemiyorum galiba üniv lere yonlencem ben de. Peki zordu su yönü kötüydü dediğiniz bişey var mi üniv hastanelerinin
Uzun zaman tedavi için gittim hiç memnun kalmadigim için ozellere baslamaistim ama hamile biri olarak nasıl olur bilmiyorum. Araştırma hastanesi olunca intornleri oturtuyorlar masaya Hımm Hımm diyo yapabileceği bişey varsa ilaç yazıyor yoksa hocasina soruyor bir zamanlar ben hastalığım hakkında onlardan daha tecrubeliydim. Çok kızmıştım hastaneye ama değişmiştir artık diye umuyorum.CANım sor soruştur hepsinin şartlarını öğren öyle karar ver. Büyük şehirlerde rezalet daha fazla oluyor . Bence iyidir oradaki devlet hastanesi
Amin canım. Bende korku yok enterasan bi şekilde. Sadece bebeğim icin en iyisi olsun istiyorum. İlk bebeğim ve tedavilerle dr dr gezerek gelmeyen Rabbim in bi mucizesi olarak annesine sürpriz yapan bebeğim. Odalar artık tek kişilik di mi. İki kadınla aynı odayı paylasmiycam eşim odada olabilecekZordu dediğim birşey yok.ama tabi özel hastanedeki gibi esin yanında olamıyor.ama ilgi alaka çok iyiydi o zaman.asistanları yetiyordu zaten.saat başı kontrole geliyor,bir uyutmuyorlardi beni.ben şimdi nasıl normal doğum yapacağım diye korkuyorum.zaman azaldikca korku telaş artıyor.allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım. Bende korku yok enterasan bi şekilde. Sadece bebeğim icin en iyisi olsun istiyorum. İlk bebeğim ve tedavilerle dr dr gezerek gelmeyen Rabbim in bi mucizesi olarak annesine sürpriz yapan bebeğim. Odalar artık tek kişilik di mi. İki kadınla aynı odayı paylasmiycam eşim odada olabilecek
Allah iyilerle karşılaştırsın diye sürekli dua et. Tecrübe olarak devlet iyi oluyor ilgi olarak özelUzun zaman tedavi için gittim hiç memnun kalmadigim için ozellere baslamaistim ama hamile biri olarak nasıl olur bilmiyorum. Araştırma hastanesi olunca intornleri oturtuyorlar masaya Hımm Hımm diyo yapabileceği bişey varsa ilaç yazıyor yoksa hocasina soruyor bir zamanlar ben hastalığım hakkında onlardan daha tecrubeliydim. Çok kızmıştım hastaneye ama değişmiştir artık diye umuyorum.
Amin inşallah.. Beni de bilhilendirirsen çok sevinirim Canım ya. Benim kontrolume var daha ve karar veremedik henüz özel mi üniv mi olsun diye..Ne güzel Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin ınş.ben 2 hafta sonra kontrole gideceğim ve hastane hakkında detaylı konuşmayı düşünüyorum.her oda tek kişilik değil galiba emin değilim.
Aynen aslında önemli olan tek şey o. Bi tanıdığımizin sağlam cocugu devlette ihmal yüzünden ölü doğmuş Tabi herşey Rabbim in takdiri ama devlet deyip arkaya da yaslanmamak lazım ne doktorlar ne insanlar var artık. Ben paramı alır cekilirim deyip umursamayabilirlerde. Dediğiniz gibi Rabbim iyilerle karsilastirsin inşallahAllah iyilerle karşılaştırsın diye sürekli dua et. Tecrübe olarak devlet iyi oluyor ilgi olarak özel
Amin CANım. Benim gittiğim devlet hastanesinde yıllar önce çok vukaat yaşanmış. Annem diyor ben sizin zamanınızda oraya gitmedim Doğuma korktum . Bebek kaçırmaları karışmaları ölü doğumlar doğan bebeklerde ölümler. Ama şimdi o kadar sıkı denetim var ki. Çok çok memnun kaldım. Memnun kalmasam ikisini aynı yerde doğurmazdım zaten. Araştır mutşakaAynen aslında önemli olan tek şey o. Bi tanıdığımizin sağlam cocugu devlette ihmal yüzünden ölü doğmuş Tabi herşey Rabbim in takdiri ama devlet deyip arkaya da yaslanmamak lazım ne doktorlar ne insanlar var artık. Ben paramı alır cekilirim deyip umursamayabilirlerde. Dediğiniz gibi Rabbim iyilerle karsilastirsin inşallah
Haklısınız. Üç ayim kaldı nasipse didik didik edicem :) Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallahAmin CANım. Benim gittiğim devlet hastanesinde yıllar önce çok vukaat yaşanmış. Annem diyor ben sizin zamanınızda oraya gitmedim Doğuma korktum . Bebek kaçırmaları karışmaları ölü doğumlar doğan bebeklerde ölümler. Ama şimdi o kadar sıkı denetim var ki. Çok çok memnun kaldım. Memnun kalmasam ikisini aynı yerde doğurmazdım zaten. Araştır mutşaka
Amin CANım sağlıkla kucağın dolsunHaklısınız. Üç ayim kaldı nasipse didik didik edicem :) Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?