Universite hastanesinde dogum?

Merhabalar. Insallah hayirlisiyla kurtulursunuz. Bnde iki normal dogum yaptim. Ikisinide devlette yaptim. Ve cok memnunum iyiki orda yapmisim. Ozele gitseydim eminin sezeryan olurdu ilk dogumum sikintiliydi cunki. Ilgi alaka son derece iyiydi.

Merhabalar. Insallah hayirlisiyla kurtulursunuz. Bnde iki normal dogum yaptim. Ikisinide devlette yaptim. Ve cok memnunum iyiki orda yapmisim. Ozele gitseydim eminin sezeryan olurdu ilk dogumum sikintiliydi cunki. Ilgi alaka son derece iyiydi.
İnşallah teşekkür ederim. Rabbim evlatlarinizi size bağışlasın. Peki odalar tek kişilik mi. Dün bi komşudan duydum dr la konusursun esin de girer doğuma artık fotoğrafçı bile giriyor dedi. Eşim de girebilir mi dogumhaneye. O zaman nasıl olur bilmiyorum tabiki şimdiden ama sancı odasında kalırsam eğer kaç kişi oluyor aynı odada. Cok sordum kusura bakmayın

Aynen canım çok değişti artık. Tıp fakültesi yanında, bulunduğun yerdeki devlet hastanesini de araştır, çünkü en donanımlısı devlet. Evet insan devlet hastanesi deyince bir duruyor biliyorum. Ama araştırmanı tavsiye ederim. Ben doğumumu tıpta yaptım. Özel hstde başlamıştık takibe ama bir süre sonra hoşlanmadım. Tıptaki doktorumdan çok memnundum. Ama imkanları kısıtlı oluyor. Çünkü üniversite bütçesi, devlet bütçesine göre az. Bunun dışında, baba içeri alınmıyor. Benim doğum yaptığım gün odalar doluydu bir gece yoğun bakımda kaldım. Ama hiçbir anımı kötü hatırlamıyorum.

Her hastane farklı kimisi tek kişilik, kimisi daha büyük. En iyisi gidip görüşün. Ortamı da görmüş olursunuz.

Her hastane farklı kimisi tek kişilik, kimisi daha büyük. En iyisi gidip görüşün. Ortamı da görmüş olursunuz.
Bulunduğum şehirde devlet olarak doğum evi var ve sayılı insan dinledim memnun kalan illaki vardır da riske atmak istemiyorum. Birde üniv hastanesi var ışte orada da çok hasta olarak sıra bekledim vakti zamanında daha da buraya gelmem dedim ki illallah dedirtmislerdi . Gerçekten iyi dr ü iyi ama fenası da çok fena. Dr un biri resmi tatilde usg çekerim ben sana uzun sürmez dert etme demişken bir başkası adetin ikinci günü cumartesiye denk geliyor diye tedaviyi bir sonraki adetime ertelemisti . Tamamen nasip meselesi. İçimden bir ses özel olsun istiyor. Sonra maddi yükünü çekip bir de gereksiz sezaryene alırlarsa diye de düşünmeden edemiyorum. Bu ayki kontrolumu üniv e alicam bakalım her şeyini didik didik sorup ogrenicem de daha gitmeden korkuyorum çok zor bi hastane yaa :/ ben derdimi bile anlatamiyordum ki hadi çık git gözüyle bakıyorlar adama. Zannedersin babalarının hayrına oturuyorlar o koltukta . Teşekkür ederim cevabınız icin

Asli Hanım merhaba. Çoktan evladinizi almissinizdir siz kucaginiza. Saglikla buyutun insallah. Bende Manisa'dayım. Siz nerde doğum yaptınız? Celal Bayar'damı? Oraya özel fotoğrafçı gelebiliyor mu? Oda susletme yaptırabiliyor muyuz ? Özel oda veriyorlar mı? Memnun kaldınız mı? Birde doğum sancılarından çok bağırınca kızıyorlar mı? Şehir hastanesinide aynı şekilde merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…