- Konu Sahibi Gelincik78
Kocaeli umuttepe emek hocaHangi ilde hangi hastanede acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaeli umuttepe emek hocaHangi ilde hangi hastanede acaba
Ücret olarak ne tutuyor acaba ortalama üni Hastanesi'ndeÖncelikle ilgi sıfır onlarda biliyo mecbur olunuldgunu mesela bn gittiğimde hemen içeri giriyosn kan veryosn snra 11 e kdr bekledm hep cay corba muhabbet ediyolar odada duyuyosn yani snra 11 de muayneye baslıyolar iki oda var yanyana iki kişi alıyolar soyunun dye birini muayne ederken dgeri soyunuyo snra işim bitip kalkıp perde arkasnda giyinirken aybı yere o soyunan bayanı alıyolar hatta bn catalda aşılamam yapıldı yan taafta yatyorm iki adım aramzda var yanmda muayne etti kadnı alttan ama ne yapalm imkanlar el vermyo il dısından gidiyorm her sefernde 3 saatlik yol gidiyom 3 saat geliyorm
Teşekkürler3100 tl
Ben eylulde yaptirdim suanda devam ediyor teraviler kapanma durumu olmadiÜniverste hastanesnde tüp bebek yaptran tecrubeli arkadaslar ses verin![]()
Bnde basladm bakalmBen eylulde yaptirdim suanda devam ediyor teraviler kapanma durumu olmadi
Ktü de hocaların muayeneleride işlemleri de ücretli diğer yerlerde durum ne bilemiyorum özel msj atmissin fakat anlamadigim bi sekilde onu cevaplayamiyorum emek hocanin hastası degilim benmerhaba bende emek hocanın hastasiyim ama ücret ödemiyorum. sgk tarafından işleniyor sanırım. ücretli olunca daha mi iyi oluyor tedavi süreci bunu merak ettim cvp verirseniz sevinirim. :)
Emnriyolog ender yalcinkaya mi peki adatipta yumurta toplama ve transfer yapilacak banaMERHABA Eray hoca nın işlemleri Okan üniversitesinde oluyor orada 7500 civarı ücret alınıyor embriyo dondurma olursa da 1700 yalnış hatırlamıyorsam
Yok embriyolog seren hanım çok ilgili tatlı bi bayan sorularınıza gayet içten cevap veriyorEmnriyolog ender yalcinkaya mi peki adatipta yumurta toplama ve transfer yapilacak bana
Eray hoca mı yaptı acaba sonucunuzu merak ettimÖzrl kocaeli hastanesinde takipler. İşlemler okan üniversitesinde yapılcak.
Negatif oldu tek embriyom olmuştu. 2.ye hazırlanırken histereskopi sonrası doğal hamile kaldım.Eray hoca mı yaptı acaba sonucunuzu merak ettim
Ay ne güzel bir sürpriz olmuşNegatif oldu tek embriyom olmuştu. 2.ye hazırlanırken histereskopi sonrası doğal hamile kaldım.
Embriyologlarını da çok övüyolar. Ben ikinciye de ona gidecektim. Birinci sefer deneme gibi oluyo çoğu kişide negatif olması normal. Çok hamile kalan da var Eray Hoca'da tedaviyle.Ay ne güzel bir sürpriz olmuşAma yine de negatif olması üzücü Eray Bey’i çok önerdiler ama acaba embriyolog ya da laboratuvar mı kötü ki sanki herkes negatif diyor sonuca
![]()
İnşallahEmbriyologlarını da çok övüyolar. Ben ikinciye de ona gidecektim. Birinci sefer deneme gibi oluyo çoğu kişide negatif olması normal. Çok hamile kalan da var Eray Hoca'da tedaviyle.
Insalah nasip olsun size de.İnşallahMoral oldu teşekkürler
![]()