- 27 Kasım 2017
- 1.887
- 2.901
- 133
- 33
- Konu Sahibi Gelincik78
Üniverste hastanesnde tüp bebek yaptran tecrubeli arkadaslar ses verin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani ne zaman kapamş nedn kapamşBen yaptıracaktım kapamış devlet merkezleri. Özele yönlendirdiler. Raporumu aldım özelde yaptıracam.![]()
Ne durumdasn özele gittn miBen yaptıracaktım kapamış devlet merkezleri. Özele yönlendirdiler. Raporumu aldım özelde yaptıracam.![]()
Evet canım dün başladım.Ne durumdasn özele gittn mi
Hangi hastaneEvet canım dün başladım.
Özrl kocaeli hastanesinde takipler. İşlemler okan üniversitesinde yapılcak.Hangi hastane
Baslamana sevndmÖzrl kocaeli hastanesinde takipler. İşlemler okan üniversitesinde yapılcak.
Yeni bi liste yapcam inşallah 2 gün sonra.Baslamana sevndmdua okumalar nasıl gidiyo pki çok içimde kaldı
takp etmeye calısıyorm ama
![]()
Sayısı çok yüksek olmazsa bni unutmaYeni bi liste yapcam inşallah 2 gün sonra.![]()
İnşallah canım.Sayısı çok yüksek olmazsa bni unutma![]()
İlk adım mı olacak tüp bebek adınaKızlar üniversitede beni tüp bebek merkezine yönlendirdiler,süreç nasıl ilerliyor.eşim pazartesi spermiyogram verecek.Deneyimlerinizi aktarır mısınız?
Evet ,ilk adım olacak.Sğreç nasıl ilerliyot bilmiyorum Kadın doğumdan oraya yönlendirdiler.İlk adım mı olacak tüp bebek adına
Öncelikle gecmş olsnEvet ,ilk adım olacak.Sğreç nasıl ilerliyot bilmiyorum Kadın doğumdan oraya yönlendirdiler.
Sağ ol canım,sana da geçmiş olsun.Eşimin en son 2 yıl önce spermiyogramına bakılmıştınsıkıntı yoktu.Kovid oldu eylülde sonrasında ne oldu bilmiyorum.Burada okudum bir kaç kişinin sperm sayısı düşmüş.Ben 40 yaşındayım aslında ama kimlikte 39 SGK dan faydalanmak için 40 yaşından gün almamak lazımmış.O yüzden 1 ay içinde işlemlerinin halledilmesi gerekiyor.Benim 4 gebelik kaybım var.Sğrekli prolaktin seviyem yükseliyor.endokrin bölümünde gittim büyüme hormonumda yüksek çıkıyor.Antifısfolipid sendromunda var.Sürecin yavaş ilerlediğini söyleyenler ve ama hiç bir bilgim yok.Ne kadar ücret alıyorlar aşılama ve tüp bebek için bilgin var mı?Öncelikle gecmş olsn
Bn kendi yaşadıklarmı anlatım belki sizin sonuclara göre farklılıklar olur mesela sperm sayısı cok azsa gbi...
Bizde ilk asılamamızdan snra özeldeki doktorum hiç bosuna 2 bn dha masraf etmeyn üzerne tamamlayp yüp bebk yaptrn demesi üzerne gittik hemen baslanılcak sandk ama olmadı tabi nyse kan tahlilleri verdm bn esm spembyogrm verdi snra dediler ki onbes gn snra bi dha gelin tekrar bakcaz sperme nyse gittik ona baktılar sonclar iyi dedi ama hormn testi bakalm dedi öğledn snraya kaldı kan verdi testestron düşük çıktı öğledn snralarda düşük olması norml ama ynede bir dha yaptrcaz dediler bu sefer yne baska baska zamanlarda kan ve sperm örnegi aldılar bu sonclarla infertilite bölümne gittik degerlernz asılamaya uygun önce onu yapıcaz hem rapor icn de katkısı oldu yasnz genc dediler ve o ay asılama yapıldı tabi kontroller kan tahlilleri oldu bu aralarda nyse aşılamam tutmadı muayneye gittim bu seferde bu sefr ilaçlar dha agr o yüzden bir ay dinlenme süresi dediler smdi adet bekliyorm sonc bu ilk baslamam hazirandı smdi aralıktayız sn düşün![]()
Öncelikle ilgi sıfır onlarda biliyo mecbur olunuldgunu mesela bn gittiğimde hemen içeri giriyosn kan veryosn snra 11 e kdr bekledm hep cay corba muhabbet ediyolar odada duyuyosn yani snra 11 de muayneye baslıyolar iki oda var yanyana iki kişi alıyolar soyunun dye birini muayne ederken dgeri soyunuyo snra işim bitip kalkıp perde arkasnda giyinirken aybı yere o soyunan bayanı alıyolar hatta bn catalda aşılamam yapıldı yan taafta yatyorm iki adım aramzda var yanmda muayne etti kadnı alttan ama ne yapalm imkanlar el vermyo il dısından gidiyorm her sefernde 3 saatlik yol gidiyom 3 saat geliyormSağ ol canım,sana da geçmiş olsun.Eşimin en son 2 yıl önce spermiyogramına bakılmıştınsıkıntı yoktu.Kovid oldu eylülde sonrasında ne oldu bilmiyorum.Burada okudum bir kaç kişinin sperm sayısı düşmüş.Ben 40 yaşındayım aslında ama kimlikte 39 SGK dan faydalanmak için 40 yaşından gün almamak lazımmış.O yüzden 1 ay içinde işlemlerinin halledilmesi gerekiyor.Benim 4 gebelik kaybım var.Sğrekli prolaktin seviyem yükseliyor.endokrin bölümünde gittim büyüme hormonumda yüksek çıkıyor.Antifısfolipid sendromunda var.Sürecin yavaş ilerlediğini söyleyenler ve ama hiç bir bilgim yok.Ne kadar ücret alıyorlar aşılama ve tüp bebek için bilgin var mı?
Aşılamayı asistanlar mı yapıyor.uzman doktorlar mı yapıyır?Öncelikle ilgi sıfır onlarda biliyo mecbur olunuldgunu mesela bn gittiğimde hemen içeri giriyosn kan veryosn snra 11 e kdr bekledm hep cay corba muhabbet ediyolar odada duyuyosn yani snra 11 de muayneye baslıyolar iki oda var yanyana iki kişi alıyolar soyunun dye birini muayne ederken dgeri soyunuyo snra işim bitip kalkıp perde arkasnda giyinirken aybı yere o soyunan bayanı alıyolar hatta bn catalda aşılamam yapıldı yan taafta yatyorm iki adım aramzda var yanmda muayne etti kadnı alttan ama ne yapalm imkanlar el vermyo il dısından gidiyorm her sefernde 3 saatlik yol gidiyom 3 saat geliyorm
Ben tavsiyem üniversite hem maddi acidan hem bilgi açısından ama suan kapali subatta açılacakÜniverste hastanesnde tüp bebek yaptran tecrubeli arkadaslar ses verin![]()
Hangi ilde hangi hastanede acabaBen tavsiyem üniversite hem maddi acidan hem bilgi açısından ama suan kapali subatta açılacak