• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Universite Hayati Oleeey!!!

Ay nasil edindinki, selam arkadas olup vur patlasin cal oynasin yapalim mi mi dedin ne dedin ne dedin:KK45:
yok öyle demedim :D
kampüste tanıştık kaynaştık , sonra evlerde partiler sazlı sözlü eğlenceler , bol taş çalmalı okeyler
yani zaman geçsin mutlaka kaynaşacak birileri çıkar
derslerini ihmal etme bu arada , hem eğlen hem çalış bizim gibi :D

Hep biran once üniversiteli olsam, sabah aksam arkadaslarla kop kop yapsam, dersleri kirsam, hocalarin abidik gubidik sorularina antin kuntin cevaplar versem diye hayal etmistim. Hayaldi hayal kaldi:110:

Kizlar nefret ediyorum okuldan, okuldakilerden, derslerden yaaaaaaa sırf sıkıntidan pakistanli amerikali ne bulursam yürüyorum:63:

Dersler cok agir, devamsizlik yapamiyorum, surekli bol ugrasli ödevler veriyolar, KOCA OKULDA HIC YAKISIKLI/ILGIMI CEKEN BIRI YOK!! (Amerikaliyla pakistanli yoklukta gidecek tipler:KK45:)
Okadar mutsuzumki okulda hocalarin bile dikkatini cekmiski bi hocama dert oldu hatta bi arkadasima sormus neyi var falan diye. Kendime yakin buldugum bende ayni kafadan fingirdoş biseyde bulamadim:KK43: hem sapim hem kankisizim:110:

Cok bunaldiiiiiim agliycam artık o derece:KK61:

Paylasmak istedim sizle, ben herseyimi paylasirim boyle cikolatami bile :KK54:
Var mi benden baska üniversite hayati igrenc gecen, yok mu bi çözümü:KK61:
Ay bide ailemle ayni sehirde ayni evde yasiyorum , okulum sehir merkezine de uzak ev-okul memur hayati ustune de ailesel sıkıntılarimizida kattik mi oooooh super tadindan yenmez, resmen kendimi kapatilan avmnin tuvaletine kitlenmis gibi hissediyorum:cry:

Edit: kizlar erkek acligi cekiyosun diyenler olmus:KK45:
Tabiki sabah anne beni neden evermiyosunuz diye kan ter içinde uyanmiyorum, ya da erkek gorunce arkadasima telefonu verip vesikalik cektirmiyorum, bunlar isin mizahi, burayi samimi buldugum için boyle konuşuyorum
+ derslerimle ilgili bi problemim yok zaten olamazda hele bi olsun yani.... mahvederler beni oyle luxlerim yok benim:KK45:

Tanrım okul hayatı benim gibi olan tek ben değilmişim:D (bazı farklar haricinde) ben artık dersleri takip etmek dışında okulla alakamı kestim kurslarda kendi halimde takılıyorum. Zamanın varsa sen de kursları deneyebilirsin okuldakinden daha fazla ilgi çekici çapkınlığa uygun oğlan bulma şansın da var. :-)

Biri universite hayati igrenc biri mi dedi? :KK53:

Ders yapmaktan sirtim agriyor su an ve hoca haftaya kendi kafasina gore sinavimsi bisey koymus ve bunun donem sonunda olmasi gerekiyordu bizim de elimizde hicbisey yok dolayisiyla. Hosgeldin FF:mad:

Okulum resmen biri "bu daga bi okul yapalim ogrencilerin yollarda cani ciksin soguktan g.tleri donsun" demis de yapilmis.:KK62:

Okulda resmen icimize cektigimiz hava icin para alacaklar yakinda:cry:

Arkadas ortami ayri sorun, onu anlatsam basli basina bi konu olur o derece. :KK34:Arkadasim yok gibi bir sey.

Filmlerdeki gibi bir uni hayati istiyorsan derslere girmeyi birakacaksin, her gun farkli mekanda ortam yapacaksin. He bir de bunlar butun dersleri geciyor ya tam sinir krizi gecirmelik:KK4:

beklentilerinizi bu kadar yüksek tutmasaydınız böyle depresyona girmezdiniz. :) hele biraz zaman geçsin sizde kaynaşırsınız sınıfça :)

Burdaki yorumlarin bikacina baktimda yok orasi eglenme yeri degil gelecek ders bisiyler bisiyler yazmislarda bazi seyleri kendimize gore eglenceli hale getirebiliriz illa tek seye odaklanmak gerekmez herzaman firsat buldukca eglenilir senide anliyorum onlari takma bu yaslarin bu donemlerin geri gelmicek gelecegini kurarken geriye eglenceli komik anarken gulumseyecegin seyler olsun takibi unv hayatindan umarim elde edeceksindir :)

Tamda onu soyliycemtim, tamam iyi guzel ders çalışalım kariyer yapalim ama geride guzel anilarimda olsun istiyorum:110:
Istediklerini desinler bazilarinin işi bu, elleriyle ignelerle dolaşıyolar:D
Umarim ya cok tesekkurler:KK68:

beklentilerinizi bu kadar yüksek tutmasaydınız böyle depresyona girmezdiniz. :) hele biraz zaman geçsin sizde kaynaşırsınız sınıfça :)
Oyle valla cok yuksek tuttum beklentimi, hata yaptim. Ama napiyim kitaplardan, filmlerden gördüklerim yuzunden oldu hep:110:

Ben ikinci uni mi okuyorum. Bir sürü arkadaşım var ortam iyi dersler pek ağır gelmiyor yine senin gibi bir sürü odev fakat bende sıkılıyorum. Yapılacak en güzel etkinlik il il mesleki sempozyumlara katilmak. Mesleğe ayak uydurmaya çalışmak. Oysa ki en büyük hayalimde şu an ki bölümümdu diger okulum bitsin diye gün saydik geldik ne heves kalmış ne birşey hoş ilk üni de Güle oynaya okumamistim. Hayirlisi

Burda bana kizanlar var bide universite eglenme yerimi diye, tabiki degil ama boyle lanet lanet sıkıcı sıkıcı gecince insana calisma istediği de bırakmıyo, zaten deraler agir azicik nefes almak eglenmek bizimde hakkimiz... insallah ikimizinkide duzelir...

yok öyle demedim :D
kampüste tanıştık kaynaştık , sonra evlerde partiler sazlı sözlü eğlenceler , bol taş çalmalı okeyler
yani zaman geçsin mutlaka kaynaşacak birileri çıkar
derslerini ihmal etme bu arada , hem eğlen hem çalış bizim gibi :D

Ay iste istedigim ortam kiskandim suan:cry:
Bende calisma ve bunalma saatleri var eglenme yok:110: insallah bulurum bende boyle bi ortami

Tanrım okul hayatı benim gibi olan tek ben değilmişim:D (bazı farklar haricinde) ben artık dersleri takip etmek dışında okulla alakamı kestim kurslarda kendi halimde takılıyorum. Zamanın varsa sen de kursları deneyebilirsin okuldakinden daha fazla ilgi çekici çapkınlığa uygun oğlan bulma şansın da var. :-)

Hihihi:KK45: buarada erkek yapsa capkin oluyo kiz yapinca "erkek kitligi" , haydi oyle olsun bakalim :KK45:
Seninki duzelmedi mi hic, kuluple tanismalarla filan bulamadinmi kendine gore birilerni:110: boyle unv hayatimi gecer ya napicaz:110:

Biri universite hayati igrenc biri mi dedi? :KK53:

Ders yapmaktan sirtim agriyor su an ve hoca haftaya kendi kafasina gore sinavimsi bisey koymus ve bunun donem sonunda olmasi gerekiyordu bizim de elimizde hicbisey yok dolayisiyla. Hosgeldin FF:mad:

Okulum resmen biri "bu daga bi okul yapalim ogrencilerin yollarda cani ciksin soguktan g.tleri donsun" demis de yapilmis.:KK62:

Okulda resmen icimize cektigimiz hava icin para alacaklar yakinda:cry:

Arkadas ortami ayri sorun, onu anlatsam basli basina bi konu olur o derece. :KK34:Arkadasim yok gibi bir sey.

Filmlerdeki gibi bir uni hayati istiyorsan derslere girmeyi birakacaksin, her gun farkli mekanda ortam yapacaksin. He bir de bunlar butun dersleri geciyor ya tam sinir krizi gecirmelik:KK4:

Ay resmen ayni okuldayiz Jamiryo, benim durumumu okulumu tarif ettin suan:110:
Hayir madem dagin basina okul yapiyosunuz bare eglendirin su cocuklari, mutlu olsunlar yahu. Bizimde her hafta sozlumuz var siz ne bicim insansiniz diyip kapiyi bacayi kirasim geliyo:KK34:
Cogu arkadasim cok rahat, bi ben boyle öğrenci memurlugu yapiyorum:cry:

Hepsi bu gençlik filmleri, kitaplari yuzunden oldu, beklentimiz yukseldi simdide hayal kirikligi yasiyoruz:KK1:
Evet farkli beklemistim bende. Okula ders disinda gitmiyorum, ders disinda bulunmuyorum hiç. Arkadas desen bi tane bile samimi kiz arkadasim yok. Yakin arkadaşlarım hep erkek ama bi yere kadar yakın oluyo oda. Bölümümü severek isteyerek yazmama rağmen sevmiyorum.

Yok mudur bi çözümü acaba ya?

Evet farkli beklemistim bende. Okula ders disinda gitmiyorum, ders disinda bulunmuyorum hiç. Arkadas desen bi tane bile samimi kiz arkadasim yok. Yakin arkadaşlarım hep erkek ama bi yere kadar yakın oluyo oda. Bölümümü severek isteyerek yazmama rağmen sevmiyorum.

Yok mudur bi çözümü acaba ya?

Yine varmis arkadasin erkek merkek, bende oda yok mecburiyetten 1 2 kişiyle takiliyorum ama eglenmiyorum:KK1:

Ben okulumu degistirmeyi dusundum ama simdi kas yaparken goz cikaririm diye korkmuyo degilimo_O

Ben :(
Okula git derse gir 10 saat yol cek trafikte geri dön.
Ne bir klube kaydolabildim ne istedigim secmeli dersleri alabildim.
Hocalarin lise gibi her gun katilim almasi da beni benden aliyor :(

Yine varmis arkadasin erkek merkek, bende oda yok mecburiyetten 1 2 kişiyle takiliyorum ama eglenmiyorum:KK1:

Ben okulumu degistirmeyi dusundum ama simdi kas yaparken goz cikaririm diye korkmuyo degilimo_O
Birakmayi, değiştirmeyi cok düşündüm bende ama seneler sonra dank etti cesaret edemedim. Simdi son senem disimi sikmam gerekecek biraz daha.

Sen kaçıncı sinifsin? Eğer daha baslarindaysan bende hic cekme bul bi yolunu git baska bi yere. Duzelir diyosun duzelmiyo çünkü

Birakmayi, değiştirmeyi cok düşündüm bende ama seneler sonra dank etti cesaret edemedim. Simdi son senem disimi sikmam gerekecek biraz daha.

Sen kaçıncı sinifsin? Eğer daha baslarindaysan bende hic cekme bul bi yolunu git baska bi yere. Duzelir diyosun duzelmiyo çünkü
Evet daha baslardayim ben, dusunuyorum degistirmeyi ama cesareti gectim dersler okadar agirki ortalamam yetmiycek büyük ihtimal

Back
X