- Konu Sahibi ataturkcuyumben
-
peki kızlar hiç aklınıza gelmiyor mu keşke şunu da yapsaydm bunu da yapsaydım diye. ben bahar şenliklerinin bile tadını alamadım doğru düzgün off yaaaaahh yok mu tıklım tıklım kalabalıklarda müzikle çoşmak...
Ne kadar eğlenirsen eğlen bir gün geçiyor o zamanlar öyle de böylede geçiyor bence boşver geriye bakarak ileriye yürüyemezsin
Senın topıgını okuyunca o kadar tuhaf oldum ki sadece ben degılmısım demekki dedim. Şuankı dusuncelerımın bırkac sene sonrakı halını yazmıssın.
Ben de unıversıteye gıttıgımde cok ıyı olcak falan dusunuyordum ama hıc oyle olmadı. Ilk sene zaten o kadar cana yakın bır ınsan olmama ragmen kımseyle arkadaslık kuramadım ustelık hayatım boyunca hep dolu dolu arkadaslarım olan ben.
2. senemdeyım hala aynı. Kendıme olan guvenım kayboldu. Şimdı dusunuyorum ya ne guzel yıllarım ben bunları lisedekı gıbı guzel hatırlamak ıstıyorum gerıye baktıgım zaman dolu dolu yasadım deyıp yuzumde bır gulumsemenın olusmasını ıstıyorum. Ya hep boyle olursa bos bosuna mahvolucak gıdıcek yıllarım.
Sanırım bızım unıversıteden cok beklentılı olmamızın nedeni hep bu diziler. Orada bakıyoruz muthıs arkadaslıklar eglencenın dıbıne vuruyorlar falan. Onları gorup bız de ucuk beklentılere gırıyoruz belkı de unıversıte boyle degıl bız boyle sanıyoruz bılmıyorum ama bence sebebi bu.
Şimdi ilköğretımı ve liseyi özellikle de liseyı o kadar özluyorum ki.... Okulumun önunden gecerken ıcım sızlıyor boyle basımı cevırıp cevırıp bakıyorum. O gunler kokusuna kadar gozumun onune gelıyor. Bir de ben anılarıma hatıralarıma cok duskun ınsanım asla nasıl olsa bu senelerr gecıcek ne kafama takıcam dıyemıyorum. Cunku benım hayatım anılarım, hatıralarım. Gecmısle cok yasarım gecmısımde huzunlu buldugum bırseyler varsa takılıp kalıyorum onlara bu yüzden bu yıllarımın dolu dolu olmasını ıstıyorum ama ama işte.... Söylenecek cok sey varki doluyum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?