üniversite hocam benden hoşlanıyor mu?

klbk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
218
1
46
Afyon
merhaba arkadaşlar...
Uzun süredir kafamı kurcalayan bir soru var. Ben 21 yaşındayım üni. öğrencisiyim. 30 yaşında bir hocamız var bana karşı bakışları yakın tavırları kafamı çok karıştırıyor... Ben mi kötü düşünüyorum diyorum ama ne bileyim çok saçma bir durum size anlatmak bile zor geliyor ama anlatabıldıgım kadar anlatmak istiyorum. 3 hafta kadar önce bir arkadaş kısa film hazırlamış hoca da izleyelim dedi ders yapmayalım dedi sınıfta 10 kişi falandık... yanında oturuyordum film başladıktan sonra dönüp bana baktı sıkıldın mı? dedi. Yoo dedim. sonra tekrar bana döndü gülümseyerek gözümün içine baktı ama cok garipti ne bileyim. Ben de noldu hocam dedim yok birşey der gibi gülümsedi tekrar önüne baktı. Bu en bariz olan olaydı. ondan öncede ne bileyim bakışları samımıyeti bana karşı...gözlerimin içine bakması o elektrik falan nasıl anlatayım of.... Gerçekten kafamı karıstırdı. cana yakın bir hocadır genc oldugu ıcın hocadan çok arkadaştır. Eğer ben kuruntu yapıyorsam söyleyin fikirleriniz benim için önemli düzeyli eleştirilere açığım.. Sevgiler.

Senden hoşlanıyo olabilir de olmayabilir de.Anlattığın kadarıyla bunu anlamak malesef imkansız...

Son düzenleme:
hoşlanıyor olabilir..
bekar,takıntısız bir insansa neden olmasın?..
durduk yere genç bir kıza ,genç bir erkek neden bakar ,saçının rengine modeline değil herhalde..
sanırım sen de beğeniyorsun hocayı?

bir süre takibte kalabilirsin hocayı,yakınlaşmanızda sakınca doğuracak bişey yoksa,arkadaşlık olabilir belki de..
ilk adım karşıdan gelmeli tabii..

Evet bekar bir hoca. Ben de öyle dşünüyorum zamana bırakacagım... Ben begeniyorum evet ama hislerimi bilemiyorum sadece garip duygular içerisindeyim..

Tatlım kendini kaptırma yine de sen.
Üniversite de benimde dahil olarak yaşadığım bir şey bu.
Hocalar egolarını tatmin etmeye çalışıyor sadece.

Tatlım kendini kaptırma yine de sen.
Üniversite de benimde dahil olarak yaşadığım bir şey bu.
Hocalar egolarını tatmin etmeye çalışıyor sadece.

evet olabilir bana umut verip egosunu şişirmeye çalışıtorda olabılır hayatta her şey var. zamana bıraktım yorumun için saol..

evet olabilir bana umut verip egosunu şişirmeye çalışıtorda olabılır hayatta her şey var. zamana bıraktım yorumun için saol..

Rica ederim burda bir bayan vardı adını hatırlamıyorum oda senin gibi ilkten böyle söyledi daha sonra işte adam resmen egosunu tavan yapmaya çalışmıştı.
Yani aynı durumu bende yaşadım ama benim durumum çok daha farklıydı.
Diyeceğim o ki yol yakınken hiç düşünme.
Eğer varsa içinde elbet birgün söyler.
Ama lütfen davranışlarına bir yorumda bulunma.

hiç kendini kaptırma canım
bırak merak etme öyle bir niyeti varsa o dillendirsin
bu öğrenci-hoca ilişkileri çok dallanıp budaklanıyor,can sıkıyor
sonuç ne olursa olsun sen temkinli ol

Öyle olmadığını düşünmeye çalış bence,sonradan hayal kırıklığı yaşamayasın...

walla Lokumum olur mu olur bekar we gwnç sonuç ta.sen hocana karşı az da olsa birşey hissediyor musun peki?

bu üniversitedeki asistanlar ve hocalar çirkinde olsa nedense hep gözdedir.bunu bizde yaşadık zamanında hoca ne kadar çirkin olursa olsun gençse bi de hem,insana cazip geliyo.
sen de hocadan sıcak bir elektrik almıssın ve etkilenmişsin bu cok doğal.ama burda yazan bircok kişi doğru söylüyor malesef inanılmaz derece havalı oluyorlar ve ego tatmin ediyorlar.
şu da var ki,bu tarz ilişkiler üni de hoş karşılanmıyor,kariyerini önem veren biriyse zaten direk yüz üztü bırakıp gidiyor korkudan.bunu da gördüm.ben yaşamadım ama gördüm.
o yüzden her açıdan uygun bulmuyorum ben bu tarz bişeyi

ego değilse gercekten hoşlanıyosa yakın zamanda ortaya cıkar durum. ben neden olmasın diyorum.

Genellemek gibi olmasın ama üniversite hocaları genç de olsa yaşlı da olsa hemen yavşıyorlar. Aleni yapan da var bunu çaktırmadan yapan da. O yüzden çok büyül bir şey olmadan net bir şeyler söylemek zor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…