Üniversite hocamda bana karşı birşeyler hissediyor mu?

çok genç ve deneyimsiz olduğunu düşünüyorum. 21 yaşındayım dedin. Yani bu yaşlarda romantizm, bakışma, el ele tutuşma, sinema, gezi ilgi çekici olur. Ama 27-28 yaşındaki bir adam önce seks düşünür. Üni. reşit kızlarla dolu. Yani sandığından daha istekli olabilir,hocan. Evlilik değil yatak partneri arıyor olabilir. Tabi böyle olmaya da bilir. Dikkatli olmakta fayda var. Yani derslerde birkaç kez gördün diye iyi adam fikri yerleşmesin. Biz ne iyi adamlar gördük. Sonuç kullanılan genç kızlar bazen genç oğlanlar. Tedbiri elden bırakma derim. Hocan sana yazıyor gibi görünüyor. Niyetini tahmin etmek zor. Sende zaten etik buluyorsun durumu itirazın yok, heyecan verici aynı zamanda. mezuniyeti bekleyeceğim diyorsun. Hayırlısı olsun. Evlenirsen yazarsın, tebrik ederiz.

Bu kadar rahat söylemesi, senin çekinebileceğini düşünmemesi hoş değil.. sonuçta aranızda hoca öğrenci ilişkisi var, daha farklı belli edebilirdi hoşlandığını
Belkide tamamen yanlış anlıyorumdur hoşlanmamıştır bilemeyiz ki bence çok da açık değil yani ben o zaman anlamamıştım üzerinden neredeyse 8 ay geçti düşününce yeni jeton düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…