Üniversite hocamda bana karşı birşeyler hissediyor mu?

Etik mi degil mi tartisilir.kaldi ki kendisi etik olmadigini biliyor soylemis.
Fakat kurudugu cumle uygunsuz.
Iyi niyetli saf bir ask oldugunu sanmiyorum.
Genc bir hoca bulundugu ortam genc kiz dolu.ve sanki sizde ilk tek degilsiniz gibi geldi bana
Sizce neden kurduğu cümle uygunsuz? Yani neresi uygunsuz anlayamadım

Bence size karşı ilgisi var, ciddi de olabilir, her beğendiği kıza boyle yaklaşmaya çalışıyor da olabilir. Okullar açıldığında kendiniz gözlemlersiniz, mutlaka belli edecektir.

Etik olsaydı hoca-öğrenci ilişkisi (eğer yaşarsanız) gizlemek zorunda kalmak düşünülmezdi. Yani bana göre hiç etik değil. Doktor hasta ilişkisi gibi bir şey bu da.

Eşi unide ders veren kendisi ikinci kez orgun egitimden uni okuyan bir ogretmen olarak cevaplayim . Yasanmasi mumkun olan bir iliskidir .Ornekleri vardir ama etik değildir .Esimi -yuzuge ragmen - bekar sanip sacma bir mesaj atan ogrencisine ne kadar sinir olmustum .Mesafeli olmalisin. Ogretmenlik etigi diye birsey var bazen unutuluyor.Bir ogrencim iri yari genc cocuk fenalasti kravatini dugmelerini açtık ambulansi beklerken .Hemen etkilensin mi yani . Bence biraz capkin da bir adammis yaklasma iki konusur birakir edepsiz.

Akademik kariyer yapılan yere bakın..kaç tane örnek okudum öğrencisiyle sevgili olup ayrılan ya da evlenen...

Çapkın bir adama benzemiyor hatta dersimize giren hocaların içinde en aklı başında bilgili kültürlü bir adam

Akademiden biri olaraktan yazıyorum. Kesinlikle olta atmış. Erkek hoca- kız öğrenci ilişkileri baya yaygın üniversitelerde ama ben cok tasvip etmiyorum. Etik degil.
Ayrıca alakasız belki ama 27-28 yaşındaki biri doktorayı bitirip de ne ara hoca olabilir? Dersinizin asistanı olmasın o?

Doktora yapmamış henüz öğretim görevlisi ve kurumdan geçmiş

Ya aslında yakışıklı olmayan birisi yani benden başka kimsenin dikkatini çekeceğini sanmıyorum :)
Canım akademideki en yaygın şey egodur:) ve ego malesef kendini dev aynasında göstertir :) o yuzden kampüs içinde süperman edasıyla konuşması etmesi. Düşünsene ya öğrencisine asılan biri. Ama yine de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…